سلامنقل قول:
من امروز از فروشگاه سونی خریدم 1.710.000
از بقیه نمایندگی ها تا حدود 100.000 تومن هم ارزونتر بود :)
Printable View
سلامنقل قول:
من امروز از فروشگاه سونی خریدم 1.710.000
از بقیه نمایندگی ها تا حدود 100.000 تومن هم ارزونتر بود :)
یکی از دوستان گفته از فروشگاه سونی در جمهوری باکابل hdmi دیروز خریده 1710:11:نقل قول:
دوستان سلام این مشکل ساپورت زبان فارسی تی وی های سونی حل نشد؟ تنها دلیلی که این تی وی رو نمیخرم همینه
چرا یه ایمیل به سایت سونی نمیزنین که مشکل زبان فارسی رو تو اپدیت های بعدی حل کنن؟!
درود
بچه الان قیمت40 اینچ این تیوی چقدر است و یک سوال وقتی میخوام فیلم سه بعدی ببینم حتما باید پخش سه بعدی داشته باشم یا با اتصال لپ تاپ میشه ؟
خیرنقل قول:
با لپ تاپ و usb هم میشه
46ex720 diruz bane gheymat gerftam 1800 bud
میخواستم بدونم من این مدلو برم بیارم باز برای فیلم های تری دی که داخل هارد دارم احتیاج به دستگاهی برای پخشش هست؟ یا مستقیمآ با کیفیت عالی پخش میکنه؟
و اینکه کنتراست این مدل چنده؟
سلام led sony مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه خصوصیاتش رو بگید و قیمت:؟
با سلامنقل قول:
میشه بگی چه جوری میشه با لب تاپ و usb فیلم سه بعدی دید؟البته با ex720
یا حق
من چند تا سوال دارم در خصوص 40 EX720
1- تی وی من زبان فارسی نداره فقط انگلیسی و فکر کنم ژاپنی داره آیا همه اینجوریه؟چه جوری میشه فارسی را به تنظیمات اضافه کرد؟
2-گیرنده دیجیتال تی وی فقط فقط شبکه 1 تا 5 و آموزش و قران را می گیره شبکه خبر را هم میزنه NO video و بقیه شبکه های دیجیتال را نمی گیره چند بار هم سرچ کردم ولی نیاورد(در صورتیکه قبلا می گرفت )
3- با کابل به اینترنت وصل شدم و گزینه software update را زدم و تا 100 هم رفت و yes بعد از آپدیت را هم زدم و تی وی چند لحظه هم خاموش شد و دوباره آن شد می خواستن بدانم من چی را آپدیت کردم چون در ظاهر چیزی تغییر نکرده
4-گزینه X-Reality چه خصوصیت است و بطور پیش فرض فعال است یا باید فعال شود؟
یا حق
کسی نیست جواب بده؟نقل قول: