نقل قول:
دوست عزیزم ممنون از اینکه سعی میکنید پاسخگو باشید اما 5470 یه کارت گرافیک در زمینه لپتاپ هست که شناخت زیادی ازش وجود نداره .. و فقط در چند لپتاپ تا الان amd به کار برده پس لطفا نگید فقط به درد وبگردی و فیلم میخوره
اگر بخوام لیست تمام بازیهایی که باهاش اجرا کرده و بدون هیچ مشکلی تمومشون کردم رو لیست کنم سر به فلک میکشه کافیه تو یوتیوب یه سرچ کنید تا متوجه شید کارت گرفیک خوب در سطح متوسط محسوب میشه و تو اجرای بزرگترین بازیهای ساخته شده تا الان هیچ مشکلی نداره (البته با تغییر تنظیمات )..
این دیگه از اون حرفا بودا کرایسیس با تغییر رزولیشن بازی به 800 در 600 و همینطور خاموش کردن خیلی از امکانات گرافیکی ممکنه اجرا بشه اما من هیچ دستکاری تو تنطیمات واسه اجرا انجام ندادم :46:.. ولی کرایسیس به کنار فارکرای 2 و مدرن وار فار 2 و بتلفلد کمپانی و مافیا 2 چی ؟ تو بالاترین کیفیت اجراشون کردمنقل قول:
بازی کریسیس هم بر خلاف اسمش چندان سنگین نیست و میشه طوری تنظیمش کرد که با سیستمهای پایین هم جواب بده...!
میگم فقط مشکل اینه که dirt بر پایه دایرکت ایکس 11 ساخته شده که 5470 نمیتونه خوب ساپورتش کنه و بازی با مشکل اجرا میشه
بهرحال ممنون از کمکتون