سلام
خوب من هم نظرم رو میگم .
بازی های مستقل :
در کل من خودم دوست دارم مدلم رو طراحی کنم یا به صورت اختصاصی فرد حرفه ای برام طراحی کنه ( در صورتی که مدل کلیدی باشه و مهم ) مدل هایی هم که مهم نیستند رو میشه از مدل آماده استفاد ه کرد ( مشکلی نداره ) از نظر عقلی که مشکل ندارم دوباره بیام طراحیش کنم .
این رو به شما با دلیل میفهمونم که همه بازی های مستقل این کار رو انجام میدن .
بازی مستقل به بازی گفته میشه که به شرکت های بازی سازی که سرمایه ساخت و پشتوانه دارن وابسته نباشه و هذینه ساخت بازی کم باشه و افراد سازنده تعدادشون کم باشه و همین طور قیمت بازی زیر 20 دلار باشه ( بازی گرشاسپ هم تو خارج بازی مستقل حساب میشه ) . خوب فکر میکنید چرا بازی های مستقل قیمتشون نباید از 20 دلار بالاتر باشه ؟ چون مدل ، صدا ، تکسچر و ... رو همشو خودشون طراحی نمیکنن بنابر این قیمتشون ( چون هذینه هاشون کمتره ) کمتر هست . ولی این مورد تو ایران در نظر گرفته نمیشه یک بازی که حتی کاراکتر بازی هم مدل آماده هست با یه بازی که 90 درصد مدل ها رو خودشون ساختن از نظر قیمت برابره و این میشه که این صنعت براش مشکل پیش میاد و تلاش یک سری افراد حرفه ای با کار های یک سری افراد دیگه زیر سوال میره و بازی باز ها دیگه به بازی های ایرانی اهمیت نمیدن .
بازی ساز های مستقل حتما باید یک نفر مدل ساز یا خوشن در حد قابل قبول مدل سازی بلد باشن تا بتونن بازی بسازن چون در بعضی از موارد اون مدلی که نیاز دارید رو نمیتونید پیدا کنید .
بازی ساز های حرفه ای و شرکت های بزرگ ( تجاری ) :
خوب این شرکت ها به نظر من به هیچ عنوان نمیاد از مدل آماده استفاده کنن ( نه به خاطر این که آبروشون میره یا از این جور حرفا چون به نظر من اگه مدل های مهم رو خود بازی ساز بسازه مدل های دیگه رو به هیچ عنوان کسی نمیتونه متوجه بشه که آماده هست یا نه مگر این که خود سازنده بگه ) . ولی دلیلی که شرکت های بازی سازی بزگ از مدل آماده استفاده نمیکنند اینا میتونه باشه :
- برای شرکت های بزرگ ساخت مدل های کم اهمیت بسیار ساده هست و هیچ کاری نداره .
- یک دست بودن کار برای شرکت های بزگ مهم هست یکی های پلیتو نباشه یکی کم پلی تر یکی ... .
- به علت بهینه بودن بازی نمیان از مدل آماده استفاده کنند چون مثلا باید این مرحله X تا پلی داشته باشه و فلان فریم ریت رو تو انواع کنسول ها بده و حتی یک ورتکس هم براشون تو پرفورمنس و بهینه بودن کار مهم هست برا همین بازی هایی مستقل معمولا نسبت به بازی های تجاری گرافیک کمتری دارن ولی سیستم هم سطح بازی های شاخ نیاز دارن نمونش هم زیاده .
- علت بعدی این هست که اون زمانی و هذینه ای که برای جور کردن مدل آماده میخوان قرار بدم رو به جای این که به یه ادم بدن تو نت بگرده یا پول بدن مدل آماده بخرن میدن به یه مدل ساز حرفه ای سریعا براشون طراحی میکنه . ( پول که باشه حله همچی )
در آخر باید بگم تو ایران بازی های تجاری زیاد با بازی های مستقل تفاوت ندارن پس همه با خیال راحت از مدل آماده استفاده کنید !
یه نکته دیگه رو هم بگم به انتی که اگه من تاپیک بزنم برا بازیم بعد در این مورد ها بخوای بحث کنید خیلی شاکی میشم حتی از هادی بیشتر ( تو تاپیک هادی خیلی شاکی بودم اگه هادی یه چی بهت نمیگفت من یه چی میگفتم ! ) انتی اگه یه زمانی من یه تاپیکی زدم و شما خواستی در مورد مدل حرف بزنی ازت خواهش میکنم در مورد کار نظر نده - چون با حرفات کار آدم رو زیر سوال میبری و تمام انرژی و توان آدم رو میگیری . !
نکته دیگه ( دیگه .... ) خوب یادم اومد از تمامی بچه ها که اینجا نظر دادن و نظر میدن ونظر خواهند داد ... تشکر میکنم مخصوصا از سعید ، محمد ، رضا و حسن که تاپیک به این واجبی رو ایجاد کرد .
راستی یه چی یادم رفت : احسان باحات مخالفم ! :31: