این هم فیل Minidump من
ممنون میشم یه چک بکنید ببینید ایراد از چیه
کد:http://uploadfa.com/6fdx6vukhgpw
این هم فیل Minidump من
کد:http://uploadfa.com/6fdx6vukhgpw
نقل قول:
ببینید شما باید ویندوز عوض کنید و یک 64 بیتی نصب کنید. (ویندوز 7)
بعدش درایور گرافیک زیر رو استفاده کنید.
همچنین از درایورهای خودتون فقط و فقط صدا رو نصب کنید و بقیه رو نمیخواد نصب کنید.
درایور گرافیک:
حالا فایل زیر رو دانلود و به این وسیله بایوس رو آپدیت میکنید:کد:http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/NVIDIA/Nvidia-GeForce-Display-Driver-27533-for-Vista64-Win7-x64.shtml
بعدش سیستم رو ریست و به تنظیمات Bios میرید.کد:http://downloadcenter.intel.com/confirm.aspx?httpDown=http://downloadmirror.intel.com/19694/eng/RKG4310H.86A.0088.EB.EXE&lang=eng&Dwnldid=19694&DownloadType=BIOS&ProductID=3239&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=Intel%c2%ae+4+Series+Chipset+Boards&ProductProduct=Intel%c2%ae+Desktop+Board+DP43BFL
در تنظیمات Performance گزینه ی Host Clock Frequency رو روی 266 تنظیم کنید.
گزینه ی Host Clock Frequency Override هم روی Automatic باشه.
گزینه ی Uncore Multiplier رو هم روی 10 تنظیم کنید.
Command Rate حتما روی 2T تنظیم باشه.
CPU Idle State هم روی High Performance باشه.
Intel Turbo Boosy Technology هم Disable کنید.
تمام گزینه های بالا در لابه لای گزینه های بخش Performance موجوده.
بعد از کارهای بالا دوباره یک گزارش CPU-Z بهم بدین.
اگر BSOD اتفاق افتاد ادامه میدیم. اگر نه که حل میشه.
یک مشکل اساسی سیستم شما اینه که رمهاتون 1333 هستند در حالیکه مادربرد شما این رمها رو فقط در حالت OverClock پشتیبانی میکنه و باس رمهای مادربرد شما باید 1066 باشه.
این مال من بود ؟؟
من اول اول که سیستم رو تحویل گرفتم 64 بیتی بود ولی همین ارور رو میداد
بعد 64 بیتی خیلی نرم افزارها که من احتیاج دارم رو نمیتونم نصب کنم اونوقت چیکار کنم ؟؟
یعنی با این روش مشکل واقعا حل میشه ؟ نمیشه با همین 32 بیتی انجام بدم ؟
64 بینی چون سیستم شما برای یک ویندوز 64 بیتی مناسبه و اگر 32 بیتی نصب کنید مقداری از منابعش بی استفاده میمونه. مثلا رم و یا قدرت CPU کاملا استفاده نمیشه.نقل قول:
این مال من بود ؟؟
من اول اول که سیستم رو تحویل گرفتم 64 بیتی بود ولی همین ارور رو میداد
بعد 64 بیتی خیلی نرم افزارها که من احتیاج دارم رو نمیتونم نصب کنم اونوقت چیکار کنم ؟؟
یعنی با این روش مشکل واقعا حل میشه ؟ نمیشه با همین 32 بیتی انجام بدم ؟
تمام برنامه های معروف نسخه ی 64 بیت دارند. نرم افزارهاتون رو میتونید اسمشون رو توی تاپیک بگید تا بچه ها براتون پیدا کنند.
در ضمن Windows XP Mode هم موجوده که میتونه برنامه های خاصی رو توی محیط ویندوز XP براتون اجرا کنه.
پس اگر عوضش کردن ممکنه چیپ دیگه ای غیر از اونیکه از اول بوده گذاشته باشند. متوجه منظورم شدین؟ یعنی مثلا یک چیپ دست دوم از لپتاب دیگه ای رو گذاشتن که باعث ناسازگاری میشه.نقل قول:
عزیز واقعاً دستت درد نکنه خوشحال شدم من دیروز این مطلب رو مطرح نکردم چون فکر کردم شما هم شاید مستقیماً همین جواب رو بهم بدین گرافیک لپ تاپ من مشکل داشت دادم گارانتی میگن که عوضش کردیم ولی از روزی که عوضش کردن همین خطا رو داره اونا هم میگن ملاک ما درایور خود DVD هستش اون نصب میشه ولی درایوری رو که از سایت میگیرم خطا میزنه به نظرتون من چیکار کنم که بتونم شرکت گارانتی رو متقاعد کنم که واقعاً مشکل داره
شما مدل دقیق کارت گرافیک رو بنویس و آخرین درایور موجود براش رو هم بنویس. بهشون بگو میخوای که این درایور روش نصب بشه. من کاملا احتمال میدم که اون شرکت دقیقا مشابه قطعه ی شما رو دوباره استفاده نکرده.
میتونی به نمایندگی اصلیه گارانتیشون زنگ بزنی و بگی با این وضعیت لپتابتون رو نمیخواین. توجه کنید این حق شماست و پول بابت گارانتی دادین برای همین مواقع. مثل اینه که ماشین رو بیمه کنید و موقع تصادف بیمه بگه چون شما صدقه ننداختی راه افتادی ما حق بیمتو نمیدیم!
بله این خطا از رمها نیست چون از پردازنده میاد.نقل قول:
سلام ویندوز من 7 هست بدون هیچ دلیلی bsod میده
واین رو هم بگم که از رمها نیست تک تک تست کردم
البته فکر میکنم از وقتی که adsl گرفتم این جوری شد بازم نمیدونم شاید از قبل بوده
خب این خطا بسیار معروفه و فکر میکنم مربوط میشه به یک تکنولوژی در پردازنده های اینتل. البته شاید اشتباه میکنم ولی میتونید فصل 14 از PDF گسترده ی اینتل به نام Intel(R) 64 and IA-32 Architectures Software Developer's Manual, Volume 3A رو بخونید تا کاملا متوجه بشید.کد:FAILURE_BUCKET_ID: 0x124_GenuineIntel_PROCESSOR__UNKNOWN
خب خطای شما از نرم افزار NokiaOviSuit اومده.
ولی دلیلش شاید این نرم افزار نباشه. ولی در هر صورت از ورژن آخرش استفاده کنید. دلیلش میگم از این نیست چون خیلی احتمال میدم که اگر این نرم افزار رو پاک کنید چند وقت دیگه یک نرم افزار دیگه این خطا رو بده.
راستش این خطا رو توی هرجایی یک دلیل براش گفته و هیچ کدوم هم به یک چیز مشترک نرسیدن. یک نفر تنظیمات هارد رو تغییر داده درست شده، یک نفر درایور گرافیک رو عوض کرده و یکی هم سرویس پک نصب کرده.
ولی من تنها پیشنهادی که میکنم اینه که Bios رو آپدیت کنید. احتمال 90 درصد مشکل حل میشه.
دلیل یکی از خطاهای شما فایل eamonm.sys هستش که مربوط میشه به Eset AntyVirus و بیشتر مواقعی اتفاق میفته که میخواین ویندوز رو آپدیت کنید و آنتی ویروس مشکل پیدا میکنه.نقل قول:
این هم فیل Minidump من
در این حالت بهتره از آخرین ورژن رسمی این آنتی ویروس استفاده کنید و آخرین آپدیتیش رو هم نصب کنید. همچنین موقع آپدیت اگر تکرار شد آنتی ویروس رو کاملا از Msconfig غیرفعال کنید و بعد آپدیتهارو دانلود و نصب کنید و ریستهای نصب آپدیت رو انجام بدین و بعد دوباره فعالش کنید.
دلیل خطای دیگتون یک خطای درایوری بوده که به فاصله ی 3 روز از قبلی رخ داده.
خیلی احتمال داره که دلیل خطای قبلیتون هم مشکل درایور باشه چون آنتی ویروستون هم از همین آبجکتها استفاده میکنه.
با توجه به اینکه سیستمتون در آخرین فعالیتهاش قبل از مرگ! در حال تنظیم یک سری قابلیتهای گرافیکی بوده چون شما داشتید در اون لحظه RedFactionArma بازی میکردین. :دی
برای همین حتما درایور کارت گرافیک رو به روز کنید.
در کل این دو مورد رو که گفتم رعایت کنید. امیدوارم حل بشه.
آقا مطمئنی که اگه 64 بیتی بریزم و اون کارا رو اجرا کنم درست میشهنقل قول:
64 بینی چون سیستم شما برای یک ویندوز 64 بیتی مناسبه و اگر 32 بیتی نصب کنید مقداری از منابعش بی استفاده میمونه. مثلا رم و یا قدرت CPU کاملا استفاده نمیشه.
تمام برنامه های معروف نسخه ی 64 بیت دارند. نرم افزارهاتون رو میتونید اسمشون رو توی تاپیک بگید تا بچه ها براتون پیدا کنند.
در ضمن Windows XP Mode هم موجوده که میتونه برنامه های خاصی رو توی محیط ویندوز XP براتون اجرا کنه.
آخه خیلی برنامه دارم میخوام ببینم قطعیه که بریزم یا بیخودی وقتمو تلف نکنم ؟
راستی این چی هست ؟Windows XP Mode
چه باحال شجره نامه کارامون هم نشون میدهنقل قول:
دلیل یکی از خطاهای شما فایل eamonm.sys هستش که مربوط میشه به Eset AntyVirus و بیشتر مواقعی اتفاق میفته که میخواین ویندوز رو آپدیت کنید و آنتی ویروس مشکل پیدا میکنه.
در این حالت بهتره از آخرین ورژن رسمی این آنتی ویروس استفاده کنید و آخرین آپدیتیش رو هم نصب کنید. همچنین موقع آپدیت اگر تکرار شد آنتی ویروس رو کاملا از Msconfig غیرفعال کنید و بعد آپدیتهارو دانلود و نصب کنید و ریستهای نصب آپدیت رو انجام بدین و بعد دوباره فعالش کنید.
دلیل خطای دیگتون یک خطای درایوری بوده که به فاصله ی 3 روز از قبلی رخ داده.
خیلی احتمال داره که دلیل خطای قبلیتون هم مشکل درایور باشه چون آنتی ویروستون هم از همین آبجکتها استفاده میکنه.
با توجه به اینکه سیستمتون در آخرین فعالیتهاش قبل از مرگ! در حال تنظیم یک سری قابلیتهای گرافیکی بوده چون شما داشتید در اون لحظه RedFactionArma بازی میکردین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همین حتما درایور کارت گرافیک رو به روز کنید.
در کل این دو مورد رو که گفتم رعایت کنید. امیدوارم حل بشه.
از بازی که اومدم بیرون صفحه آبی اومد
بعد از اپدیت کردن بایوس ویندوز رو عوض کردم و هیچ نرم افزاری نسب نکردم غیر از درایو کارت گرافیک و اپدیت های ویندوز ولی تو محیط ویندوز هم این bsod لعنتی میاد:2:نقل قول:
بله این خطا از رمها نیست چون از پردازنده میاد.
خب این خطا بسیار معروفه و فکر میکنم مربوط میشه به یک تکنولوژی در پردازنده های اینتل. البته شاید اشتباه میکنم ولی میتونید فصل 14 از PDF گسترده ی اینتل به نام Intel(R) 64 and IA-32 Architectures Software Developer's Manual, Volume 3A رو بخونید تا کاملا متوجه بشید.کد:FAILURE_BUCKET_ID: 0x124_GenuineIntel_PROCESSOR__UNKNOWN
خب خطای شما از نرم افزار NokiaOviSuit اومده.
ولی دلیلش شاید این نرم افزار نباشه. ولی در هر صورت از ورژن آخرش استفاده کنید. دلیلش میگم از این نیست چون خیلی احتمال میدم که اگر این نرم افزار رو پاک کنید چند وقت دیگه یک نرم افزار دیگه این خطا رو بده.
راستش این خطا رو توی هرجایی یک دلیل براش گفته و هیچ کدوم هم به یک چیز مشترک نرسیدن. یک نفر تنظیمات هارد رو تغییر داده درست شده، یک نفر درایور گرافیک رو عوض کرده و یکی هم سرویس پک نصب کرده.
ولی من تنها پیشنهادی که میکنم اینه که Bios رو آپدیت کنید. احتمال 90 درصد مشکل حل میشه.
«با توجه به مطالب ذکر شده توسط شما یعنی cpu من خرابه!!!:41:»
[QUOTE/]عزیز واقعاً دستت درد نکنه خوشحال شدم من دیروز این مطلب رو مطرح نکردم چون فکر کردم شما هم شاید مستقیماً همین جواب رو بهم بدین گرافیک لپ تاپ من مشکل داشت دادم گارانتی میگن که عوضش کردیم ولی از روزی که عوضش کردن همین خطا رو داره اونا هم میگن ملاک ما درایور خود DVD هستش اون نصب میشه ولی درایوری رو که از سایت میگیرم خطا میزنه به نظرتون من چیکار کنم که بتونم شرکت گارانتی رو متقاعد کنم که واقعاً مشکل داره[/QUOTE]نقل قول:
کسی نمیخواد به من کمک کنه؟؟؟؟
سلام.
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم ، نمیخواستم براش تاپیک جداگانه بزنم و همچنین تاپیک مناسبی هم پیدا نکردم.
درون درایو DVD-RW (در My Computer) همیشه فایلی در قسمت رایت وجود داره به اسم Desktop.ini که با Delete کردن نیز دوباره ساخته میشه.
میخواستم بدونم راهی هست که دیگه ساخته نشه؟
مرسی.
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این صفحه ابی چند ثانیه میمونه اخه برا من بعد بازی سیستم هنگ میکنه و یک صفحه ابی سریع میاد و میره و سیستم ریست میشه میخواستم بدونم این همون blue screen هست ؟!
بله .......نقل قول: