سلام
از video transitions چطور وكجا ميشه استفاده كرد
من تازه كارم
ساده توضيح بدين؟
سلام
از video transitions چطور وكجا ميشه استفاده كرد
من تازه كارم
ساده توضيح بدين؟
سلام جواد جان،
نه خروجي mpeg گرفته بودم
بعد، اون نرم افزاري كه بهش اشاره كردم نرم افزار خيلي شكيلي هست ولي مهم اينكه، در تبديل فرمتها، كيفيت ويدئو تغييري نمي كنه
نرم افزاري كه گفتي، اين خاصيت آخر رو داره؟
كجا مي شه گيرش آورد و چه حجمي ايه (تو p30 سرچ كردم، يافت نشد)
بعد يه سؤال ديگه:
فرمت بعضي از ويدئوهام اينه: Windows (TM) Media Movie
نرم افزار ويرايشي وجود داره كه باهاش بشه اين تايپ از ويدئوها رو تيكّه تيكّه و سرهم كرد؟ (مثل iEfilm )
با سلام خدمت دوستان
اینجانب مهیار بدری تدوین گر صدا و سیما مشتاق می باشم که در جهت رفع مشکلات و سوالات در زمینه مونتاژغیر خطی کمک حال دوستان باشم ضمنا شایان ذکر است که تازه با این سایت آشنا شدم امیدوارم که بتوانم کمکی به دوستانم انجام دهم . برنامه های مورد علاقه و کاربردی من به این ترتیب می باشد
1- EDUS PRO
2- پریمیر 6.5 و 7 و 1.5 و 2
3- افتر افکت
4 - فوتوشاپ
و....
ضمنا" دوستان می توانند به ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیغام گذاشته تا جوابگوی شما باشم
سلامنقل قول:
دوست عزیز مهیار بدری به جمع دوستانت در این انجمن خوش اومدی . :)
خوشحال میشیم پاسخگوی سئوالات کاربران عزیز و گرامی p30world باشی . :rolleye: :happy:
ایمیل چرا ؟ همینجا اینقدر سئوالات بی پاسخ وجود داره که فرصت نمیشه برای شما ایمیل ارسال کنن :) :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
قربانت : شاهین;)
سلام جمیعاً
مهیار جون سلام. من یه مونتورم و جایی که کار می کنم، کارهاش پخش می شه.
هنوز تدوین رو درست و حسابی شروع نکردم.
ولی مونتاژ زیاد انجام دادم.
ایول که یه تدوین گر هم اومد.
شاهین جون ببین چه سایتی بشه!
التماس دعا
یا علی
با سلام
از بذل توجه دوستان بسیار سپاسگذارم امیدوارم به امید ایزد منان با شما دوستان البته با یاری هم بتوانیم سایتی پر بار داشته باشیم پس به امید آن روز.
سلام جمیعاًنقل قول:
glt جون! چرا تاپیک خودت رو ول کردی؟
در مورد transition، اول باهاس دو تا تیکه فیلمی رو که می خوای بینشون تروکاژ (ترانزیشن) بندازی، بیار روی تایم لاین، بچسبون به هم.
بعدش، از لیست effects و شاخه video transitions، یه تروکاژ (ترانزیشن) انتخاب کن و بگیر بنداز بین دو تا فیلم.
یه خورده باهاش سر و کله بزنی، همه چیزش دستت میاد.
التماس دعا
یا علی
سلام و خسته نباشيد
ميخاستم بدونم ميشه تو پريماير يه تيكه از فيلم رو كات كرد و زووم كرد (مثلا" يه نفر يك آدم رو ميكشه من ميخام اون صحنه رو جدا كنم و زووم كنم رو سر يارو كه ميپاشه به ديوار) راستي اينو بگم كه پريماير من ورژن 7 ه و هيچ چي هم بلد نيستم (يعني تازه شروع به كار كردن با اين نرم افزار كردم)
ممنون ميشم جواب بديد
سلام جمیعاً
زوم کردن روی فیلم که ساده هست.
فیلم رو که انداختی رو تایم لاین، با ابزار "تیغ" هر جایی رو که بخوای برش می دی.
از پنجره مانیتور هم می تونی اون رو کوچیک و بزرگ کنی.
ولی کیفیت کار پایین میاد و نمی شه کاریش کرد؛ چون فیلمه نه دوربین فیلم برداری.
التماس دعا
یا علی
ميدونم من ميخام فقط اون تيكه از فيلم رو بزرگ كنه و سيو كنه
يعني آخر كه فيلم رو سيو كردم و با مديا پلير ديدم اون تيكه از فيلم زووم بشه