این حرف کاملا نقض میشه....چون شماره های 2 و3 بازی (مخصوصا شماره 2 که همه عاشقش هستیم) meta خیلی خوبی در زمان عرضشون روی پلتفرم خودشون گرفتن :
silent hill 2=
89
silent hill 3=
85
نمرات سایتای معروف در مورد نسخه لید این دو بازی رو هم میتونید نگاه کنید(IGN به هر دو بالای 9 داده و GAMESPOT به یکی از شماره ها تقریبا 8.5)
شماره 4 هم با اینکه نسبت به دو نسخه قبلیش مشکلات بیشتری در زمینه دوربین و کمبات و .....داشت بازم به خاطر پارامترهای جذاب دیگش نمرات و نقداش بهتر و نسبتا قابل قبولتر از بازی اخیر..... .
+
در نهایت silent hill اوجش همون شماره 2 بود و شماره 3 کمی و 4 کمی بیشتر و همینطور در شماره های بعدی بیشتر افت کرد
ولی لااقل افت شماره 4 به خاطر دوربین و کمبات همیشه اعصاب خرد کن و ایناش بود.....ولی homecoming و downpour کلا اتمسفر درست و حسابی هم نداشتن
downpour هم برای من با وجود انجام 4 تا ماموریت فرعی+قسمت داستانی در حدود 6 ساعت تموم شد که کلا نشون دهنده کوتاهی بازیه(باز ماموریتهای جانبی ربطی به داستان و اینا داشت خوب بود ولی اونام هیچ ربطی نداره و بیشتر برای گرفتن اچیومنت یا تروفی به درد می خوره)
+
منم نمی خواستم بازی کنم حامد جان ....چون homecoming رو هم به زور تموم کرده بودم ولی به خاطر اسم بازی و اینکه یاد اور خیلی چیزا واسه من بود مجبورا بازیش کردم....انشالله با بازی نکردن call of evil6 جبران می کنم:31:
.