نقل قول:
و آخرين مورد اينكه من تو بازار فقط رنگ سفيد اين گوشي رو ديدم اما تو سايت سوني اريكسون به وضوح به رنگ مشكي اون اشاره شده و منم در صورتي كه مشكيش باشه ميخرمش.
راستش منم سیاهش رو ندیدم و تو بازار فقط سفیدش رو دیدم!!
نقل قول:
يه سوال ديگه: آيا اينكه گوشي رو فقط ميشه به اندرويد 2.1 ارتقا داد، ميتونه در آينده مشكلاتي داشته باشه نظير عدم نصب برنامه هاي جديد به علتهايي مثل نياز به نسخه جديدتر آندرويد؟
خوب الان دیگه ملت دارن کوچ میکنن به 2.3 و 2.1 خیلی عقبه! ولی زیاد مشکلی نخواهید داشت چون اکثر برنامه ها با نسخه کاری ندارن!(البته باید بعضی برنامه های خفن رو بیخیال بشید!!)
نقل قول:
سوال ديگه اينكه پلير گوشي خوش دست هست؟ (ميدونم برنامه پلير براي اندرويد زياده اما من عاشق پلير هاي سري واكمنم كه خيلي خوش دست و سريع بودن و براي پيدا كردن يه آلبوم يا آهنگ يا حركت تو منوهاي پلير خيلي سريع و راحت بود و مثل اين نوكياي آشغالم مكافات نداشت)
بستگی داره! شما میتونی به برنامه ی دیگه روش نصب کنی و از اون استفاده کنی!! در حقیقت این گوشی سیستم عامل داره و سیستم عامل یعنی امکان انتخاب بین ده ها برنامه برای انجام یه کار خاص!!
نقل قول:
دوستان من به تازگي به خريد اين گوشي ترغيب شدم (البته دلم يه جورايي پيش X10 مونده اما دلم نمياد پول بي زبونو واسه گوشي خرج كنم) از اونجايي كه گوشي فعليم 5530 نوكيا هست ميدونم مقايسه درستي نيست اما ميخواستم بدونم سرعت گوشي - مخصوصا سرعت عكس العمل نسبت به تاچ صفحه (مثلا در مواقع تايپ اس ام اس) و سرعت عكس العمل سنسورها براي چرخش اتوماتيك صفخه و كلا سرعت گوشي چطوره؟ (البته يكي دو تا فيلم ازش تو يوتيوب ديدم ولي تجربه شما رو خواستم بدونم.
خواستم جواب ندم،ولی در همین حد باید بگم که خوب خیلی وقت پیش تست کردم این گوشی رو(فقط در حد تست!) و تا اونجایی که یادمه،عملکردش خوب بود...
مسلما الان چون گلکسی دارم،نمیتونم دقیق بگم که اون تاچ خوب بود چون دارم به یه صفحه ی سوپر امولد میگم خوب...!!!