نه مشکلی پیش نمیاد.
مثلا گوشی های بلوتوث 2 با کا750 یا سایرمدلها مشکلی ندارند
Printable View
نه مشکلی پیش نمیاد.
مثلا گوشی های بلوتوث 2 با کا750 یا سایرمدلها مشکلی ندارند
تو قسمت Settings و بعد Connectivity به قسمت Mobile AP برید و چراغش رو روشن کنید.نقل قول:
حالا لپتاپ یا هرچی که میخواید باهاش سیگنال وایرلس رو بگیرید رو روشن کنید و سرچ کنید. میبینید که به عنوان یه سیگنال وایرلس میشناسه گوشی رو.
بعدش هم یه رمز وارد میکنید (رمزی که تو گوشی دادین) و بعد کانکت میشه به همین راحتی.
من خودم بسته اینترنت از ایرانسل میگیرم شب تا صبح میزارم دانلود.
ولی در این حالت مصرف باتری بالا میره ها. :11:
هم زبان فارسی داره برای تایپ و اینکه استفاده از gps نیازی به اینترنت نداره بصورت معمولی ولی بستگی به نرم افزارت داره که خودش نقشه داشته باشه که در این صورت نیازی به اینترنت نیست...سرچ کنی پیدا میشه.نقل قول:
یکی دیگه از فرق های ویو 525 و 533 با 723 اینه که DLNA ندارن و در نتیجه چیزی به اسم Mobile AP و All share که در گوشی شما (ویو723) هست در ویو 533 و 525 نیستنقل قول:
:46:
چه بد ........نقل قول:
در مورد DLNA مطمعنید؟ مثلا Sony erricson X1 و HTC HD2 دی ال ان ای ندارن ولی راحت وایفای رو میفرسته
یا خیلی از گوشی های نوکیا که وایرلسشون به زور کار میکنه و DLNA هم ندارن این قابلیت رو دارن ........
در مورد بلوتوس خیالم راحت باشه که با همه گوشی های قدیمی میتونم فایل جابجا کنم؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز مگه بلوتوث 2.1 که اومد دیگه نمیشد با بلوتوث 2 یا 1.2 فایل رد و بدل کرد؟؟؟؟
الان 95 درصد گوشیها بلوتوث 2.1 دارن اصلا مگه امکان داره نشه فایل جابجا کرد؟؟؟
خودمم شک کرده بودی که چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن. :دینقل قول:
یکی دیگه از فرق های ویو 525 و 533 با 723 اینه که DLNA ندارن و در نتیجه چیزی به اسم Mobile AP و All share که در گوشی شما (ویو723) هست در ویو 533 و 525 نیست
پس فقط دوربین نیست. مرسی.
کارکردش با جاوا چطوره؟
تمام برنامه ها و بازی های جاوا رو بدون ایراد لود میکنه؟؟
چرا هیچ جا نگفتن رم و سی پی یو این گوشی دقیقا چقدره؟؟
cpu حدود 320 اینا بود دقیق یادم نیستنقل قول:
99% جاواها رو اجرا میکنه بدون هیچ ایرادی
:5:
سلامنقل قول:
سی پی یو رو قبلاً هم گفتم 312 مگا هرتز
رم هم حدود 256 مگ