اهروز بدتر از دیروز:31:فکر کنم تا سال دیکه یک افزایش 50 درصدی پیکسل سوخته برای فبول داشته باشیمنقل قول:
اینجا که زده 360 هزارتومان:31::31::31:کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3345
Printable View
اهروز بدتر از دیروز:31:فکر کنم تا سال دیکه یک افزایش 50 درصدی پیکسل سوخته برای فبول داشته باشیمنقل قول:
اینجا که زده 360 هزارتومان:31::31::31:کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3345
جالبه که این شرط پیکسل سوخته رو من هر چی گشتم تو سایت سام سرویس پیدا نکردم! حتی همه pdf هاش رو دانلود کردم یه سری چیزای معمولی نوشته بود.نقل قول:
با سام سرویس تماس داشتم قضیه پیکسل سوخته و تعویضش قانونش اینه :
واسه مانیتور 23 اینچ اگه پیکسل سوخته خاموش باشه (سیاه) باید بالای 6 پیکسل خاموش باشه تا تعویش کنند !
و اگه پیکسل سوخته روشن باشه (مثلا آبی - قرمز و ... ) بالای 3 پیکسل !
قیمت px23720 هم 362 هست که خودشون میگن تو بازار باید ارزونتر باشه (حدود 360)
قیمت الان که بالا هست برای اینه که 3 هفته هست براشون پنل نیومده و مانیتور تولید نکردن
قیمت رضا هم امروز 380 بود
اینا دارین به مشتری توهین میکنند.
بعد من از نمایندگیش پرسیدم گفت اگه مانیتوری 5 تا پیکسل سوخته داشته باشه باید در کارخونش رو گل بگیرن! حالا ببین خود سام سرویس چی گفته!
نمایندگیش موقعی که میخواستم سفارش بدم کلی وعده و وعید بهم داد که بیا تا دو ماه وارانتی و تعویض بدون سوال و تا دو سال گارانتی و تعمیر رایگان!!!!!!!!
یه آشنا پیدا کردم قبلا تو خدمات پس از فروش LG کار میکرد میگفت تا 20 روز میتونی راحت تعویض کنید و پیکسل سوخته هم هر جوری باشه بیشتر از 2 تا باشه تعویض میکنن. گارانتی هم دو سال.
سامسونگ گارانتیش دو سال نیست بلکه 18 ماه است و تازه اینقدر در مورد پیکسل سوخته سخت میگیریه، در موارد دیگه چه به سر ما میخواد بیاره!!!!!!!!!
البته اینم بگم من هیچ کدوم از این برندها رو دوست ندارم. ایناییش رو که تو ایران میدن دست مردم! آخه این چه وضعیه! پول خوب که میگیرن پس چرا اینقدر اذیت میکنن!
اکثرا موقع فروش آدمو تحویل میگیرن و هر دروغی خواستن میگن ولی موقع پشتیبانی که میشه گرگ میشن!
تازه دست و بال ما رو هم بستن و الا ما مجبور نبودیم بریم از این دو سه تا شرکت جنس بخریم! البته نظر من بود چون جو اینجا اینجوریه و ما رو هم گرفته!
خدا کنه فقط مانیتور ما ایرادی نداشته باشه!
نقل قول:
360 نه 368 هزار تومان!!!!!!!
تماس گرفتم جواب ندادن.هرکی میخواد تماس بگیره مطمئن شه که دارن یا نه!!!!!!!چون من تو 2تا سایت دیگه دیدم خواستم سفارش بدم زنگ زدم نداشتن:19:
منم 332 پیدا کردم زنگ زدم نداشتن!!! اون هفته هم بهم گفتن 360 میشهنقل قول:
تماس گرفتم جواب ندادن.هرکی میخواد تماس بگیره مطمئن شه که دارن یا نه!!!!!!!چون من تو 2تا سایت دیگه دیدم خواستم سفارش بدم زنگ زدم نداشتن
نقل قول:
:8:
ای بابا این قضیه چقدر بزرگ شد.
در نهایت من با دفتر سام سرویس تماس گرفتم،گفتن تا 6ماه گارانتی تعویضه!!!!!!!بعد از اون 18 ماه هم گارانتی تعمیر که مجموعا میشه 2سال!!!!!پشت مانیتور منم پایان گارانتی رو اسفند91 زده!!!!!!
طرف گفت از سری px23720 تا حالا خیلی فروش رفته ولی درصد خراب بودنش نزدیک به صفر بوده!
با سام سرویس تماس گرفتم گفتن 6ماه گارانتی تعویض داره-18ماه گارانتی تعمیر که مجموعا میشه 2 سال!!!!!!!!!!!!!!1پشت مانیتور هم تاریخ اتمام گارانتی رو اسفند 1391 زده.
:27:
کاش تاریخ اتمام گارانتی رو طبق فاکتور فروش ما حساب میکردن! اینجوری که خیلی بده شاید یکی نتونه از 6 ماهش هم استفاده کنه.
نقل قول:
باور کن راه نداره اگه داشت حتما استفاده میکردم
انتخاب بین بد و بدتر ماله 4-5 سال پیش بود (یادش بخیر :20:)
نقل قول:
باید تو 6 ماه طوری ازش کار بکشی که خودشو نشون بده.مانیتور که اولش سالم بود دیگه مشکل پیدا نمیکنه.الان من روزی حدود 11-12 ساعت کار میکنم.هیچ مشکلی هم نداره!!!!:8:
یک عکس میشه از px23720+ بندازین چون خیلی ها تو این فروم ازش بد گفتن!
یادم رفت بگم تو حالت صفحه سیاه و حالت صفحه سفید و هر حالتی که دوست دارین. فقط نظر خودتون هم بعدش بگین