خیلی جالبه میگه من تفاوتی مشاهده نمیکنم.بهش بگو باید عینک 3D بزنه تا برجستگی رو ببینه.:27:نقل قول:
Printable View
خیلی جالبه میگه من تفاوتی مشاهده نمیکنم.بهش بگو باید عینک 3D بزنه تا برجستگی رو ببینه.:27:نقل قول:
اخییی ، متاسفم
نه ، اینترنت که جای بدی نیست ، طبیعتا حراجی اینجوری بده
سایت Atrafshan دات کام سایت خوبیه ، حتی تخفیفشم بعد از یه بار خرید 5% هست ... ! همش !
اینجا هم فروشگاه معتبریه البته تا حالا ادکلن ازشون نخریدم ولی نمیاد اعتبار خودشو با فروش جنس تقلبی زیر سوال ببره اکثرا هم جنساشون را از نمایندگی اصلی تهیه میکنند بدون واسطه
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1089
دوستان عزیز ادکلن و عطر چیزی نیست که اینترنتی بخرید.این تجربه چندین ساله منه.باید برید بو کنید.یه چند تایه دیگه هم ببینید و بعد بخرید.حتما هم از جایی بخرید که قهوه داشته باشه و اگر نه دو تا بو کنید دیگه بوی سومی رو متوجه نمیشید.
کدوم یکی از Dunhill ها بوی تندی نمیده، تندی که سردرد آور باشه و اینا؟
بستگی داره شما چقدر حساس باشید.به نظر من دیزایر آبی و قرمزش اصلا اذیت نمیکنن.:20:
سلام
رفتم دوتا ادکلن بگیرم
یکی برای 14 فبروئه ...!!
یکیم برای بهترین دوستم 2 اسفند تولدشه !
میخوا ب براي دوست یه کلینیک هپی بگیرم ، 100میل ، آخه چرا .......؟؟؟؟!!!!
گفت 80ت
آخه 60ت بود ... ، مجبور شدم 50شو سفارش بدم ...
تورو خدا یه قیمتی به من بگیرید ... آحه عطر افشان هم 59ت زده ، نمیدونم آپدیت نکرده ...
سایت چاره هم که این دوستمون گفت رفتم :
ادکلن مردانه Happy
کیلینیک
Clinique
59000تومان
100میل
لطفا بم قیمت بگیرید از جایی مطمئن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 25بهمن هم بین دوتا ادکلن موندم ، یه عطر دیزایر آبی ، یه دونه هم گلد...
گلد شیشه ش خوشگلتر بود !
45ت
ما هم یه 212 خریدیم اصلا و ابدا بوش نمیمونه -یعنی تقلبیه یا حالش این جوریه ؟یعنی رو خودم خالیش میکنم اما بازم .....
راه تشخیص تقلبیش از اصلش چیه ؟آخه من قبلا بوش کرده بودم خیلی خوب بود اما ماله من
کسی تاحالا اصلشو داشته ؟
212 men موندگاریش زیاد نیست.ولی 212 س.ک.س.ی موندگاری خوبی داره.نقل قول:
نقل قول:
این بنفشه و روش زده 212 س ک س ی من آخه من عطرم خریدم 6500 اون تا سر کوچه میمونه بوش اما این هیچییی هیچی نمیمونه یعنی افتضاح 60 تومنم پولشو دادم اعصابم خورده