اهان اسمش امیر هست ولی خداییش به غیر رگ گردنش دیگه شباهتی با هم ندارن :31:
Printable View
اهان اسمش امیر هست ولی خداییش به غیر رگ گردنش دیگه شباهتی با هم ندارن :31:
دوستان
این محیط برای گپ زدن درباره سربازی نیست. خوش گذشت بد گذشت حالم بده و غیره .
اینجا محیطیه برای رفع و رجوع مشکلات و پاسخ به سوالات.
با سلام خدمت اقای سرپرستنقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم 2 تا تاپیک در باره سربازی تو فروم هست که یکیش همینه که بیشتر دوستان درباره
خود خدمت و تجربیاتشون قبل و حین و بعد از خدمت میان صحیت میکنند اما اون یکی تاپیک که تو بخش اموزش عالی هست بیشتر در مورد قوانین و مقررات نظام وظیفه هست که دوستان اگر مشاوره در مورد قوانین خواستند معمولا میرن اونجا
ما که میبینی اینجا بحث میکنیم دیگه اب از سرمون گذشته و بیشتر از تجربیات دوستانی که سربازی رفتند استفاده میکنیم و من تخلف از قوانین در این تاپیک نمیبینم:40:
مطمئن باش 18 آذر حالت بدترم میشه :31:نقل قول:
یکی جواب منو بده !!! :27:نقل قول:
با سلام
من یه دادش دارم که متاهل هست و خدمت سربازی رفته و الان پیش ما نیست سن پدرم بیش از 60 سال ایا کفالت پدرم رو به من میدن؟
میتون معافیت بگیرم؟
نخیر..نقل قول:
منم همین شرایط رو دارم.
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
خودمم همین فکرو میکنم..نقل قول:
ممنون که روحیه دادی:31:
فکر کنم بدترین دوره اعزام به خدمت همین ماه اذر باشه!
1- سه تا سال میبینی! یعنی با 18 ماه خدمت 3 تا سال رو تو خدمت میگذرونی!
مهم تر اینکه خدمت برات به خاطر این موضوع سخت تر میگذره! و ادم فکر میکنه که خیلی وقته که داره خدمت میکنه!
اموزشی هم به زمستون میوفته که خیلی کارو سخت میکنه!
یک سوال :
میشه سربازی رو خرید یا کلا یجوری نرفت سربازی ؟ ( بدون مشکلات جسمی )
با احترام به نظر شما :11:نقل قول:
اتفاقا بهترین زمان برای آموزشی رفتن، تو فصل سرما و قبل از عید هست. من خودم آدم سرمایی هستم ولی خدمتم رو برج9 رفتم و چقدر به شانسم درود فرستادم! تابستون پدر سربازا رو در میارن! صبح با طلوع خورشید بیداری میزنن ... زمستون هر خوبی نداشت دست کم تا یک برف و بارون میومد میرفتیم آسایشگاه کپه مرگمون رو میزاشتیم:31: اردوی آخر دوره هم صبح میرفتیم ظهر برمیگشتیم برای نهار دوباره میرفتیم قبل غروب بر میگشتیم دیگه چادر زدن اینا نداره (مثل تابستون که 3 روز تو کوه چادر میزنی!)