مرسینقل قول:
نوشته شده توسط shabeashegha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بچه ها دقت کردین صندلی فرزانه خانم سرد شد؟!:31:
از اون سوال داغا رو کنین بحث تموم شه
1-به اهدافت رسیدی؟
آخرین هدفم معماری بود که رسیدم :46:
2-سریال قدیمی مورد علاقت
خواب و بیدار ، البته زیادم قدیمی نیست:31:
3- غذای مورد علاقت
غذای خاصی دوست ندارم آشو سوپو به بقیه نوع غذاها ترجیح می دم :40:
4-از اینکه دختری راضی هستی؟
از حال حاضرش نه ولی از آیندش آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع همیشه می گم پسرا موقع مجردی حال دنیا رو می کنن بعدا که مسئولیت خانواده میاد گردن شون همه رو یه جا پس می دن :27:
5-آدم اجتماعی هستی یا دوست داری اکثر وقتت رو تنها باشی؟
بستگی داره به تعداد و میزان شلوغی ،یه جمع 3-4 نفره رو به تنهایی ترجیح می دم شلوغی رو حداکثر تا 6-7 نفر می تونم تحمل کنم و بعد اون تنهایی رو ترجیح می دم ؛ مثلا اگه قرار باشه با 2-3نفر از بچه ها بریم بیرون دیگه نمی خوام بمونم خونه ولی اگه قراره باشه برم مهمونی ترجیح می دم تو خونه تنها بمونم
6- کدوم کشور رو برای زندگی دوست داری؟
اسپانیا رو دوست دارم، دلم می خواست اونجا به دنیا اومدم:40:
7-بنظرت حقتو خوردن؟:20:
فکر نمی کنم ، اگه جایی حقم خورده شده کوتاهی از خودم بوده پس حقم بوده :46:
8-پاتوقت؟
نت:31:
9-چندساعت در روز آنلاینی؟
اگه بی کار باشم صبح تا شب ، الان کلا می شه گفت کارایی که می کنم در طول روز از 3 حالت خارج نیست : دانشگاه و تکالیفش ، غذا خوردن و خوابیدنو... ، نت (+ آهنگ گوش کردن)
10- شده تاحالا قبض موبایلت زیاد بیاد بابات بهت بد نگاه کنه؟!:31:
معمولا کم میاد چون با حرف زدن از پشت تلفن اصلا راحت نیستم ترجیح می دم حضوری باشه هر حرفی که داشته باشم فقط تابستون، بعد کنکور که دایم با بچه ها صحبت می کردم نسبتا زیاد اومد که اونم به خاطر جو خاص اون روزا یه موضوع پیش پا افتاده به حساب می اومد :46:
11- درست توی دانشگاه چطوره؟
بستگی داره به درسش؛ ریاضی و عمومیا رو که مثل زمان مدرسه م اگه اراده کنم می خونم ولی چون نمی کنم در حد پاس کردن بلدم البته تصمیم گرفتم از تعطیلات 10 روزه ی عید تا عید به عنوان دوران طلایی استفاده کنم خودمو بکشم بالا یه کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه برنامه 10 روزه نوشتم فعلا تا اینجا مال 6 روزش به خاطر تعطیلی کتابخونه منتفی شده آخه تو خونه که حسش نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسای عملیو خوبم فک کنم جزو 4-5 نفر اول باشم تو کلاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- اگه کسی بیاد بگه پشت کنکوریم فلان درس رو باهام کار کن پولم ندارم بدم چکار میکنی؟
چه پول داشته باشه چه نداشته باشه من کاری از دستم براش برنمیاد:41: چون قدرت بیانم برای درس دادن خیلی ضعیفه :19: من تو کلاس اکثرا سوالا رو با راهای جدید حل می کردم بچه هام می خواستن یاد بگیرن ولی هیچ وقت متوجه نمی شدن چه طوری حل کردم سوالو اونم بچه هایی که خودشون بلد بودن درسو من فقط قرار بود راه حل جدید یه سوالو که یه راهشم خودشون بلد بودن براشون توضیح بدم در مورد موضوعات درسی خیلی پیچیده فکر می کنم و هیچ وقتم نمی تونم چیزیو که تو ذهنمه دقیقا توضیح بدم واسه بقیه :5:
:11: