رامبد جان هر چي باشه از اواتار شما ترسناك تر كه نيست.نقل قول:
نوشته شده توسط wookman
:happy:
شوخي كردما ناراحت نشي
ولي حضور يكي مثل تو ميتونه اين تاپيك رو جذاب كنه.
Printable View
رامبد جان هر چي باشه از اواتار شما ترسناك تر كه نيست.نقل قول:
نوشته شده توسط wookman
:happy:
شوخي كردما ناراحت نشي
ولي حضور يكي مثل تو ميتونه اين تاپيك رو جذاب كنه.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
خب این ماجرا داره :blush:
راستش من اول نوشته بودم(( کویر)) نمی دونم دیده بودین یا نه بعدش برام یه مشکلی پیش اومد که نشد با اون نام وارد انجمن بشم :sad: و به کمک یکی از کاربران سایت به آقای میثم اطلاع دادم که نام منو عوض کنن و کویرو به شکل انگلیسی در بیارن :blush: بعد ایشون گفتن نمی شه نام kavir رو قبلا یکی استفاده کرده :angry: در حالی که تا حالا یه بارم یه پست نداشته :blink: بعد من مجبور شدم به این شکل یعنی با @ بنویسمش :blush:
واسه چی؟ :blink: کجاش ترسناکه؟ :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط wookman
من حاضرم روی این صندلی داغتون بشینم اما به شرطی که سنمو ازم نپرسید
من واقعا شرمندهام اگه نظم پست ها رو بهم زدم آخه نمیدونستم اینو چجوری باید اعلام کنم من معذرت میخوام :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبين شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي ميخوام پست ندم نميذارين كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بسكه تايپيكهاتون قشنك و وسوسه كننده هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام چند تا سوال بپرسم بعدش خودم بن بشم فرار كنم برم خارج ، هر کی اومد تو این تایپیک بچسبه به سقف ، مدیر انجمن بپاچه به دیوار ، کویر جونم هم بره توی اتاقش یه هفته در رو روی خودش ببنده روش نشه بیاد بیرون ، کی به کیه حالا که اینقدر خالی بستم بذار این رو هم بگم ، سرعت اینترنت ایران بشه 57 کیلو بایت بر ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه شوووووووووووووووود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - تو که انقدر هی میگی تنهام ، تنهام ، تنهام اگر یکی همین الان بیاد و بخواد تا آخر عمر باهات باشه چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - بعضی از آقایون از ناحیه پشت مو دچار معلولیت هستند اغلب این افراد پس کله وسوسه کننده ای دارن اگر در حالی که دستت خیسه پشت سر یکی از افراد قرار بگیری چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - اگر یکی بیاد خواستگاریت اونوقت بزرگترها بگن خوب حالا اجازه بدیم کویر خانوم و آقا داماد آینده یه صحبت کوتاهی با هم داشتنه باشن توی این صحبت کوتاه از آقا داماد آینده چی میپرسی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - فرض میکنیم توی اون صحبت کوتاهی که با آقا داماد آینده داری یکی از سوالاتت این باشه که آهای آقاهه واسه چی اومدی خواستگاری من ؟ و آقاهه هم صداش رو کلفت کنه و بگه به جا آوردن سنت روسول اللاه اون موقع چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - اگر یکی ازت بخواد که از ته دل برای یه نفر دعا کنی تا چه حد این کار رو از ته دل و صادقانه انجام میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - تا حالا کسی رو تو چت سر کار گذاشتی ؟ اونوقت بعدش عذاب وجدان گرفتی یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - الان که پشت کامپیوتر نشستی صورتت چند تا جوش زده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - اگر جای یه مرد بودی هیچ وقت حاظر میشدی بیای خواستگاری کویر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - از وقتی که دنیا اومدی تا حالا هیچ وقت شده دلت بخواد حتی برای یه لحظه گدایی رو تجربه کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-کدوم شکلک رو بیشتر از همه دوست داری ؟ :rolleye:
11-تا حالا دلت خواسته سیگار یا قلیون یا از این جور چیزا بکشی ؟ ( یه وقت نکشی ها افیون مغزت رو پوک میکنه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-تو دلت چی میگذره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همین البته اگر بن نشدم فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز چرا خجالت ميكشي؟ بيا حرف دلتو بزن و از كوير خانم خواستگاري كن ديگه. چرا ميپيچوني قضيه رونقل قول:
نوشته شده توسط soooot
منم می خواستم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
اما گفتم شاید بعدا بگید بحث تاپیک منحرف شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
اول سلااااااااااااااااااااااا ااام
خوش اومدی! :) اگه بدونی چقدر خوشحال شدم دیدم که دوباره اومدی :rolleye: ممنون به خاطر
سوالهای قشتگت :rolleye: نترس بن نمی شی! ;)
در ضمن سعی می کنم کمتر از علامت ! استفاده کنم ;)
حالا جوابا:
1) آخه بستگی داره کی باشه که بخواد بیاد با من باشه به هر کسی که نمی شه رو داد ولی اگه اونی که دوسش دارم باشه خب :rolleye: :wub: کی بعدش می یاد از تنهایی در بیاد؟ ولی راستش من چشم آب نمی خوره کسی بخواد کویرو :sad:
2) من تا حالا دقت نکردم به پس کله ی آقایون :eh: راستشو می گم اگه جلومم باشه کاری ندارم باهاش
آخه به من چه که یکی بخوابونم پس کلش!!!!!!!!! :biggrin:
3) آخه یه چی می گی هااااااااااااااااا!!!!1 من تو این جا چطور اون همه حرف رو جا بدم؟ ولی سوال های اساسی رو می پرسم مثل این که آیا سیگاری هست یا معتاد هست یا نه؟!!!!!!1(اگه معتاد من بود ایرادی نداره! :blink: :biggrin: ) اهل چیه؟انتظاراتش چیه از من؟اصلا چرا منو انتخاب کرده؟ تا حالا دوست دختر داشته یا نه؟ :angry:
اگه داشته که همین حالا بگه نه بعدن!اگه بعدن بفهممم ترکش می کنم و تنهاش می زارم :angry: دوست داره من چه طوری باشم؟ مثلا چادری؟مذهبی؟و از این جور چیزا سوالهایی می کنم که ببینم می تونم خودمو باهاش وفق بدم یا نه!!!1راستشو بخوای یه سوال هم دوست دارم بپرسم ازش ولی نمی دونم تو همین اولین بار روم می شه یا نه ولی خیلی برام اون سوال مهمه الانم روم نمی شه این جا بنویسم :blush:
4) اون موقع می گم این همه دختر برو سنت رسول الله رو با اونا به جا بیار :blush:
من کسی رو می خوام که عاشق باشه
اول و آخرش شقایق باشه
5) من از ته دل براش دعا می کنم !حالا که اون منو لایق دونسته واسه دعا من جرا دریغ کنم؟خدا انشاالله همه رو موفق و خوشبخت کنه .الهی آمین :rolleye:
6) هرگز! اصلا خوشم نمی یاد از این کار من فقط و فقط با یه نفر چت می کنم اونم می دونی کیه دیگه!
من 8 ماهه که با اینترنت آشنا شدم از اول اولش هم با اون شروع کردم هنوزم هستم! با کسی دیگه ای نیستم که بخوام سر کارم بزارم اهل دروغم نیستم این جدی می گم شعار نیست باور نداری برو بپرس ! ;)
7)بزار تو آینه نگاه کنم :blush: پنج تا کوچولو :puke: اینم تازه در اومده راستش دیگه پیر شدم خیلی جوش نمی زنم :blink: اون جوری تابلو نه!!!1 :happy:
8) نه! خودمو دوست ندارم پس فکر نکنم کسی هم منو دوست داشته باشه :sad:
9) نه! می خوام چی کار؟
10) سیگار نه ولی قلیون آره! :blink: ولی بلد نیستم :blush:
11) آخ نگووووووووووووووو :sad: انقده دلم پره انقده حالم گرفته است! دست رو دلم نزار که دستت خونی میشه!
مرسی از سوال های قشنگت !اگه بازم سولی بود تعارف نکنی هااااااااااااااااا ;) به قول استادم نه نمی گم
تابلو می شه :biggrin:
واااااااااااااااااااااااا ااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
این حرف ها یعنی چی؟
دلتون می یاد آخه به سوت این حرف ها رو بگین؟اصلا همچین خبری نیست!
مگه نه سوت؟
اين جور پيش بره تا چند وقت ديگه يك عروسي دعوتيم . شوخي كردم
حالا سوال من
نظرت درباره اون روستايي كه در كرمان پيداشده و مردمش خيلي ابتدايي زندگي مي كنند چيه؟
به فوتبال علاقه داري؟ كدام تيم ؟
نظرت درباره كمك كردن به فقرا چيه؟
تا حالا زلزله را حس كردي؟
دوست داري چطوري بميري؟
تا حالا درخت كاشتي ؟
به چه رنگي علاقه داري؟
تا حالا چندتا ادم كشتي؟
چرا ديشب داداش كوچيكت را كتك زدي؟
تا حالا ادمي بيكارتر از من و سعيد رونالدو ديدي ؟