با سلامنقل قول:
دوست عزیز یه تصویر اگه میشه بذارید
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیز یه تصویر اگه میشه بذارید
موفق باشید.
اون دکمه که علامت زدم میخواهم نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
خوب برنامه رو شما minimize میکنید اون هست دیگه توی تسکبار.
موفق باشید.
با درود و احترام
اینجانب در شهرستانی کوچک زندگی میکنم.شنیده ام که میشود به وسیله اسکایپ تماسی تصویری با دیگری که در شهری دیگر است برقرار کرد ولی هیچ گونه اطلاعی در این مورد ندارم.
ممنون میشوم از دوستان به من آموزش دهند که آیا میشود چنین کاری کرد؟اگر بلی چگونه؟
من از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم از طریق pc آیا اینترنت ایرانسل جوابگوی چنین تماسی می باشد؟چگونه است؟
آیا تصویر همچون چت تصویری یاهو مسنجر پرش دارد؟
در نهایت آیا اسکایپ را مناسب این مکالمه تصویری میدانید یا سرویس بهتری نسبت به آن سراغ ندارید؟
با سپاس فراوان.
با سلامنقل قول:
بله با استفاده از اسکایپ میتونید مکالمه صوتی و تصویری با کیفیت بالایی رو داشته باشید.
روی جی پی آر اس امتحان نکردم. اما احتمالا جواب میده. چون روی دایل آپ هم تا حدودی کیفیتش خوب بوده.
پرش تصویر هم در چت تصویری بستگی به سرعتی که دارید داره. اما از یاهو بهتره.
هم اسکایپ و هم oovoo در این زمینه خوب هستن.
موفق باشید.
دوستان ميخواستم بدونم چه طور ميشه از ف ي ل ت ر شكن براي اسكايپ استفاده كرد. البته ميدونم كه بايد از قسمت connection options اول گزينه use port 80... رو غير فعال كنم و بعد بذارم روي SOCKS5 و بعد هم host و port رو بهش بدم. ولي با اين طريق نميتونم لوگين كنم. حتي اگه روي https هم بذارم باز كار نميكنه.
آيا اگه پورت اسكايپ رو آي اس پي مسدود كرده باشه، ديگه نميشه با ف ي ل ت ر شكن لوگين كرد؟
دوست عزیز اگه بخوای ازش خارج بشی باید اون قسمتی که ساعت ویندوز توش هست (تسک تری) فلشش رو بزنی و برنامه رو از اونجا ببندی .نقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه چرا من تصویر بقیه رو نصقه دارم ؟؟؟
برای تمام دوستام یعنی تو Contact List اینجوریه !!!
ممنون :11:
با سلامنقل قول:
ورژنی که استفاده میکنید چنده؟
احتمالا نسخه ی پایین هست.
ورژن رو آپدیت کنید
موفق باشید.
ورژن 5.6.0.110 هستش یعنی جدید ترین ...نقل قول:
نمی دمونم مشکلش چیه
اگه کسی اطلاع داره به من خبربده
سپاس