CG 125 ايراني الان چنده!؟
Printable View
CG 125 ايراني الان چنده!؟
سلام دوستان . بنده يه موتور سيكلت سواري ميخوام كه حدود 2 ميليون باشه! خلاصه يه موتوري باشه كه برام دردسر نسازه! خيلي هم خوشم مياد موتوري خوب باشه كه باهاش سفر برون مرزي هم برم! لب مرزيم :31:
خلاصه اگه ميشه يه مدل برام بگيد كه تا چندين سال بيمه بشم .. ممنون .
در ضمن بنده از لحاظ قد و هيكل هم به نسبت بزرگم ،يه بسكتباليستم 190 قدمه ، اينو گفتم كه اگه موتور بزگي هم بود مشكلي نداره ،چون به هيكلم مياد .
2 میلیون تومان ، موتور خوب و بی درده سر و سفر برون مرزی و درشت و ماهیچه ای ؟نقل قول:
نیست .
موتور معمولی با این پول می تونید بخرید که بنا به جسه شما هم زیاد مشکلی نداره - مگر وقتی که قد شما مثلا 2.1 به بالا باشه -
مهم اینکه برای افراد قد بلند موتورسواری کمردرد و بیماریهای جدّی می آره و حالت نشستن روی زین مهمه
سایز موتورسیکلت ها و ارتفاعشون از سطح یک طرف ، درازی رسیدن به دوشاخ جلو و خم یا قائم نشستن روی موتور و فاصله پدالها
اینها رو لحاظ داشته باشید تا بتونید خرید کنید . باقیش مهم نیست . چون تو این قیمت آپاچی ، روان ، پولسار و ... تنها موتورسیکلتهای کم دردسر هستند .
نقل قول:
2 میلیون تومان ، موتور خوب و بی درده سر و سفر برون مرزی و درشت و ماهیچه ای ؟
نیست .
موتور معمولی با این پول می تونید بخرید که بنا به جسه شما هم زیاد مشکلی نداره - مگر وقتی که قد شما مثلا 2.1 به بالا باشه -
مهم اینکه برای افراد قد بلند موتورسواری کمردرد و بیماریهای جدّی می آره و حالت نشستن روی زین مهمه
سایز موتورسیکلت ها و ارتفاعشون از سطح یک طرف ، درازی رسیدن به دوشاخ جلو و خم یا قائم نشستن روی موتور و فاصله پدالها
اینها رو لحاظ داشته باشید تا بتونید خرید کنید . باقیش مهم نیست . چون تو این قیمت آپاچی ، روان ، پولسار و ... تنها موتورسیکلتهای کم دردسر هستند .
خيلي ممنون از راهنمايي و مشاوره خوبتون .
خوب من يه موتور خوب و بي دردسر بخوام گير بيارم حول و حوش چند بايد در نظر بگيرم؟
ممنون .
سووال سختیه من ktm 250 بذهنم می رسه با سوزوکی دی.تی 250نقل قول:
اولی 10 و دومی 5 میلیون
هر دو سخت جون و شاسی مرتفع و آفرودی و مناسب سفرهای کوتاه با قدرت مانور زیاد و بین 30-40 اسب توان دارند و قابل تردد و پلاک بین المللی ....
ﺳﻼﻡ
ﻟﻄﻔﺎ ﯾﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺗﺎ ﯾﮏ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻣﻠﯿﻮﻥ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ . ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ ﺗﻨﺪ ﺭﻭ ﺑﺎﺷﻪ ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺑﺎﺷﻪ . :دی
می خواستم بدونم با بودجه 600 هزار تومان گزینه ای برا خرید سی جی 125 نو دارم یا نه؟ اگه گزینه هایی موجوده کدومش بهتره؟
بلهنقل قول:
حدود 650 هست .
کدومه سی.جی 125 ؟!
ﺁﻗﺎ ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﺪﻩ :دی
میشه اسم و شرکت سازندش + اگه اطلاعاتی در مورد کیفیتش دارید بنوبسیدنقل قول: