دوست عزیزنقل قول:
منم شخصا اگر میخواستم 3 میلیون پول بدم این رو نمیگرفتم.البته این رو هم در نظر داشته باشیم که بهتر از اینم فعلا تو هیچ برندی موجود نیست و کسی که این کانفیگور رو بخواد مجبوره هزینه کنه.
ببینید بهتره یکم بازتر نگاه کنیم.
مگه همین ماشینهای 200-300 میلیون تومانی ایران واقعا اینقدر میارزه؟
خیلی ها حتی برای 40 متر خونه و سقف بالای سرشون مشکل دارن اما یکسری افراد پول یک خونه 100-150 متری رو میدن و یک ماشین میگیرن.
جریان این لپ تاپه. الان تنها مدلهای مشابه تا حدودی مدلهای msi هستش اونم با همین قیمتها. حالا یکم بالاتر و یکم پایینتر.
اما من خودم از نزدیک ام اس ای رو دیدم و تجربه دوستم که 3 ماهه یکی از همین مدلهای گیمر رو داره رو از نزدیک میبینم.
یکسره وسط بازی ریست میشه و این بخاطر حرارت اونه.
از نظر کیفیت ساخت به گفته صاحبش نه من اصلا با این مدل ایسوس قابل مقایسه نیست.
الان حاضره لپ تاپ خودش رو بده به من و یک میلیون هم سر بده که با مال من عوض کنه.
مشکل تو سیاستهای بازار ما هستش.
تاجر میره دنبال جنسی که بیشترین سود رو براش داشته باشه.
اگر بخواد اخرین مدل و قویترین کانفیگ موجود رو بیاره و مثلا 1600000 تومان بخره و اینجا نهایتا بخواد 2 میلیون تومان بفروشه به نظر شما میتونه مدلها و مارکها و کانفیگورهای دیگش رو بفروشه؟
در ضمن این سیاستها یکم به خود اسوس مادر هم بر میگرده.
چون مدل A1 رو حتی تو اروپا هم عرضه نکرده یا خیلی کم گیر میاد و بجز بازار امریکای شمالی تو هیچ جای دیگه به وفور پیدا نمیشه. شایدم بهمین علت هنوز تاجرهای ایرانی نیاوردن.
در دبی هم من میدونم بطور گسترده و شرکتی هنوز وارد نشده و اگر شده بود مسلم بدونید تو ایران الان پر بود چون اصل قاچاق ایران از دبی هستش و بازار دبی بیشتر بر محور ایران میگرده.
در مورد گمرک که چرا با جعبه چیزی بهشون نگفتن:
لپ تاپ خودم که از امریکا برای من فرستاده شد با پست اومد.
76000 تومان هم از من گمرک گرفتن.
اون موقع تعرفه لپ تاپ برای مصارف غیر تجاری یعنی یک عدد فقط 4 درصد بود و با احتساب 3 درصد مالیات ارزش افزوده میشه 7 درصد.
از طرفی وقتی یک کالا بصورت تک و بعنوان مصرف شخصی در گمرک پست ارزش گذاری میشه نهایت قیمتی که براش ارزیاب در نظر میگیره میشه 999000 تومان. یعنی اگر بشه 1 میلیون تومان کالا از مصرف شخصی و به اصطلاح خود گمرکیها سوغات خارج میشه و جنبه تجاری پیدا میکنه و اونوقت احتیاج به کارت بازرگانی داره.
هر فرد هم برای یک بار در سال میتونه از معافیت گمرکی پست استفاده کنه.
که در این شرایط ارزش کالا 990 دلار ارزش گذاری میشه.
حالا حدودا شما در نظر بگیرید 1 میلیون تومان میشه ارزش کالا و 7 درصد اون میشه 70000 تومان و با هزینه انبار داری و غیره که تو پته گمرکی(برگ سبز گمرک) من نوشته بودن شد 76000 تومان.
من یک مین برد اسوس مدل Rampage III Extreme هم بعد از اون گفتم فرستادن و بابت اون هم 27000 حدودا از من گمرک گرفتن.
در کل قوانین گمرک فرقی بین مسافر و پست نداره.
و شما میتونید یک عدد از هر کالای مجاز رو همراه داشته باشید.
در مورد گارانتی هم اگر قرار بود تو ایران گارانتی گلوبال رو قبول داشته باشن که یعنی الان مال منم گارانتی داره یا همینهایی که این اقا اورده بود از کانادا.
چون گارانتی اینا همه گلوبال هستش. پس فرقی نمیکنه که از دبی بیاد یا از امریکا و کانادا.
اما شرکتهای اینجا اون گارانتی رو قبول نمیکنن و میگن باید از ما خریده باشید.
مگر اینکه از شرکتی در دبی بخرید که گارانتی با ایران یکی باشه.
مثلا محصولات اسوس که شما در دبی بخرید با گارانتی الماس دبی باشه اینجا قبول میکنن چون همین الماس ایران در اصل زیر شاخه شرکت دبی هستش.
اما به تجربه ثابت شده شما همچین جنسی رو تو دبی پیدا نمیکنید .
فقط گوشی اچ تی سی که من از اتصالات دبی خریدم تو ایران شرکت یاس گارانتی رو قبول کرد و برای من تعویض کرد و علتشم این هستش که یاس کلا با اتصالات کار میکنه و نماینده تعمیراتشون هم هست.و مالکین این دو شرکت تو هردو شرکت سهام دارن.
بکی دیگه از دلایلی که شرکتها هنوز این مدل رو تو ایران نیاوردن اینه که هنوز تو بازار کشورهای موجود حجم فروش بالاست و اکثرا موجودیشون ظرف 2-3 روز تموم میشه و دیگه این لپ تاپ کف انبار شرکت اصلی نمیمونه که یک تاجر بخواد کلی و به قیمت تجاری و تعداد بالا بخره.
شما تو گوگل کانادا یک سرچی بکن این مدل رو و میبینی که خیلی از سایتهای فروش تاریخ و تعداد موجودی رو دارن ذکر میکنن و اکثرا دارن بصورت preorder میفروشن و این فقط بدلیل تقاضای بالا هست.
یک تاجر ایرانی هم که نمیره همین قیمت مثلا 1800 دلاری که تو فروشگاههای انلاین میفروشن بخره که.
اون حداکثر 1200-1300 دلار میخره و گرنه ریسکش براش بالا میشه.
و فعلا هم تو بازار امریکای شمالی که بیشترین سهم عرضه این مدل رو تا حالا داشته کسی نتونسته تعداد و قیمت تجاری پیدا کنه.و فعلا تا شب عیدم قرار نیست کسی بیاره. مگر اینکه کسی شخصی بیاره مثل همین اقا که از کانادا اورد.
و مطمئن باشید اگرم شرکت بیاره زیر 2500000 تومان حالا با 100 بالا و پایین نمیفروشه.
این حرفم از طرف بزرگترین پخش کننده محصولات اسوس پاساژ ایران گفتم و اونم از 2 تا از بزرگترین شرکتهای وارد کننده لپ تاپهای اسوس ایران (از خود مالک و مدیر این شرکتها که دوستان نزدیکشن) پرسید.
شما به زیاد بودن اسم شرکتها و گارانتی های مختلف زیاد توجه نکن.
اصولا یکی دونفر در راس کارن و لپ تاپ وارد میکنن مخصوصا اسوس.
همین شرکتهای گارانتی کننده بطور عمده از اینا میرن میخرن و گارانتی خودشون میکنن و میفروشن.
بیشتر شرکتهای گارانتی کننده اصلا واردات انجام نمیدن و فقط فروش و گارانتی و خدمات بعد از فروشن.
البته گفتم بیشترشون نه همشون.