بنظرم چون منابع مخاطب نامعلومه نمیشه درجه سختی برای اون فرم سوال قائل شد .نقل قول:
مثلا این سوال رو در نظر بگیرید ؛
تصویر اول حتی اگر انیمیشن رو دیده باشید سخته ولی دومی در صورتی که دیده باشیدش سوال رو راحت میکنه:
قسمت سخت :
Printable View
بنظرم چون منابع مخاطب نامعلومه نمیشه درجه سختی برای اون فرم سوال قائل شد .نقل قول:
مثلا این سوال رو در نظر بگیرید ؛
تصویر اول حتی اگر انیمیشن رو دیده باشید سخته ولی دومی در صورتی که دیده باشیدش سوال رو راحت میکنه:
قسمت سخت :
حالا چرا محتوای مخفی ؟ راهنمایی یواشکی ؟ :38:
Tekkon Kinkreet
خواستم توضیح با مثال همراه باشه و مثال همون سوال باشه و ...
جواب هم درسته
توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر معرفی میکنمش حالا
بعدی با بعدی لطفا
سلام
قلعه ی متحرک هاول /
بله کاملا درستهنقل قول:
کد:http://www.imdb.com/title/tt0347149/
سلام
سختی برای عموم 6 از 10
برای بعضیا 2 از 10 :38:
عموم کیه حالا :دی اگر دیده باشیدش سوال راحتیه سیستم درجه بندیتون رو باس متحول کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چون من دیدمش خیلی هم راحت الحلقومه
مثل "کیوی"
البته این مورد رو چون باید با پوست خورد شاید اشکتون رو دربیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی جام جهانی فوتبال اخیر من طرفدار تیمشون هم بودم همش مساوی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال یکی از آخر نه بعدی هم جوابش Glass Harmonica بود تا بیام بگم گازشو گرفتید رفتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعدی با بعدی لطفا
میگه خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]