چگونه بگماریم کارناممان را در این مکان آیا؟
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
منم 14000 قبولیدم اگه فهمیدی چی قبول می شیم به منم بگونقل قول:
خدا رو چه دیدی شاید هم کلاسی شیم
کدوم استانی؟
Printable View
چگونه بگماریم کارناممان را در این مکان آیا؟
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
منم 14000 قبولیدم اگه فهمیدی چی قبول می شیم به منم بگونقل قول:
خدا رو چه دیدی شاید هم کلاسی شیم
کدوم استانی؟
دوستان دانا
ببخشید من با این رتبه ی افتضاح 10737 می تونم از شیانه شهر خودم تبریز چیزی قبول شم؟؟؟
یه کم طولانیه ، ولی بخونید ارزشش رو داره
سلام به همه ی عزیزان . نمیدونم کسی اینجا منو میشناسه یا نه . یه چند نفری که الان آنلاین هستند رو میشناسم .
رتبه و درصدهاتونو دیدم . توی هر چیزی که عدالت نباشه ، مطمئن باشین که توی کنکور هست . اینو مطمئن باشین که اون نفراتی که رتبه ی بهتر از شما آورن ، بیشتر از شما زحمت کشیدن . این از این .
مساله ی بعدی در مورد اعتراض و شکایت و من فردا دم سنجشم و تو دم سنجشی و ...
سازمان سنجش هیچگاه توی تصحیح پاسخنامه ها اشتباه نکرده و نخواهد کرد . پس خودتون رو خسته نکنید و بیشتر سعی کنید با واقعیت کنار بیاید .
دوستانی که میخوان سال دیگه هم کنکور بدن اینو بدونن که هر چی بیشتر تلاش کنند ، بهتر نتیجه میگیرن . من نمونه ی بارز کسی هستم که 2 بار کنکور دادم و پیشرف فوق العاده ای داشتم . (رشته ام تجربی) سال اول 25000 منطقه شدم و اصلا انتخاب رشته نکردم . یک سال تمام درس خوندم و زحمت کشیدم . رتبه ام شد 2100 (ادبیات 50 عربی 50 دینی 8 زبان 60 زمین80 زیست 60 فیزیک 30 ریاضی30 شیمی 85 و معدل خیلی خراب) . درسته که رتبه ی زیاد خوبی هم نیست . ولی پیشرفت رو در نظر بگیرین . خلاصه ، با هزار نذر و نیاز اون رشته ای که میخواستم رو قبول شدم (مهندسی صنایع غذایی)
در مورد کسانی که میخوان برن دانشگاه آزاد : برید ، ایشالا همتون موفق میشید . همه چیز به خود آدم بستگی داره و این دانشگاه نیست که سرنوشت کسی رو مشخص میکنه ، تلاش خودتون هست .
در بالا از رتبه و رشته ی قبولیم گفتم واستون . از رشته ی قبولی در دانشگاه سراسری هم گفتم بهتون . ولی جالبه بدونید که فعلا دانشجوی دانشگاه آزاد هستم . داشنجوی همون رشته ی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد . به دنبال دلیل این که چرا من رفتم آزاد نباشید . من دوستای زیادی توی همین تاپیک داشتم و دارم (مهرداد ، هستی و ...) ولی به هیچ کدومشون نگفتم . و نمیگم . بماند .
از اسم دانشگاه آزاد برداشت بد نکنید . اگر توانش رو دارین ، برین که خیلی هم عالیه . نمیگم از سراسری بهتره ؛ ولی بدتر هم نیست .
در جواب اون دوستمون که واسه آبجیشون پرسیدن : برادر من ، خواهر شما احتمالا رشته های پیام نور رو قبول میشه . رشته هایی مثل حسابداری و مدیریت و ...
خلاصه ، از فکر 2 چیز بیاین بیرون : 1-اعتراض به سنجش 2-اینکه دانشگاه آزاد بده !!!!
این چند روز مرتب میام و سر میزنم . اگر سوالی داشتید ، در خدمتم :40:
راستش توی این سامان رشته 89 قزوین شبانه شهریش رو نوشته ... حالا نمی دونم داره یا نه.نقل قول:
حالا در کل به نظر شما فیزیک تهران برم ، مکانیک قزوین یا جای نزدیک ، یا مکانیک علوم تحقیقات .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
دقیقا مشکل همینه که تجربی هست.ظرفیتها به نسبت ریاضی و انسانی کمتره (البته تا جاییکه من می دونم)نقل قول:
شما نا امید نشو و از هر جا حال کردی شروع کن بزن.چون انتخاب رشته سراسری اینطوری هست که از نفر اول شروع میکنن تا برسه به شما .
از شما رد نمیشن و انتخابهاتون رو به ترتیب میرن پایین تا ببینن خالی داره یا نه.پس اگر شما اولی رو بهترین دانشگاه هم بزنی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.اما در ادامه باید دانشگاههای متوسط و دور افتاده رو هم بزنی و امیدت به خدا باشه
ببین تصمیم با خودته ولی بد نیس در مورد غیر انتفاعی شهر خودتم فکر کنینقل قول:
تهرانی دیگه؟
شما چرا فقط تهران رو مد نظر داری؟نقل قول:
شهرستان هم دانشگاههای خوبی هست. اگه واقعا مشکلی تو خروج از تهران نداری ، شهرستان ها رو هم چک کن. مثلا مکانیک باهنر کرمان یه انتخاب عالیه. شاید بتونی بیاری.
من 2سال پیش خودم رفتم اونجا واسم رشته پیشنهاد داد (کامپیوتری) رشته ای که واسم زده بود حتما قبول میشم رو قبول شدم (رشتش پایین نبود که بگیم چشم بسته هم میشد گفت) البته رشته ها رو به 3 دسته تقسیم میکرد. رشته های کف (که خیلی پایینتر از رتبه شما رو نیاز دارن) رشته های هم تراز ( که قطعا با رتبه شما همخونی دارن) رشته های بلندپروازانه (که ممکنه یه سال شانسی بشه و با رتبه پاینترم بشه قبول شد) توی دقت بعید میدونم مرکزی بتونه باهاش رقابت کنه (البته امسال گزینه 2 هم توی سایتش مجانی گذاشته که خوب هنوز امتحان خودشو پس نداده)نقل قول:
نقل قول:
حالا در کل به نظر شما فیزیک تهران برم ، مکانیک قزوین یا جای نزدیک ، یا مکانیک علوم تحقیقات .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
قزوين كمي خطر داره :20: . البته شبانه كه ديگه بيشتر :31: . حالا خوبه كه شبانه به اين معني عاميانه اش نيست كه شبا بري دانشگاه وگرنه ........
:11::40:سلام میخوستم ببینم این رتبه ها کدومش مهمه کشوری یا سهمیه؟ این که برا من زده روزانه و شبانه مجاز یعنی چی؟ یعنی من دیگه نمیتونم کنکور سال بعد شرکت کنم؟ببخشید چون من زیاد سر در نمیارم خواهشا اگه میشه جوابمو بدین دیگه دمتون گرم!