اول چیز پی ان رو دیسکانکت کن یا اگه قند شکن داری قند شکن رو ببند بعد تست بگیر ! آخه آپلود مخابرات کجاش 0.21 هست حداکثر 0.5 !نقل قول:
اول چیز پی ان رو دیسکانکت کن یا اگه قند شکن داری قند شکن رو ببند بعد تست بگیر ! آخه آپلود مخابرات کجاش 0.21 هست حداکثر 0.5 !نقل قول:
:5:خوشت میاد مردم رو اذیت کنی :13::31: مردک VPS فروش:31:نقل قول:
سالی یا ماهی ؟ چنده دادا ؟ راضی هستی منم بگیرم یه دونه ؟میخوام با یکی شریکی بیگرم یه حالی بده تعریف کن ببینم قیمت چنده.
تورنت با سید خوب 10 مگ میتونی بزنی ؟
چند میگیره هاردت رو بفرسته ؟
منم دنبال یه vps خوب هستم منتهی نه واسه تورنت خودت از کجا گرفتی؟نقل قول:
:دینقل قول:
ماهی از 10-15 مثلاً رم 128-256 و هارد 20-30 گیگ و cpu ها معمولاً 2-4 هسته ای سرور اینتل xeon و غیره که cpu/ram بین چند یوزر مشترکه (بستگی به فروشنده داره)... خوبشو بخوای مثلاً رم یه گیگ و 100-150 گیگ هارد، میشه 40-50 در ماه...
سیستم عاملم ویندوز سرور 2k3 و یا لینوکس هر چیزی بخوای معمولاً...
پورتم هم 100Mbps هستن (معمولاً) و یکم قیمت بالاتر 1Gbps مثل اینی که من دارم که سرعتش حتی تا 70-80 مگم میتونه بره (کو سروری که انقدر سرعت بده!!!)...
این سرورایی که میفروشنم معمولاً تو آمریکا و فرانسه و هلند و آلمان و کانادا و کلاً ممالک ایستیکباری تشریف دارن و از دیتاسنترای گنده ای هستن... تو ایران نیستن که هارد برات بفرستن... :دی
مثلاً یه برادر بسیجی یه سرور اختصاصی میخره بعد با مجازی سازی تیکه تیکه ـش میکنه میفروشه...
من خودم تورنت بازم و با توجه به حجمی بودن اینترنتم (صبانت) و کیفیت شبانه کمی تا قسمتی نامناسب، تورنتا و هر گونه چیز دیگه ای رو دانلود میکنم تو سرور بعد یه فایل زیپ میکنمش مثلاً ، بعدش با سرور آپاچی میدانلودم با لینک دانلود مستقیم و پرسرعت تو کامپیوتر خودم... شبی دارم 1.6 گیگ دانلود میکنم... :8: :20:
یه خوبیش اینه که تورنتا رو با سرعتی خفن ناک بالا (بسته به تعداد سیدرا حتی تا 8MBps ) دانلود میکنی بعد ازشون لینک مستقیم میسازی... واسه هر دانلود دیگه ایم میشه استفاده کرد... سیدر تورنتای دلخواهت میشی... :دی همچنین با سرعت بالا میتونی فایلاتو از تو سرور آپلود کنید...
من الان خودم با دو نفر دیگه اشتراکی 3 نفری داریم و کلی کیف و حال دنیا رو میبریم و حیف که مایکروسافت دست ما رو بسته و تعداد بیشتری امکان پذیر نیست وگرنه شریک میپذیرفتیم... :دی
در کل همون رپیدباز بیشتر به درد اکثر مردم میخوره واسه ینک مستقیم کردن...
در پایان توجه داشته باشید سرعت توی سرور هیچ ربطی به سرعت دانلود شما نداره... اون تو مثلاً آمریکاس و شما سرعت دانلودتون از مثلاً سرورتون به هیچ وجه بیشتر از سرویس اینترنت زپرتویی که دارید نمیرسه... فقط با توجه به خلوت و شخصی بودن سرور و لینک مستقیم و با کیفیت، سرعت دانلودتون به حداکثر میرسه (مثلاً اینترنت یه مگ = 120KBps)... نه بیشتر...
:20:
من از یه مکان مرموزی گرفتم... :دینقل قول:
حالا جدی از کجا گرفتی؟ pm بدهنقل قول:
اگه کسی خواست فایل سنگین دانلود کنه بهم پ.خ بده ( حجمش هم اصلا مهم نیست )
من براش دانلود میکنم و رایت میکنم و براش میفرستم بیشتر برای دایل اپی ها که سرعتشون پایینه و میخوان فایل های سنگین دانلود کنن
بی خیار داداش :18:نقل قول:
ماهی 40-50 تومن پول خود سیستمشه مگه چی داره سیستم لندهورش
البته این سیستمها رو هم باید برای دانلود استفاده کنی
الان گرفتم تو یه عالمه لینک میندازی روی دالنود و شبها با صبا میگیری
شبی 1.6 گیگی میگیری دیگه اره ؟
جقدر میگیری؟ صبا نت کلا چقدر شبها دانلود میده ؟
ضمنا به صرفه تر نیست این همه هزینه رو بدی یه دونه از این دانلودرها کارشو تموم کنه ؟:20: گیگی 400 یکی رو سراغ دارم ولی لینکی ندارم بدم دانلود کنه.
از این تکنیکت ولی خوشم اومد ....بسوزه پدر بی صاحاب اینرتنت تو ایران که اینجوری دانلود میکنی..بمیرم برات
راستی یه چیزی اخه قضیه هارد اینه که همونها توی خارج برات توی یه هارد اسکترنال کپیش میکنند
وقتی که کل یک ترابایت رو خالی کردن برات با هواپیما میفرستن
دانلودرها اینجوری دانلود میکنن.
زیر لفظی باید بدی :31:نقل قول:
برو توی گوگل یه دونه سرچ بزن بنویس VPS ببین چندتا لینک برات میاد و:20:
خورید و فوریش ممنوعوه :46:نقل قول:
.............................
این نامردیه:41:من 128 محدود که می گیرم سرعت دانلودش 50 کیلوبر ثانیس
اما این ماله 128 نا محدوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]