تیک تاک اسپانیا هم با درآوردن باتری شون درست میکنیم:31:نقل قول:
Printable View
تیک تاک اسپانیا هم با درآوردن باتری شون درست میکنیم:31:نقل قول:
شما بازی رو ببرید من اولین کسی خواهم بود که بهتون تبریک بگه و اینطرفا پیداش بشه خوبه ؟نقل قول:
اگه می بینید بچه ها از تیمهای مورد علاقشون حمایت میکنن حالا هر تیمی به خاطر عشقشونه به اون تیم نه به خاطر بازیش کمااینکه همونطور که می بینید خیلیها با اینکه تیمشون باخته بازم از اینکه طرفدار اون تیم هستن افتخار میکنن و ناراحت نیستن . البته بعضیها هم هستند که خب سریع تا تیمشون میبازه تیمشونو عوض میکنن چون عاشق پیروزی هستن . ولی من و خیلیهای دیگه اگه تیم مون هم می باخت تو هر مرحله ای هیچوقت طرفدار هیچ تیمی نمیشدم . شاید خود شما هم همینطور باشید .
نیستلروی: فوتبال اسپانیا غیرقابل دسترس؛ ماتادورها مدعی قهرمانیستاره هلندی دنیای فوتبال گفت:« از روی کاناپه از تماشای بازیها لذت می برم..این قانون دنیای فوتبال است.»
سایت گل- خیلی بی انصافی است اگر به دیدار هلند- اسپانیا فکر کنیم و یادی از رود فان نیستلروی نکنیم.
یکی از برترین ستاره های تیم ملی هلند در سالهای اخیر، نتوانست در جام جهانی حاضر باشد ولی این رقابتها را از خانه دنبال می کند.
رود فان نیستلروی دیدار فینال را از خانه اش در هامبورگ تماشا خواهد کرد و بدون تردید طرفدار هلند خواهد بود؛ البته اگر اسپانیا هم به قهرمانی برسد، چندان ناراحت نخواهد شد.
یکی از خبرنگاران روزنامه مارکا، گفتگوی تلفنی کوتاهی را با نیستلروی انجام داده است.
نیستلروی در مورد دیدار حساس فینال جام جهانی گفت:« اسپانیا توپ و میدان را در اختیار خواهد گرفت ولی روبن و اسنایدر می توانند کار را برای ماتادورها خیلی سخت کنند.»
او ادامه داد:« هیچ تیمی نمی تواند مثل اسپانیایی ها توپ را در زمین به گردش در آورد.آنها در سه سال اخیر تیمی منسجم و متحد بوده اند و اکنون مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای جام جهانی می باشند. چه قبل از آغاز رقابتها و چه اکنون که می بایست بیش از هر زمان دیگری اسپانیا را مدعی قهرمانی دانست. البته هلند هم تیم بسیار خوب و آماده ای است و اصلا نباید این تیم را دست کم گرفت.»
مطمئنا فینال بسیار زیبا خواهد شد و هلند پیروز خواهد شد و جام در دستان فن برونکهورست بالا خواهد رفت. اما من طاقت دیدن اشکهای سسک کبیر را ندارم .
هلند می بره
جالبه 90 درصد طرفدارای آلمان از هلند حمایت میکنن . :31:
اتفاقا 90 درصد طرفدارای برزیل هم از اسپانیا حمایت میکنن. :31:نقل قول:
آره خیلی جالبه ها .نقل قول:
من که به شخصه بعد از اسپانیا از هلند و برزیل خوشم میاد .
ولی خیلی حال کردم که آلمان با اون همه ادعا هیچ کاری نتونست در مقابل اسپانیا بکنه حالا اومدن دست به دامن
هلند شدن . ولی نمیدونن که هلند و اسپانیا با هم دوست هستن :10:
من کاری ندارم به اینکه اسپانیا ما رو برده یا نهنقل قول:
من طرفدار آلمانم ولی با فاصله زیاد بعد از آلمان یه مقدار از هلند و دو سه تا تیم دیگه هم خوشم میاد مخصوصا به خاطر روبن و فن بومل و بارنیهای هلند و فنخال ولی طرفدارشون نیستم.
واسه همین گفتم هلند نه به خاطر اینکه اسپانیا ما رو برده و بخواد انتقام ما رو بگیره ما مثله طرفدارای خیلی از تیمای دیگه عقده ای و جام ندیده نیستیم که به فکر انتقام خودمون توسط تیمای دیگه باشیم ما نون بازوی خودمونو میخوریم.
اینم که گفتی هلند و اسپانیا دوستن منظورت این بود که با هم تبانی کردن و قراره هلند ببازه تا اسپانیا قهرمان بشه؟
هیچی دیگه خریدن داور کم بود تبانی با تیم مقابل هم به پرونده اسپانیا اضافه شد:27:
راستی در مورد دوستی هلند و اسپانیا اینو راست گفتی چون بیشتر تیم اسپانیا رو کاکل بارساییها میچرخه و بارسا رو هم که مربیای هلندی احیا کردن پس الان تیم اسپانیا قدرتشو مدیون هلنده
ضمنا آلمان کدوم اون همه ادعا رو داشت؟
آلمان یه تیم جوون بود که تو این دوره خودشونم خیلی ادعای قهرمانی نمی کردن ولی با اینحال پوز خیلی از مدعیا رو مالیدن به خاک با 4 گل
منتها این اسپانیاست که ادعاش گوش فلکو پرکرده با اون بازیکنای 565 میلیون یوروییش
اگر هم خدای ناکرده ، زبونم لال اسپانیا تو فینال برنده بشه باز هم برای من اسپانیا عزیز و دوست داشتنیه.نقل قول:
کور شن اونایی که نمیتونن این دو تیم رو در فینال ببینن.