حالا كه قرار به جواب دادنه ما هم شروع ميكنيم . ديگه بحث داغ شده و كلا از موضوع منحرف .
نقل قول:
فرق صدا و سیمای ما با صدا و سیما های نقاط دیگر جهان این است که دروغ را بزرگ تر می گوید
ولي ترور حقيقت نمي كنه . دانشمند مملكت رو مي دزدند و مي برن شكنجه مي كنند تا به مملكتش خيانت كنه بعد كه رسوا مي شوند ميارنش جلو دوربين و به زور بهش مي گن بگو من اينجا دارم صفا مي كنم و ...:18: وبسيار چيزهاي ديگه .
نقل قول:
چقدر جالب .. رفیق زیاد توهم زدیا
الان 2 ساله که دارند فیلمای خاله زنکی ساخته خودشون رو به خورد ما میدند
شما اینم بگو که هیچ جای دنیا انقدر به مردمشون بی احترامی نمیکنند و فیلمها رو با کیفیتهای پایین پخش نمیکنند
مرد حسابی هنوز تلویزیونهای ما آنالوگ هستند !
کلا متن فیلم رو تغییر میدند بعدش خورد ملت میدند . تروی و سریال اوشین و صدها نمونه دیگر که میتونم برات لیستش کنم
نقل قول:
خوبه این یه دونه یادت مونده چقدرش سانسور رفته بود؟ ببینم فیلم محمد رسول الله رو چندین بار پخش کردن؟ شد یه بار یه مسلمونی بگه آقا یه بارم خودتون اگه واقعا خیلی ادعاتون میشه پاشین یه محمد رسول الله ـی بسازید بزنید دهن مهن این عربا رو صاف کنید ها شد؟
سريال امام علي ( ع ) . سريال امام رضا ( ع ) . يوسف پيامبر كه بسيار عالي بود . آخرين سردار ( امام حسن ( ع) ) و خيلي هاي ديگه . حالا حتما بايد فيلم محمد رسول الله (ص) باشه تا شما قبول كني ...
چقدر شما از همه جاي دنيا با خبري . مطمئن باش كه اونها هم اين كار رو مي كنند . حالا هر كشور با توجه به شرايط خاص خودش .
سيستم ديجيتال هم كه به هر حال راه افتاده و فراگير خواهد شد .
كيفيت پايين تصاوير هم كه درست منظورت معلوم چيه كه به مردم بي احترامي ميشه .
كل متن فيلم رو چه طور تغيير دادند اين رو بگو نمي خواد ليست بزاري ...
نقل قول:
بله یه نمونش خودم که دوربین میاد جلوم بهم میگه حول نشو مثلا بگو اینجوری و اونجوری ! من و دوستم میخندیم میگیم بیخیال داداش برو خدا روزیتو جای دیگه بده
آخ آخ اين شد سند اينكه در شهر هم دروغ ميگه ...
نقل قول:
چرا جای دور بریم؟
همین جومونگ دو یا امپراتور بادها:
دیالوگ ها 90% تحریف شده اند
داستان کم کمش 40-50 درصد عوض شده.
صحنه ها هم همینطور دیگه.
!!! خوبه اين رو ديگه قبول داري كه جومونگ رو از كره خريدند و پس سانسور قسمت هايي از اون مورد توافق بوده . گيريم هم كه چند جا سانسور شده باشه يا چند كلمه جور ديگه ترجمه چه طور ميشه كه 90% فيلم عوض بشه . منطقي حرف بزنيد . در مكورد فيلم هاي ديگه هم اكثرا به همين شكله ...
نقل قول:
ببین عزیزم
صرف اینکه شما طرفدار یه قشر خاصی از جامعه هستی (اصلا تابلو نبود که منظورم بسیجی هست هااا) دلیل نمیشه اون یه ذره پر لیوان رو ببینی ...
این همه نیمه خالی !!!
کشور ما 30 ساله که به پا شده ... خام هست... به قول کی بود اون روز تو تی وی گفت فک کنم لاریجانی بود گفت 100سال از اروپا و 50 سال از آسیا عقبیم.
اگه نقد نکنی و همیشه بگی آفرین خوبه باریکلا ... همیشه تو همونی که هستی میمونی
تا اینجاشم ملت نقد کردن که شده این!
الان بخای نقد نکنی فک میکنن چی هستن در حالی که در قیاس با رسانه های بزرگ جهان چیز خاصی نیستن.
من موندم همه چیز رو تو این مملکت خصوصی سازی میکنن چرا وقتی به تلویزیون و رادیو میرسه خصوصی سازی نمیکنن؟
نکنه خلاف موازین ج.ا.ایران هست؟؟؟ کدوم قانون؟ کدوم بند؟ کدوم اصل؟ نکنه حرامه؟
كي گفت من بسيجي هستم حالا .
اگر كشور از جها عقب مونده بيشترش به خاطر بي عرضگيه شاهان ايران بوده كه در اون زمان در حالي كه ايران همه چيز داشته همه رو مفت دادند و رفته از سرمايه هاي مملكت تا علم و دانش و خاك كشور . حالا جبران اين عقب موندگي سخته اما به سرعت داريم با پيشرفت بهش مي رسيم .
در مورد نقد هم هيچ مشكلي نيست . من عاشق نقد هستم . چون مي دونم باعث پيشرفت مملكتم ميشه . اما تخريب و ايجاد جو منفي با نقد خيلي فرق داره . شما ميگي 90 در صد جومونگ تحريف شده و به حكم دايه ي مهربان تر از مادر كه خود سازندگانش هستند عمل مي كني . اين كجاش نقده .
نقل قول:
دوستان نبايد توقع پخش فيلم و سريال خوب از صدا و سيما داشته باشيد ! كلا صدا و سيما ميره واسه آرشيوش چند تا عتيقه فيلم در
مياره با سانسور و كيفيت مزخرف تقديم به ملت ميكنه !
درگزارشي جالب روزنامه همشهري نوشته بود 45 درصد از مردم تهران بيننده فارسي 1 هستند ! خوب اين دليلش چيه ؟ برنامه هاي
مزخرف صدا و سيما !
سريالهايي ( ايرانياش ! ) كه فقط مهره ها توش تغيير ميكنن و صرفا حرفها همون ديالوگهاي تكراري و شعارگونس كه دل همرو زده !
تاكي ميشه سر ملتو شيره ماليد !؟؟ تا كي ميشه با سياست هاي شعارگو نه و تاريخ مصرف گذشته ملتو كشوندن به بيراهه !؟؟؟
البته فيلم خوب بي هيچ تعارفي بگم كه احتاملا از نظر شما اين هست كه توش 4 تا صحنه بوس و عشقي داشته باشه و دخترا توش لباس فلان بپوشند و جلوي دوربين بيان . همين فارسي 1 كه دم ازش مي زنيد براي چي جذابه براتون . به خاط همين چيزا . وگرنه كسي نگاه نمي كرد .البته اين به اعتقاداتمون بستگي داره . من خودم دوست ندارم نگاه كنم . از نظر شرع هم همين طوره . پس تو صدا و سيماي ما نميشه پخش كرد . هم به خاطر قانون و هم به خاطر اينكه خيلي از مردم مخالفند . البته خيليا هم موافقند . اما همه مسلمونيم ( اكثريت ) و پايبند به احكام اسلام .
سريال هاي ايراني هم كه خوبه به نظر سنجي ها توجه كنيد . سريال هاي خوب كم ساخته نشده و اكثر مردم راضي هستند هر چند باز هم بايد بهتر بشه .
در چشم باد . حضرت يوسف . به كجا چنين شتايان . هوش سياه و ....
نقل قول:
مگه ضرغامی تهیه کننده و کارگردان فیلم بوده که بخواد تغییر بده توش .. اصلا اگه قرار بر عوض کردن محتوای فیلمه غلط میکنند پخشش میکنند ..همون نکنند سنگینترند
چرا اونها غلط بكنند . ما ميبينيم شما نبين اين طوري خيلي بهتره .
نقل قول:
امکان نداره هیچ کشوری بیاد محتوای یک فیلم رو تغییر بده جز کشورهای عقب مانده ای مثل ایران و کره شمالی
محتواي فيلم بر اساس دينمون بايد كنترل بشه . كي گفته اونها كه همه جور صحنه و حرف ركيك كه تو فيلم هاشون مي زنند پيشرفته و روشنفكر هستند و ما كه اين چيز ها رو نميخواهيم عقب مانده . معلومه اين طرز تفكر رو خود اونها بين ما القا كردند تا همه چيزمون رو اون طور كه خودشون مي خواهند رقم بزنند . بهترين راه هم براشون همين چيزهاست كه خودشون هم دارن گرفتارش مي شوند ...
بقيه براي بعد .
انشاالله . در جريان بحث كسي به ديگري توهين نكنه و خواهش مي كنيم كه تاپيك از طرف مديران بسته نشه تا ما به يك نتيجه گيري برسيم . يا حق ...