منم مشکل کم رویی و استرس دارم .
از دوران بچگی کم رو بودم . حدودا از دوران 6 یا 7 سالگی خجالتی و کم رو بودم . مثلا خجالت می کشیدم با معلم ها حرف بزنم یا توی مهمونی با هیچکس حرف نمی زدم فقط اگه ازم سوال می کردن جواب می دادم ... .
هر سال بیشتر خجالتی می شدم . از وقتی رفتم کلاس سوم راهنمایی استرسم بیشتر شد . وقتی می رفتم پای تخته تمرین حل کنم یا انشا بخونم دستم می لرزید و عرق می ریختم و ضربان قلبم خیلی زیاد می شد . دیگه کم کم استرس و کم روییم بیشتر شد و از بیشتر آدم ها دوری می کردم . وقتی رفتم دبیرستان ( الان سوم دبیرستان هستم و 17 سالمه ) می خواستم از اون موقعیت هایی که استرس داشتم دوری می کردم . مثلا سعی می کنم کلاس ادبیات نرم ( چون معلم هر جلسه به چند نفر میگه از روی کتاب بخونن ) و یا اگه تلفن زنگ می زد گوشی رو بر نمی دارم و گوشی رو می دوم به یکی از اعضای خانواده تا جواب بده البته با دوستام رو راست هستم و راحت باهاشون حرف می زنم . اگه می خوام از یک مغازه چیزی بگیرم خجالت می کشم برم توی مغازه . اگه همراه دوستام باشم به اونها می گم بروند برام اون چیز رو بخره ولی اگه تنها باشم چند دقیقه بیرون مغازه می ایستم و با خودم می گم برم تو چی بگم و چیکار کنم و ... بعضی وقت ها هم پشیمون می شم و با خودم می گم که یک روز دیگه میام مغازه . یک مشکل دیگه هم دارم . موقعی که می خوام برم مدرسه هیچ وقت روم نشده تاکسی بگیرم همیشه با اتوبوس می رفتم حتی یک بار دیرم شده بود ولی باز هم نتونستم تاکسی بگیرم و متنظر اتوبوس موندم . البته مشکل های دیگه هم دارم
به نظر شما چجوری خوب می شم ؟