من که به شخصه نصب کردم .. تقریبآ 1 ساعت که بازی کردم . حالم بد شد :31: و کلا بازیو انیستال کردم :20:
Printable View
من که به شخصه نصب کردم .. تقریبآ 1 ساعت که بازی کردم . حالم بد شد :31: و کلا بازیو انیستال کردم :20:
مطمئنی حالت بد شد یا تلقین کردی به خودت!:دینقل قول:
حداقل تا وسطاش میرفتی بازی اونقدر ها هم که فکر می کنی بد نیست...اوایلش درسته کمی چرته ولی بعدش خوب میشه.نا سلامتی میانگین نمراتش 7-8 هست دیگه ارزش 1 بار تا آخر رفتنو داره.باز هم هر جور صلاحه...
سلام
بازی را خریدم 1500
داستان بازی خوبه تقریبا همون چیزی هست که دوست دارم
ولی خیلی سخته
اصلا نمیشه بازی کرد!!!
الان هنوز در داخل آسایشگاه(دارالمجانین:31:) هستم و در یک قسمت باید با چند تا گار که یکیش یک سلاح قوی داره بجنگم که یکیش را که میزنم بازی خیلی سخت میشه
واقعا پلیر بازی اینقدر سخته؟
آره بازیش واقعا سخته... من رو درجه Recruit بازی میکنم ولی پدرم در میاد تا به یه quick save برسم...نقل قول:
بازیش هم سخته هم جذاب....!!
اتفاقا بازی مشکلی نیست... شاید نسخه بازیتون مشکل داره؟:13: بازی از COD ها هم آسون تره...
عذفان جان غیر ممکن هست
از زمین و آسمون دشمن روی سر آدم خراب میشه
تقریبا مثل دنیای واقعی هست
بعنوان مثال من دو نسخه homefront و این را با هم خریدم و نصب کردم(البته چند تا گیم دیگه هم خریدم که هنوز نصب نکردم)
اون homefront را تا وسط هاش پیش رفتم ولی این یکی همون مرحله اول متوقف شدم!!
والا نمیدونم... با قابلیت اسلوموشن(Ctrl) که دارید جنگ ها خیلی آسون میشن... آخرین کرکش رو نصب کنید...:13:نقل قول:
والا نمیدونم... با قابلیت اسلوموشن(Ctrl) که دارید جنگ ها خیلی آسون میشن... آخرین کرکش رو نصب کنید...:13:نقل قول:
بازم سخته
کلا حرکت دشمنان فوق العاده بالاست و هوش مصنوعی بالایی هم دارند
به نظرم چاره ای جز نصب ترینر نیست
پ.ن : اگر کسی به سایت cheathapens دسترسی داره یک ترینر برای من آپلود کنه برای نسخه 15.00 اجرش اول با خدا بعدش هم با خودم:31:
کلا پیشینه ی بدی داشتم ازین بازی :31: و میدونستم خوشم نمیاد اما دیدم کمبود بازیه این روزا و 2000تومان این حرفارو نداره :31:نقل قول:
.
واقعا نمیدونم چه توضیحی بدم :31:فقط میتونم بگم حالمو بد کرد بازی :2:
+
از محیطش گرفته تا اهنگو گیم پلی بازی !!:2:اما چرا یخورده هم به خودم تلقین کردم :27:
.
100 رحمت به اون دوک :31: