جراحي دروگبا موفقيتآميز بود: او سه هفته بعد برميگردد
اين مهاجم در ماه آگوست به تمرينات برخواهد گشت.
سايت گل – ديديه دروگبا، مهاجم چلسي تحت عمل جراحي قرار گرفت تا مشکل مصدوميت کشاله ران او که در فصل گذشته آزارش ميداد برطرف شود.
اين مهاجم برجسته با وجود اين مصدوميت توانست در فصل گذشته 31 بار در ليگ برتر به ميدان برود و 29 گل بزند و به آبيها کمک کند ليگ و جام حذفي را فتح کنند.
پس از بازگشت دروگبا از جام جهاني، تصميم به انجام عمل جراحي روي پاي او گرفته شد تا او سريعتر بهبود يابد.
اين بازيکن 32 ساله به گزارش سايت باشگاه چلسي تقريبا سه هفته ديگر به ميادين برميگردد.
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
پیشنهاد 10میلیون پوندی آرسنال برای خرید پرمرتساکر
این مدافع بلند قامت که یکی از بازیکنان کلیدی تیم ملی آلمان در جام جهانی بود، هنوز تا دو سال دیگر با باشگاه برمن قرارداد دارد.
سایت گل- باشگاه آسنال قصد دارد در صورت عدم موفقیت در جذب فیل جاگیلکا، مدافع تیم اورتون، پیشنهادی 10 میلیون پوندی برای خرید پرمرتساکر، مدافع ملی پوش آلمانی ارائه دهد.
به گزارش نشریه دیلی استار، آرسن ونگر از خرید مدافع تیم اورتون ناامید شده است. توپچی ها برای خرید این بازیکن پیشنهادی 14 میلیون پوندی ارائه دادند اما باشگاه اورتون این پیشنهاد را رد کرد.
ونگر که برای پر کردن جای ویلیام گالاس و میکائیل سیلوستره نیاز به یک مدافع دیگر دارد، قصد دارد به جای جاگیلکا، مدافع ملی پوش تیم وردربرمن را به خدمت بگیرد.
این مدافع بلند قامت که یکی از بازیکنان کلیدی تیم ملی آلمان در جام جهانی بود، هنوز تا دو سال دیگر با باشگاه برمن قرارداد دارد.
علی رغم خرید لورن کوسینلی از باشگاه لورین، ونگرهمچنان به دنبال خرید مدافع دیگری برای تقویت خط دفاعی تیمش است.
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
کارلو آنچلوتی: جدایی اشلی کول و دیدیه دروگبا شایعه است
از زمان حضور مورینیو در سانتیاگو برنابئو شایعات زیادی در مورد انتقال اشلی کول به رئال مادرید به گوش می رسد و از دروگبا نیز به عنوان یکی از گزینه های اصلی تیم منچستر سیتی در فصل نقل و انتقالات یاد می شود
سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم چلسی، شایعه جدایی اشلی کول و دیده دروگبا از این تیم را تکذیب کرد.
از زمان حضور مورینیو در سانتیاگو برنابئو شایعات زیادی در مورد انتقال اشلی کول به رئال مادرید به گوش می رسد و از دروگبا نیز به عنوان یکی از گزینه های اصلی تیم منچستر سیتی در فصل نقل و انتقالات یاد می شود.
اما آنچلوتی تاکید کرد این دو بازیکن مطمئنا در استمفورد بریج خواهند ماند.
او در مورد انتقال کول به رئال مادرید گفت:" این خبر درست نیست."
آنچلوتی همچنین علاقه مندی این باشگاه به سرخیو آگرو، ستاره آرژانتینی باشگاه اتلتیکو مادرید را رد کرد و آن را شایعه دانست.
او همجنین در مورد نمایش ضعیف راس ترنبال، دروازه بان ذخیره تیمش در دیدار دوستانه مقابل آژاکس گفت:" ما امیدواریم که چک به زودی دوران مصدومیت را پشت سر بگذارد. اما ما دو دروازه بان دیگر نیز داریم که به توانایی های آنها ایمان داریم. همه دیدند که ترنبال نمایش خوبی نداشت اما این اتفاق برای هر دروازه بان جوانی رخ می دهد. ما هنوز به او اعتماد داریم."
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
ویدیچ در آستانه قراردادی بلندمدت با منچستریونایتد
بازیکن صرب در اولدترافورد میماند.
سایت گل – منچستر یونایتد اعلام کرده که نمانیا ویدیچ با این باشگاه به توافق رسیده و قصد ندارد به رئال مادرید یا میلان برود.
گفته میشد همسر ویدیچ 28 ساله از زندگی در انگلیس راضی نیست و او هم از این ناراحت است که بسیار کمتر از ریو فردیناند، زوجش در خط دفاعی منچستر دستمزد میگیرد. به هر حال ویدیچ قصد دارد در اولدترافورد بماند.
دیوید گیل، مدیر باشگاه در مصاحبه با سایت باشگاه گفته آنها با ویدیچ قبل از جام جهانی به توافق رسیده بودند و هنگامی که او در ماه آگوست از تعطیلات برگردد، قرارداد جدید را با او امضا خواهند کرد: «شایعات بسیاری درباره آینده نمانیا شنیده شد، اما به نظر من همه اینها ماجراهایی قدیمی بود که رسانهها به آنها دامن میزدند. این خبرها بیتردید از سمت منچستر یونایتد نبودند و مطمئنم نمانیا هم آنها را به مطبوعات نداده است. ما در انتهای فصل گذشته با نمانیا و مشاورش نشستیم و بحث کردیم. بحث ما به دلیل حضور نمانیا در جام جهانی متوقف ماند، اما پس از حذف صربستان از سر گرفته شد و خوشحالم بگویم که با نمانیا، سه یا چهار هفته پیش بر سر قراردادی بلندمدت به توافق رسیدیم.»
او ادامه میدهد: «این قرارداد هنوز امضا نشده و کارهای اداریاش دارد از سوی وکلای ما انجام میشود و مشاوران نمانیا هم آن را بررسی میکنند. او هنوز در تعطیالت است اما هنگامی که برگردد کاغذها را امضا خواهد کرد. ما با هم سر این موضوع دست دادهایم و مطمئنم در اوایل آگوست قرارداد جدید به امضا خواهد رسید. این خبر خوبی برای منچستریونایتد، نمانیا و طرفداران است.»
او همچنین درباره رونی هم گفته: «وقتی از تور آمریکا برگردیم با وین و مشاورانش دیدار میکنیم تا بر سر قرارداد جدیدی با او به توافق برسیم.»
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
یحیی توره: پیشنهاد منچستر یونایتد را رد کردم
این بازیکن ساحل عاج یکی از بهترین بازیکنانی است که روبرتو مانچینی در فصل نقل و انتقالات به خدمت گرفته است. او با مبلغ 24 میلیون پوند و حقوق هفتگی 200 هزار پوندی از بارسلونا راهی ایستلند شده است
سایت گل- یحیی توره، خرید جدید باشگاه منچستر سیتی، اعلام کرد که پیش از این پیشنهاد باشگاه منچستر یونایتد را رد کرده بود و حاضر نشده بود راهی الدترافورد شود.
این بازیکن ساحل عاج یکی از بهترین بازیکنانی است که روبرتو مانچینی در فصل نقل و انتقالات به خدمت گرفته است. او با مبلغ 24 میلیون پوند و حقوق هفتگی 200 هزار پوندی از بارسلونا راهی ایستلند شده است.
او در مصاحبه با گاردین گفت:" سال گذشته منچستریونایتد قصد خرید من را داشت. زمانی که من برای تمدید قراردادم با بارسلونا مذارکه می کردم، آنها گفتند که اگر مایل باشم، من را به خدمت خواهند گرفت. در فوتبال شما نمی دانید فردا چه اتفاقاتی می افتد. منچستر یونایتد باشگاه بزرگی است، یکی از بزرگنرین باشگاه های دنیا اما من منچستر سیتی را انتخاب کردم زیرا آنها مدت هاست که جامی نبرده اند. انگیزه من انجام کارهای بزرگ با منچستر سیتی است. اینکه در لیگ برتر دوم یا سوم شویم و به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنیم."
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
ماکدا در منچستر یونایتد می ماند
جیووانی بیا، مدیر برنامه های این بازیکن شایعه جدایی این بازیکن از شیاطین سرخ را تکذیب کرد. باشگاه های اینتر، پالرمو و رئال سوسیه داد برای به خدمت گرفتن این مهاجم جوان ایتالیایی ابراز تمایل کرده بودند
سایت گل- علی رغم اینکه باشگاه های زیادی در این تابستان به دنبال فدریکو ماکدا، مهاجم آینده دار باشگاه منچستریونایتد هستند اما او قصد ندارد این باشگاه را ترک کند.
جیووانی بیا، مدیر برنامه های این بازیکن شایعه جدایی این بازیکن از شیاطین سرخ را تکذیب کرد. باشگاه های اینتر، پالرمو و رئال سوسیه داد برای به خدمت گرفتن این مهاجم جوان ایتالیایی ابراز تمایل کرده بودند.
بیا در مصاحبه با کالچو نیوز گفت:" همه صحبت هایی که در مئرد انتقال او به گوش می رسد، نادرست است. ماکدا شرایط بسیار خوبی در منچستر یونایتد دارد و قصد ندارد از این تیم جدا شود. در واقع او به شدت در انتظار فصل جدید است.
امیدوارم که او این فصل بهتر کار کند و من مطمئنم که هواداران بیش از قبل در مورد او صحبت خواهند کرد."
ماکدا فصل گذشته تنها 5 بازی برای شیاطین سرخ انجام داد و یک گل نیز برای تیمش به ثمر رساند.