جدا از جنبه های بصری ما باید یه قسمت از بازی رو امتحان کینم تا بتونیم در موردش نظر بدیم
Printable View
جدا از جنبه های بصری ما باید یه قسمت از بازی رو امتحان کینم تا بتونیم در موردش نظر بدیم
باید بازی اتمام پیدا کنه
بله عماد جان کار خودم .اولین بازی من با تری دی گیم استدیو هست .چطوره بود؟
اون بازی اولین بازی بود ایرانی که به من از این سایت گرفته بودم..نقل قول:
بازیش خیلی خوب بود هم از لحاظ گرافیک و ...
راستی بهت پیشنهاد می کنم که بعد از ساخت این بازیت اگه بازم خواستی بازی بسازی یه بازی مثل balance (بالانس)بساز.:20:
لطف دارید عماد جان امیدوارم این بازی هم رضایت بازیکنان دربر داشته باشه:11: بازی بالانس می خواهم با گیم میکر بسازم شاید برای این بازی بیلیارد یا دستگاه آتاری گذاشتم مانند GTA:SA البته قطعی نشده
مطمئنی می رسی اینهمه کار رو انجام بدی. اسکریپت نویسی برای موتور سواری ، ماشین سواری ، دستگاه آتاری ، تیراندازی ، هوش مصنوعی ، دشمن ها ، اون تسمه بدلکاری ، سیستم ماموریت دهی!!نقل قول:
لطف دارید عماد جان امیدوارم این بازی هم رضایت بازیکنان دربر داشته باشه بازی بالانس می خواهم با گیم میکر بسازم شاید برای این بازی بیلیارد یا دستگاه آتاری گذاشتم مانند GTA:SA البته قطعی نشده
فکر کنم از اونایی باشی که روزی 1000 خط کد می زنن . :18:
ایول پشتکار و اراده
عوضش بازی کامل و جلب نظر می کنه...نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال بی ربط به موضوع تاپیک از پرنس بپرسم .
بازیای مستقل تو این دی بی دی این ماهه؟ روش چیزی ننوشته !!! بگیرم؟
نقل قول:
کد:http://www.fanaei.com/forum/viewtopic.php?p=20057#20057
پرنس لطف داری راستش الان یکم دست و بالم تنگه (به خاطر درس دانشگاه) . نه اینقدر بازی هوشمنده نیست! الان تعداد کد بازی به حدود 2900 خط رسیده ! آدم های مخ زیادن مثل احسان جان و رضا جان و امیر جان و پرنس جان (آقای جهانگردی) ما این وسط تازه کاریم که می خواهیم با sakia25 مسابقه بدیم
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
راستی گفتم آتاری یا بیلیارد حتمی نیست! بستگی به زمان نشر بازی داره
نیست نگیر . سوالی دیگه هم داشته تو پروفایل خودم بپرس.نقل قول:
عزیز لطف داری. شکسته نفسی هم حدی داره. کار شما تو کد نویسی خیلی خوبه. البته خیلی ها رو من می شناسم که از لحاظ فنی به قول شما مخ هستند ولی همت و اراده و پشتکار شما داری رو ندارند( منظورم بچه های اینجا نیستا ، اینجا ماشاا.. همه پرکارند). همه چیز یاد داشتن نیست بکار بستن هم خیلی مهمه.نقل قول:
پرنس لطف داری راستش الان یکم دست و بالم تنگه (به خاطر درس دانشگاه) . نه اینقدر بازی هوشمنده نیست! الان تعداد کد بازی به حدود 2900 خط رسیده ! آدم های مخ زیادن مثل احسان جان و رضا جان و امیر جان و پرنس جان (آقای جهانگردی) ما این وسط تازه کاریم که می خواهیم با sakia25 مسابقه بدیم
راستی گفتم آتاری یا بیلیارد حتمی نیست! بستگی به زمان نشر بازی داره