سلام بصورت رسمي عرضه نشده ولي تعداد محدودي از فروشگاههاي سام توي جمهوري بصورت نمايشي گذاشتن ولي فروشي نيستنقل قول:
سلام بصورت رسمي عرضه نشده ولي تعداد محدودي از فروشگاههاي سام توي جمهوري بصورت نمايشي گذاشتن ولي فروشي نيستنقل قول:
نقل قول:
خيلي شرمنده شدم از پاسخ هاي بيشماري كه به من داديد. اگه خدا نخواسته خواستين جوابمو بدين لطف كنين بگين بين 40C650 و 40C5000 كدومو بگيرم بهتره؟ كلا عيوب هركدومو بگيد آخه خوبياشونو سامسونگ گفته.
سلام دوستان امروزیه سری تبلیغات ازسامسونگ توی یه روزنامه دیدم که سولاتی برام پیش اومد اگه لطف کنید وراهنمائیم کنید ممنون میشم
1-سری های c475-c575-c585-c685-c695جدید هستند؟
2-گیرندهwifiوورودی pc-سیستم+anynetیعنی چی؟
-كلا تمام مدل هايي كه با c شروع ميشن 2010 هستندنقل قول:
-ورودي pc كه احتمالا پورت vga رو مد نظرشون هست يا dvi ويا hdmi
-گيرنده wi-fi خوب بوسيله دانگل جدا گونه ميشه استفاده كرد
-anynet+ بر ميگرده به كنترل سيستم هاي مرتبط با hdtv تون بوسيله يك كنترل (البته سيستم هاي سامسونگ)
hاگه ميشه تفاوت هاي سامسونگ c585 رو با پانا پلاسما v20 و سوني EX 400 يا500 بفرماييد و خانواده اي را از نگراني وسردرگمي نجات دهيد.كدوم رو بخرم.
اتفاقا توي اين سايت كامل بررسي كرده ال اي دي سامسونگ رو كه سه بعدي
و ظاهرا گند زده به سه بعدي
در حاليكه تو ايران خيلي تبليغات كرده و همه فكر ميكنن عاليه:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/71
lcd 2010 line up :
سامسونگ سری 6 بهتره یا سونی ex500
-بحث vs برند ها هميشه درد سر ساز بوده :46:نقل قول:
-با اين حال c650 تصوير قابل قبول تري نسبت به ex500 داره
-اما شما بايد سليقه شخصي خودت رو هم در نظر بگيري وهمينطور از نزديك پنل ها رو ببيني
با سلام.
چند تا سوال در مورد C6960 سايز 46 داشتم، ممنون ميشم دوستان راهنمائي كنن.
1- اين مدل 100 هرتزه يا 120؟ من تو كاتالوگش خوندم 100 هرتز ولي اينجا بعضي از دوستان گفتن 120
2- مصرف برقش چقدره؟ (چند وات؟)
3- به طور كلي اين مدل انتخاب خوبي هست يا نه؟ (قيمتش حدوده 2700 است) اگر تو اين قيمتا برند يا مدل بهتري سراغ داريد لطفاً راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.