نقل قول:
1عده از دوستان من نمیدونم برای چی میان اینجا پست میدن!!
بارسا بهترین تیمه؟ چه ربطی داره به این تاپیک؟
لطفا طرفداران بارسا و منچستر و..... تاپیک را منحرف نکنن و ادامه ی کل کل را بذارن برای سال اینده:46:
دوست گرامی:20:
اولا این حق به همه عضوهای فروم داده شده که طبق قوانین، در هر انجمنی پست بدن.
ثانیا، کسایی که طرفدار بارسا یا منچستر یا هر تیم دیگه هستند، موقعی تو این تاپیک پست دادن که تیمشون توسط فرد یا گروهی مورده کارشناسی قرار گرفته یا حتی زیر سوال رفته... نمونش همین جریان بارسا بهترینه یا بهترین نیست!، این موضوع رو دو یوزر طرفدار رئال و بایرن مطرح کردند. بالتبع حرفی زده شده، که همکار این انجمن (که طرفدار بارساست) خواسته راجع به تیمش صحبت کنه...:20:
ثالثا (این مربوط به پست خودمه) پستی که من دادم، به هیچ وجه با موضوع تاپیک (که لیگ قهرمانان اروپاست) مغایرت نداشت و درباره 4 فینالیست دو فصل اخیر لیگ قهرمانان بوده که بحث های مطرح شده، تماما حقیقت داشته...
کسی که با پست من مشکل داره، یا از حقیقت میترسه یا تیمای ذکر شده تو پستم.:20:
یاعلی:11:
پ.ن: یه نکته جالب رو امروز دیدم و اون اینه که ظی دو دورهی اخیری که اسپانیایی ها قهرمان چمپونز لیگ شده (کاری با قهرمانی فصل قبل بارسا ندار) یعنی فوصول 02-2001 و 06-2005، پس از آنها یک تیم ایتالیایی قهرمان شده... و اگر اینتر قهرمان بشه، این اتفاق برای سومین بار تکرار میشه...
جالبتر اینکه از سال 2004-2005 به بعد به ترتیب تیم های انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی قهرمان شدند و بر طبق احتمالات، امسال نوبت اینتر هستش!:31:
خلاصه به امید قهرمانی اینتر!:40: