شمام کاردانی به کارشناسی هستی؟نقل قول:
والا من "گفت و شنود 3" توی واحدهای ارائه شده بود و اسمی هم از پیشنیاز بودن نبود. بعد مگه گفت و شنود 1 و 2 توی دوره ی کاردانی پاس نمیشن؟
Printable View
شمام کاردانی به کارشناسی هستی؟نقل قول:
والا من "گفت و شنود 3" توی واحدهای ارائه شده بود و اسمی هم از پیشنیاز بودن نبود. بعد مگه گفت و شنود 1 و 2 توی دوره ی کاردانی پاس نمیشن؟
کاردانی به کارشناسی نیستم ولی تو انتخاب واحد مااگه پیش نیاز بودن درسارو رعایت نکنیم اون درسو نمیشه انتخاب کردواسه همین گفتم...نقل قول:
دانشگاه برای ترم اول شما چه دروسی رو انتخاب کرده؟ میتونید از انتشاراتی دانشگاه، جدول ترم بندی دروس رو بگیرید، اگر ندارید.نقل قول:
در مورد پیش نیاز بودن یا نبودن، فکر کنم کاردانی به کارشناسی با کارشناسی پیوسته فرق داشته باشه.
سلام میخواستم یه کتاب بهتون در رابطه با کنکور تخصصی معرفی کنم. خودم فعلا سال سوم هستم و اونو دارم مطالعه میکنم که به نظرم جالب هست.
واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی از مبتکران
- متن های درک مطلب تخصصی و متن کامل کتاب The New Bridging The Gap (همونی که واسه کنکور پیشنهاد میکنن)
- ترجمه و حل تمرینات و سوالات چهار گزینه ای فراوان
- مجموعه ی طبقه بندی شده واژگان و اصطلاحات ضروری زبان تخصصی به همراه تمرینات
- یک آزمون نهایی چهار گزینه ای شامل 800 سوال چهارگزینه ای که حاوی سوالات واژگان و اصطلاحات تمام کنکور های سراسری اختصاصی زبان در سال های گذشته میباشد
کتابش هم حدود 500 صفحه هست.
با تشکر
از راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنونم:11:
ایا برای زبان های غیر انگلیسی باید تست های تخصصی رو به همون زبان بدیم ؟؟؟
برای هر تست چقدر وقت هست ؟؟؟
نقل قول:
کتاب شامل درک مطلب و واژگان هست؟
نقل قول:
بله. باید به همون زبان تستها رو جواب بدید. تعداد سوالات و مدت زمانش هم فکر کنم مثل انگلیسی 70 سوال و حدود 100 دقیقه باشه.
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
نقل قول:
اگر شما یک بار دیگه متن رو بخونید، نوشته واژگان و درک مطلب تخصصی.
نقل قول:
من از ایشون پرسیدم که استفاده کردن نه شما ! مخاطب من شما نبودی ...
+
واژگان طبقه بندی شده ؟ منظورم اینه فقط تست که نیست ؟
برای آلمانی و فرانسوی باید به همون زبان بدی بقیه زبان ها رو همون انگلیسی میتونی بدینقل قول:
تازه رتبه ت بالا بشه همون آلمانی و فرانسوی رو هم میتونی بری