گواردیولا: اینتر بهتر بود
قهرمان دور قبلی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برای رسیدن به فینال از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
سایت گل - پپ گواردیولا، مربی بارسلونا در صحبتهایی در پایان دیدار دیشب سن سیرو به این نکته اشاره کرد که اینتر تیم برتر زمین مسابقه بود.
در ابتدا این تیم گواردیولا بود که توسط پدرو به گل رسید و پس از آن نیز شاگردان مورینیو با به ثمر رساندن 3 گل تیم برتر میدان لقب گرفتند. وزلی اسنایدر، مایکون و دیه گو میلیتو برای نرآتزوری گلزنی کردند و کسب این نتیجه باعث خواهد شد که آبی اناری پوشان در دیدار برگشت ورزشگاه نوکمپ کار سختی را پیش رو داشته باشند.
پپ گواردیولا در کنفرانس خبری پایان بازی گفت: «ما شما را در دور برگشت می بینیم. این تنها چیزی است که می توانم بگویم. مهاجمان اینتر بسیار سرعتی و تند و تیز بودند. آنها با استیل منحصر به فرد خودشان فوتبال بازی کردند و ما به سان سایر دیدارهایمان موثر و کارا نبودیم. سرعت بازی واقعا بالا بود و ما سعی می کردیم که از جناحین یا از مرکز زمین به دروازه حریف نزدیک شویم ولی تیم حریف کار را برای ما بسیار سخت کرده بود.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش در مورد عملکرد تیم داوری گفت: «دوست ندارم که در مورد داوران صحبتی بکنم ولی نباید توقع چیز دیگری داشته باشیم.باید ببینیم که آیا در دیدار برگشت می توانیم قبراق تر بوده و نسبت به این نتیجه واکنش نشان دهیم؟ می بایست تهاجمی بازی کنیم.»
در یکی از صحنه هایی که گواردیولا مشغول اعتراض به یکی از تصمیمات داوری بوده، مورینیو از محوطه تکنیکی خودش، به سمت مربی بارسلونا حرکت کرده و با دست به بازوی گواردیولا زده است. گواردیولا در رابطه با این موضوع به این نکته اشاره کرد که بازی پرفشاری بوده و در این باره گفت: «مدتهاست که مورینیو را می شناسم و نمی خواهم حتی برای ثانیه ای، در فکر این ماجرا رفته و یا ناراحت شوم. او مربی خوبی است. ما تیم بزرگی هستیم و الگوی بسیاری از بچه ها هستیم. اصلا نمی خواهم تمرکزمان را در این راستا از دست بدهم.»
او در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اینکه تیمش توپهای زیادی را از دست داد گفت: «تیم من نمی دانست چطور باید زمان بازی را مدیریت کند و یا کنترل توپ را برای به ثمر رساندن دومین گل در دست بگیرد. ما در کنترل توپ اصلا خوب نبودیم و بازیکنان توپهای ساده ای را مقابل تیمی بزرگ از دست می دادند که می دانستیم که از آنها نهایت بهره را می برند. باید به اینتر تبریک گفت.»
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/21/1888126/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2010/4/21
مورینیو: بارسلونایی ها داوری چلسی-بارسا را فراموش کرده اند؟
آقای خاص که در صحبتهایش به تعریف و تمجید ازشاگردانش پرداخته، پیغامی هم برای آبی اناری پوشان دارد.
سایت گل - صحبتهای سه شنبه شب ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری ،پیغامهای متعددی داشت. شاگردان آقای خاص دیشب موفق شدند تا با نتیجه 1-3 از سد بارسلونا، قهرمان فصل قبل این رقابتها عبور کنند و مورینیو معتقد است که بازیکنان بارسا اکنون فقط قضاوت الوگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی را مقصر شکستشان می دانند.
مورینیو به خوبی می داند که تیمش در دیدار برگشت کار بسیار سختی را پیش رو دارد؛ هر چند که نتیجه دیدار رفت، کار نرآتزوری را تا حدودی آسان کرده است.
مورینیو در صحبتهایش در پایان مسابقه گفت: «ما چندان نزدیک فینال نشده ایم، چون بارسلونا در خانه "بیشتر از یک تیم است" و کار سختی خواهیم داشت. راستش را بخواهید من خیلی راضی نیستم؛ آن هم به خاطر گل پدرو است. ما اشتباه کردیم ولی می خواهم چیزی در مورد بازیکنان بارسا بگویم؛ آنها زمانی که می بازند هم می بایست قهرمان باشند.»
مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»
ماریو بالوتلی در پاسخ به هوادارانی که او را هو می کردند، واکنش بی ادبانه ای نشان داد و مورینیو در این رابطه گفت: «بالوتلی؟ من از جولای سال 2009 اینجا هستم و انتقادات زیادی خطاب به من صورت گرفته، به ویژه زمانی که سعی می کردم تا به بالوتلی بیاموزم که چطور باید بازی کرده و رشد کند و در مهمترین بازی سال، او بار دیگر کار بدی انجام داد.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/21/1888106/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF
2010/4/21