مصرف این سیستم ها کمه .نقل قول:
می تونی با استفاده از این سایت ماکسیموم و میانگین و مینیموم رو با استفاده از انتخاب سخت افزار ها و بار کلی روی سیستم بدست بیاری
من با استفاده از این سایت سیستمی که مد نظرم بود رو محاسبه کردم در حالت ماکسیموم زیر 200 وات برق مصرف می کنه ( که عملا سیستمی که باسه این کارها استفاده میشه اگر نرم افزار های درست روش نصب شه هیچ وقت به ماکسیموم توانش نیاز نیست ) و با استفاده از کدک های مناسب حدس می زنم به مقدار 150 وات و حتی پایینتر ( بسته به نوع ویدیو ) برسه.کد:http://www.antec.outervision.com/
سیستم سینمای خانگی که من دارم مصرف رو 130 وات زده ( مال من کیفیت hd رو ساپورت نمی کنه - حدس می زنم تو مدل های قویتر که فرمت hd پخش می کنن مصرف بیشتر از این باشه )
از لحاظ یارانه ها فکر نکنم زیاد تاثیری بزاره ....من الان پلاسما دارم ....همه می گفتن مصرفش زیاده و داره منسوخ میشه ولی من فقط طی ماه گذشته 1000 تومن افزایش رو قبض دیدم .... (البته قبض ما از لحاظ ریالی ارقامش 5 رقمی هست و پلاسما هم نتونسته 6 رقمی اش بکنه ....البته با امار سازی بعضی ها می تونن باسه خودشون رشد شدید حساب کنن:31:)
تو دنیا هم طی چند سال گذشته امار فروشش کاهش هم نداشته.
از دید من اون زمان که یارانه ها برداشته بشه مسئله مهم این نیست که کم مصرفترین وسایل رو بخریم ....مسئله اینه که چطور از انها استفاده کنیم که بیشترین بازدهی رو در قبال مصرفی که می کنیم داشته باشیم( بقولی مهم کم مصرف کردن نیست مهم درست مصرف کردن است) اینجوری خود به خود مصرف میاد پایین .