خوب گیم اسپات هم به بازی نمره 7.5 رو داده و از نکات مثبت بازی به محیط بسیار بزرگ و ماموریتهای جانبی جالب و تاثیر انتخابها و .........اشاره کرده و نکات منفی بازی رو باگهای بسیار زیاد بازی دونسته........ .
Printable View
خوب گیم اسپات هم به بازی نمره 7.5 رو داده و از نکات مثبت بازی به محیط بسیار بزرگ و ماموریتهای جانبی جالب و تاثیر انتخابها و .........اشاره کرده و نکات منفی بازی رو باگهای بسیار زیاد بازی دونسته........ .
لعنت به گيم اسپات!:31::27:نقل قول:
تا اينجايي كه ما بازي كرديم بازي لايق 9 به بالا هستش!:10:
در اینکه بازی عالیه و به شدت اعتیاد آوره شکی نیست .نقل قول:
ولی اینکه بازی خیلی باگ داره رو موافقم .
خوب باگ كه عضوي از فال آوته!يعني بايد باشه!(توي دنياي به اين بزرگي)نقل قول:
شما تا اینجای که بازی کردید به چند تا باگ خوردید اهمیتشون چقدر بوده
:40:
من به لول 7 رسیدم و 3 تا ماموریت اصلی رو تموم کردم . (همون یعنی 3 تا اچیومنت)نقل قول:
یه جا عقربه که داشت میومد طرفم گیر کرد و من راحت با تیر کشتمش .
یه جا هم یکی رو زدم خونش که با آخر رسید شروع کرد به فرار کردن منم با ساتور افتادم دنبالش و وقتی زدمش خونش یهو پر شد و بعد هر چی میزدمش دیگه خونش خالی نمیشد و یارو هی فرار می کرد .
Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات و راهنمای استفاده
کد:http://nfomation.net/info/1287672208.skidrow.nfo
Group SKIDROW brings you first update for Fallout New Vegas, which fixes quest and scripting issues. Don’t forget to read NFO for more details about this update, enjoy.
Description: Experience all the sights and sounds of fabulous New Vegas, brought to you by Vault-Tec, America’s First Choice in Post Nuclear Simulation. Explore the treacherous wastes of the Great Southwest from the safety and comfort of your very own vault: Meet new people, confront terrifying creatures, and arm yourself with the latest high-tech weaponry as you make a name for yourself on a thrilling new journey across the Mojave wasteland. From Bethesda Softworks and the veteran RPG designers at Obsidian Entertainment (a team which includes members of the original Fallout and 2 teams) comes Fallout: New Vegas, a thrilling and chilling episode in the Fallout saga.
کد:Rapidshare
http://rs953l33.rapidshare.com/files/426367589/Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW.rar
http://hotfile.com/dl/77420228/37ea299/Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW.rar.html
http://www.fileserve.com/file/cJ3z6Me/Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW.rar
http://www.filefactory.com/file/b3gdg27/n/Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW.rar
http://netload.in/dateiCmonVblqwS/Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW.rar.htm
نمرات بازی از سایتها و نشریات معتبر
Ps3
1-ing Cheat Code Central
4 out of 5
2-GameSpot
7.5 out of 10
3-IGN
8.5 out of 10
4-VideoGamer
9 out of 10
5- GameZone
6.5 out of 10
6-AtomicGamer
9 out of 10
7-PSM3 Magazine UK
81 out of 100
نمرات بازی از سایتها و نشریات معتبر
xbox360
Cheat Code Central
Review 4 out of 5
Official Xbox Magazine
9.5 out of 10
GameSpot
7.5 out of 10
PALGN
8.5 out of 10
IGN
8.5 out of 10
GamingTrend
86 out of 100
Gametrailers
8.6 out of 10
VideoGamer
9 out of 10
gamesTM
9 out of 10
Official Xbox Magazine
9 out of 10
نمرات سایتها و نشریات معتبر
Pc
Cheat Code Central
4 out of 5
Gameplanet
8.5 out of 10
IGN
9 out of 10
VideoGamer
9 out of 10
PC Gamer
84 out of 100
GameZone
6.5 out of 10
Hooked Gamers
9 out of 10
AtomicGamer
9 out of 10
GameSpot
n/a
جنگ جنگ هرگز تغییر بوجود نمی آورد
دیدم این تایپیک خلوته و هیچ رمقی نداره گفتم دو کلوم حرف بزنم شاید سر ذوق بیاد
خوب بازی fallout new vegasبا تمام کمی و کاستیش اومد و عطش افسار گسیخته مارو نسبت به یک نقش افرینی ناب و پر رنگ و لعاب فروکش کرد پیش از عرضه شدن بازی از گوشه و کنار دنیای گیم پچ پچ ها و نجواهایی به گوش می رسید که پیش از آمدن بازی خیلی ها اونرو شکست خورده سال و افتضاح و بسیاری القاب دیگه به این اثر قابل ستایش می دادند و با وجود جو عجیب تبلیغات وکمپانی پشت پرده آنObsidian Entertainment که با ساخت بازی Alpha Protocol تبحر و توانایی خود را درساخت بازیهای غیر قابل بازی نشان داد اما نمی توان به کار این کمپانی درساخت آثار دیگر و قدیمی از جمله Star Wars Knights of the Old RepublicوNeverwinter Nights که الحق الانصاف درنوع خود بی نظیر بوداند خورده ای گرفت هرچند آخرین kotorسکانس پایانیش یکی از ضعیف ترین سکانسهای تاریخی این سری بحساب می آید اما بعد از گشت و گذار طرفداران متعصب آن در پوشه ها و شاخه های بازی با خیل عظیمی ازسکانسهای حذف شده رو برو شداند که درنوع خود رکوردار بود وباعث شد خود بازیبازها برای بازی یک صحنه پایانی درشأن نامش بسازند این امر موجب شد که خیلی هاObsidianراناجی نابودی دنیای falloutبدانند و باعث دلنگرانی طرفداران و بازیبازان این سبک شد اما با وجود اولین خالقان این دنیای سوخته از سازنده اصلیش استودیو Black isle تا حدودی خیالمان راحت شد و خود را دلداری دادیم واز همه مهمتر پدری مهربان و حامی دوست داشتنیی همچون Bethside Softwork که نمیدونیم چرا بعد از شهرت یک اثر شهیر هوس سود و پول کرد و درپایان اوج اقتدار آن را با سر افکندگی به پایین می اندازد همانند Dlcهای مزخرف عمو جان عزیز Fallout3اما برای من Bethsideقابل احترام است زیرا کارهایش را بیشتر دوست دارم تا خودش بازیهای این شرکت من را از درون منقلب می کند چیزی که هرچه در دنیای فرا واقعی Mass Efectو دنیای سحر وجنبل Dragon originنیافتم و آن حس به من تلقین نشد این شور وصف برانگیز آزادی عمل بی حد و حصر و بدون قید و بند بازیهای پرازباگ وکامل Bethside است و شخص از بدو ورود به westrlandخود را از آن می یابد و به هنگام گمشدن درجنگل Oblivionدیگر چند ساعت طول می کشد تا بیاد آورد که در یکبازی زندگی می کند نه واقعیت
من با دنیای Falloutنا آشنا بودم اما بعد از دیدن چند صحنه و اسکرین شات دنیای گمشده خودم رو در Fallout3دیدم و بگونه ای در جو حماسی آن فرو رفته بودم که از دنیای اطراف بی خبر مونده بودم Fallout3همانند تمام برادران تنی اش (منظور سری قبلی آن نیست دیگر بازیهای سبک RPGاز Bethsideاست)بدون اشکال نبود و باگهای ریزو درشت که خود را در گیم پلی پنهان کرده بوداند گاهی به شیرینی می گراییدند هر چند بعدها تو ذوق میزداند (بلفرض مثال بنده از اول تا آخر بازی تو دلم موند یک NPCرو با شلیک یک تیر به مغز شریفش به درک حاصل کنم حتی SNIPERهای مونتانت کش هم در مقابل کله آهنی های Fallout3کم آورده بوداند)بعد از فروش و غوغای Fallout3بازیبازان و منتقدان بسیاری همه سایتها و نشریات معتبر را متهم به اغوا گری کردند و نمرات بالای آنرا با وجود باگهای فراوان از شوق و ذوق منتقدان نسبت به یک بازی با درجه آزادی فراوان دانستند هر چند حرف این عده عدید و کثیر درست بود اما بنده حق را به طرفداران اولیه دنیای ویرانه میدهم زیرا Fallout3ناخوانده این سری بود و آلمانهایش با تمام اعضای خانواده فرق می کرد اما دسته دوم که با دنیای falloutتازه آشنا بوداند از اختلاف سلیقه هایشان هست وگرنه فال اوت 3 واقعا یکتا و در یک کلام بی نظیر بود من بی هیچ وجه انتظار قسمت بعدی آن را نمی کشیدم زیرا خود به تنهایی چند FallOutبود اما New Vegasموجب شد تا من جریکو انا و داگمنت استار و آن غول بی شاخ و دمب را دوباره دورخود جمع بکنم و در دانالهای تنگ و تاریک و ساختمانهای مخوف به ماجراجویی بپردازیم و وقتی از پیش خوشحال شدم که شرکت سازنده سعی خودرا در بهتر ساختن نسخه Pcبکار بسته چیزی که درنمرات بالای ان مشهود است و این پیرسالار دنیای گیم نوین را خوشحال ساخت و می توان گفت Bethside softworkوObsidianبقول خود عمل کرده وروح تازه ای در آن دمیده اند و new vegasبا عمو زاده اش فرق می کند ودرکل به اصالت اصلی این سری بازگشته است ازشما می خوام از بدگمانی ها و شک و تردیدها دست بردارید زیرا این فال اوت جوابش را بخوبی داد و جای هیچ شک و شبهه ای باقی نگذاشته هر چند بنده وقتی به این نمرات نگاه می کنم احساس می کنم کیلوی هستند اما میگم مرد توی این صنعت کدوم بازی ضعیفی بوده که نمره 9 گرفته پس حقشه کدوم بازی متوسط بوده که نمره 9 گرفته پس حقشه
اره این همه خوبی حقشه
باتشکر:Xlife
نمراتش که خیلی درخشان نیست!:13: