ممنون داداش...نقل قول:
آقا مبارکت باشه . چند گرفتی؟ با گارانتی ؟ منکه هنوز اندرویدی نشدم ولی مطمینم با توجه به مطالب اینجا و یا فروم همسایه هر چی بخوای برای گوشیت پیدا میشه.
گاجره رو میگی؟ مهندس؟ از اونا 1100 هم بخری میخوان روش آنتی ویروس نصب کنن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا اول که پول نمی گرفتن.خیلی خواهش و تمنا دیگه راضی شدن 500 بگیرن :31:...بدون گارانتی و تایوانی هست!
داداش منم فقط واسه اینکه ببینم آندروید چجوریه گرفتم و الی همین آیفون 3جی واسم کافیه...
تو گاجره نزدیک 30 نفر آدم بود بعد جالبیش اینجاست قسمت ویترین نوکیا حتی 1 نفر هم نبود که بگه مثلآ n8 چند!کلآ نوکیا اولآ مالیده بعد اینکه گالاکسی نداشت و الی گالاکسی آندروید حاضر و آماده ایه...الان من اینو گرفتم 1000تا کار باید انجام بدم تا راحت بتونم ازش استفاده کنم...کیفیت فیلمبرداریش فاجعست!چیزی که من شنیدم با آپدیت خیلی نواقصش رفع میشه...
داداش خدا هر چی می خوای بهت بده..نقل قول:
الان رام بر پایه ی gingerbread یا همون 2.3 هم اومده اما باگهای زیادی داره و stable نیست .به نظر من بهترین گزینه استفاده از کاستوم رام های 2.2 هست که بسته به سلیقه ی خودتون و امکانات رام میتونین گزینه های مختلف رو انتخاب کنین.من خودم رام های leedroid و cyanogen رو ترجیح میدم .فارسی ساز هم واسه فرویو میتونین از فارسی ساز مرتضوی توی این لینک استفاده کنین:
کد:
http://rapidshare.com/#!download|601l3|426732840|Farsi_Froyo_Desire_by_P ersianblue.zip|8590
به نظر من نیازی نیست گوشی رو بدین بیرون , فقط یکمی وقت بذارین همه ی این کارها رو میتونین خودتون به راحتی انجام بدین, ضمن اینکه بالاخره باید یک بار شروع کنین فلش کردن رو تا ورژن های جدید که میاد هربار مجبور نشین گوشی رو ببرین بیرون.
فقط من سر در نمیارم از این آپدیت کردن گوشی...چجوریه!؟کجا باید برم(سایتی چیزی..)
یک آموزش کلی نداره ؟
بعد آیا آپدیت کنم به 2.2 کیفیت فیلمبرداریش میره بالا؟
مشکلی پیش نمیاد حین آپدیت کردن؟
ممنونم ازت..