دوستان كلاه خود كارتر رو براي آواتار باز كردم.
خيلي آسونه شما هم يه تستي كنين.
Printable View
دوستان كلاه خود كارتر رو براي آواتار باز كردم.
خيلي آسونه شما هم يه تستي كنين.
منظورم زوم کردن مثل بازی گیرز بود . یه همچین چیزی نداره ؟نقل قول:
راستی من تازه رسیدم به مرحله دو . بازی چند مرحله است ؟
ببخشيد ميشه در مورد عالي بودن گرافيك كمي توضيح بديد..؟نقل قول:
این بازی هم کمپینش تموم شد.
حالا باید خودمون رو برای لایو آماده کنیم.
من یه توضیح بدم ....... .نقل قول:
گرافیک این بازی در نوع خودش عالیه
محیط بسیار وسیع کلی دشمن در یک صحنه به همراه کلی وسایل نقلیه (حالا این المانها رو با المانهای kz2 مقایسه کن می بینی که نسبت به halo هم محیطا کوچیکتر و خطیتر بود و هم تعداد دشمن کمتر بود)در نتیجه نباید انتظار گرافیک kz2 رو داشت چون همونطور که گفتم اون موارد بالا تا حد زیادی حافظه دستگاه رو به خودشون مشغول می کنه....... .
ولی در کل
- draw distance "عالیه" ...
- افکتاش "عالین" مثه افکت blur یا افکت انفجارا......
- نور پردازی "خیلی خوبه"(عالی نیس)
- بافتها هم "خوب تا خیلی خوب"
در نتیجه میشه گفت گرافیکش واقعا پیشرفت کرده و یه جورایی برای halo عالی محسوب میشه
آهان !!!:18: نمیدونم منظورت چیه !!!نقل قول:
بازیش فکر کنم 10 مرحله باشه !!! من 1 روز بازی کردم رسیدم الان وسطای مرحله هفتمم !!!
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
چه جوری ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
ببخشيد ميشه در مورد عالي بودن گرافيك كمي توضيح بديد..؟
اره عزیزم میشه .نقل قول:
گرافیک بازی چند تا نکته بارز داره .
اولی کیفیت بسیار خوب بافت ها هستش دومی نورپردازی داینامیک و زیبای بازی هستش که با بازی بزرگی مثله KZ 2 تفاوت چندانی نداره .
فیزیک بازی بسیار خوب کار شده تنها مشکلش تخریب پذیری پایینه . منظورم از فیزیک خوب حرکت زیبای اجسام در مقابل شلیک ، حرکت بسیار زیبا و واقع گرایانه اب در اثر برخورد تیر و .. هستش .اب این بازی بهترین ابی هست که تابحال دیدم حتی بهتر از کرایسیس !! فیزیک اب بی همتاست .
امیدوارم حدودا منظورمو گرفته باشی !!!
شدیدا تایید میشه !!! بازی حتی در حالت معمولی هم کمی چاشنی بلور توش دیده میشه که بشدت بازی رو طبیعی تر جلوه میده ( البته به پای بلور کرایسیس نمی رسه )نقل قول:
افکتاش "عالین" مثه افکت blur یا افکت انفجارا
نه نداره همچين قابليتي ولي بازم اكشن بازي خيلي روونه.نقل قول:
10 تا chapter هست.
يه مرحله رو تو درجه سختي legendery بدون مرن به پايان رسوندم.نقل قول:
راه حل گرفتن كلاه خود همه ي اعضاي نوبل رو 6-7 صفحه پيش گذاشته بودم.
ويرايش:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5306973&postcount=119
من امروز بازي رو گرفتم يه نيم ساعتي هم بازي كردم اما راستش رو بخواين زياد خوشم نيومد! به نظرم خيلي مصنوعي بود!
نظر شما چيه؟ بازي سال 2010 اما گرافيك...:13:
ببخشید اما گرافیک چی !؟؟ میشه یه دو تا ایراد فنی از گرافیک بگیرید؟؟ این بازی جزو 3 بازی برتر کنسول 360 از نظر گرافیک هست( به نظر من اوله ) اینکه شما از بازی خوشتون نیومده بحثش جداست .. این بازی گیم پلیی بشدت معتاد کننده داره با داستان و موسیقی بی نظیر . اینکه شما کلا با سبک فضایی بازی مشکلی دارید مشکل بازی نیست سلیقه شما اینجوریه ( خود من با اینکه ME 1 & 2 بازی های بزرگی هستند ولی به هیچ وجه نتونستم باهاشون کنار بیام اما هیچ وقت از بازی ایراد نگرفتم چون می دونستم سلیقه من به بازی نمی خوره !!نقل قول:
بازي سال 2010 اما گرافيك...:13:
+
دوستانی که می خوان برن مدرسه اصلا بازی نکنن !!! معتاد میشین به بازی باید بی خیال درس و مشق بشین !!دی: