سرویس های ایرانسل فقط در این شهرها عرضه خواهد شد یا به تدریج شهرهای دیگر را هم پوشش خواهد داد؟نقل قول:
برای نخستین بار در ایران عرضه خدمات وایمكس ایرانسل در 7 شهر آغاز شد
Printable View
سرویس های ایرانسل فقط در این شهرها عرضه خواهد شد یا به تدریج شهرهای دیگر را هم پوشش خواهد داد؟نقل قول:
برای نخستین بار در ایران عرضه خدمات وایمكس ایرانسل در 7 شهر آغاز شد
دوست عزیز فعلا تو این شهر هانقل قول:
سپس تو کل این 6 استان.
سوالات تخصصی خود را در انجمن ایرانسل بپرسید
foum.irancell.ir
اگه اینجوری پیش بره ایرانسل حتی 1 دونه مشتری هم نخواهد داشت !نقل قول:
این از وضع قیمتها ..اون از وضع نقشه برداریشون ( شیراز از چمران به بعدو جزوه شهر حساب نکردن !!!!!)
این از ووضع مودمشون که معلوم نیست چه استانداردی پشتیبانی میکنه که ملت از بیرون بخرند...
واقعا ایرانسل چه نوابغی رو استخدام کرده !
دقيقا -مخصوصا با اون طرح دانشون
به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
این دیگه چطور نامحدودی هست؟ نامحدود از نوع تبصره دار که در نهایت میشه همون محدود.
خوب چرا اعلام نکردن این خط مشی مصرف صحیح چند گیگ هست.
مودم اينترنال 110 هزار تومن
مودم اكسترنال 220 هزار تومن.
معلومه كه كسي كه بخواد همه جا ازش استفاده كنه مجبوره اكسترنال بخره كه با اين قيمتها ....
كسي قيمت انواع مودم wimax رو نداره اينجا بزاره
مفت گرونه
gprs ارزونتر از این در میومد :31:
پیشنهاد من !
برای کسانی که میخوان توی خونه از وایمکس استفاده کنند فقط یه راهکار داره
64 حجمی بخرن و 512 ماهواره ای یک طرفه بگیرن
حدود 35 تومن در میاد ولی اگه دقت کنین دریافتتون 64 کیلو هست که خیلی به نفعه
اکونت ماهواره ای هم حدود 25 تومنه که دوستان !!!! باید بیان و مشاوره بدن
از اونجایی که در اینترنت ماهواره ای نیاز هست همیشه طرف انلاین باشه و خرج تلفن بالا میره وپس همین وایمکس برای یک طرفه عالی هستش
سئوالی بود در خدمتم:20:
شما که از قیمتها اطلاع داشتی پس چرا همون اول این حرف رو نزدی. واسه 64 هر گیگ 10 تومنهنقل قول:
طرح تشویقیش 1ماهه 1gig 64k =>7000t !نقل قول:
آق سرویسش حتی یک ریال هم ارزش نداره !!
دلایل :
1)نقشه ای که روی سایت هست با نقشه اونا یکی نیست
یعنی شما رو نقشه خونت رو سبز رنگ می بینی (مودم داخلی ) اپراتور میگه نه نقشه من درست اونجا قرمزه (مودم خارجی )
2)در حالی که روی سایت از پرداخت اینترنتی سخن گفته پرداخت تنها توسط مراجعه به بانک و یا کارت شارژ (در حالت اعتباری)
3)حالت دائمی 50 هزار تومن بیشتر میگیرن به عنوان ودیعه
4)هزینه نصب 8 هزار تومن ( اجبارا )
5)ثبت نام کردم بعد زنگ زدم گفتم به اعتباری تغییر بده میگه نمیشه !!!
6) فراموش نکنید اینجا ایران است وقتی شرکتی از آفریقای جنوبی پا میشه میاد اینجا!!!
7)من غلط کردم
باید ای دی اس ال بگیرم
راستی بچه ها با پیش شماره 7735 / 7727 / 5573 چه شرکتی خوبه؟؟؟؟
{یه ذره هم به مبین نت امید دارم}