اینم نمودار مقایسه ی صدای این دو تا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آرنا برسی ویواز رو گزاشته
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-review-447p2.php
Printable View
اینم نمودار مقایسه ی صدای این دو تا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آرنا برسی ویواز رو گزاشته
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-review-447p2.php
شرمنده تقسیره این P30W بود پستمو دو بار گزاشت البته من همون موقع ادیت کردم شما زود نگاه کردی
در ضمن فقط بحث فضا گرفتن نبود یه همچین CPU ای می دونی چه حرارتی درست می کنه !؟(همین باعث شده بود تو آیفون 3G و 2G سی پی یو 600 مگاهرتزی شو تا 400 پایین بیارن)
باسه همین معمولا باید یه فضای بزرگ رو باسش گزاشت تا بتونه خودشو خنک کنه ولی اینجا همچین چیزی نیست چه طوری SE این کارو کرده معلوم نیست نمونشم خیلی از گوشی ها که سخت افزار مشابه و حتی کمتری دارن مثل N900 و Satio و Omnia HD و خیلی گوشی هایه دیگه
کسی در مورد پردازندش اطلاعات نمیده ؟ از چه نوعیه ؟
از اونجا که سونی اریکسون ید طولایی در تعیین قیمت های نا معقولانه(از دابلیو960 گرفته تا ایکس 2)
و خراب کردن بازار خودش داره
بعید میدونم در ابتدای ورود به بازار های جهانی
قیمت درست و حسابی داشته باشه !
قابل توجه دوستاني كه تاكيد داشتن بگن فيلم برداري اچ دي سامسونگ زياد فرقي نداره :31:
نقل قول:
The Sony Ericsson Vivaz captures 720p videos at 24 fps, venturing to kick the Samsung Omnia HD out of its complacency.
اين كه از اولش :
در ادامه :
بعدش هم كه در مورد فريم ريت گوشي و يكنواخت بودنش ميگه :نقل قول:
Vivaz is the continuous auto focus during video recording. That's definitely a first for any cameraphone and it allows it to act just like a dedicated video camera. We've compiled a demo video to show you the benefits of the technology. Hello, macro videos!
بعدش هم ميگه نگران نباشيد كه 24 فريم هست و 30 فريم نيست چرا كه خيلي از فيلم ها (همين آواتار) 24 فريمي هستننقل قول:
A really positive thing is that the video framerate is steady, never dropping below 24 frames per second. If you remember, in most of the videos the Omnia HD was obviously struggling to reach the desired 24 frames.
اين هم از اين :
كيفيت هم ديگه مشخصه :
نقل قول:
yes, we think that once the contrast is fixed, the Vivaz videos will outdo those by Omnia HD.
ديگه خلاصش ميكنم
كيفيت صداش هم اون 48 كيلوهرتزه
اچ دي 16 كيلو
نيازي به صحبت نيست همه چيز مشخصه
تازه بعدش گفته هنوز گوشي كار زياد داره !
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
ريسر دوباره اومديو نسازيا!!!
حسين راست ميگه ديگه :31:
Sony Ericsson Vivaz review: Viv A-to-Z
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-review-447.php
تایتن جان واقعا پست عالی و مفیدی بود
اگه 390 یورو باشه زیاد هم بد نیستانقل قول:
از اونجا که سونی اریکسون ید طولایی در تعیین قیمت های نا معقولانه(از دابلیو960 گرفته تا ایکس 2)
و خراب کردن بازار خودش داره
کلا سونی اریکسون عادت های بدش گذاشته کنار
راستی علی جان در رابطه با این مقایسه صدای گوشی و این جور چیزا هم یه توضیح مختصر بدی ممنون میشم
یعنی خودم برم پیدا کنم ببینم cpu ش چیه ؟! اقا سامان عوض متلک انداختن دوست من شما که به برند سونی علاقه داری جواب بده تا وقتی من رفتم دنبالش درش اوردم نگی حرفات پرت یا متلک میگی یا به سونی چکار داری..
کاش قبل از ایراد گرفتن به هر چیزی یه مقدار فرهنگ خودمون رو اصلاح میکردیم تا تحت تاثیر ما بقیه هم اصلاح میشدن ...
این روز ها همه کاربر های فعال موبایل اسپم می دهند ، لحن نا مناسب دارند و اخطار می گیرند! شما چطور؟
بچه ها یکم رعایت دوستی ها و جو انجمن رو بکنید جای دوری نمی ره ها! کار ما هم راحت تر می شه .
گوشی خوبیه این گوشی . اگه کسی ایرادی بهش داره منطقی بگه اگر هم دلیلی نداره پست نده و رد شه ! عجب ها!
من که حتماً این گوشی رو میخرم.
ولی قبل از اون حتماً چند تا ایراد منطقی ازش میگرم:
1- نداشتن دوربین جلو :19:
2- نداشتن سنسور مجاورت و روشنایی :19:
3- عدم تعویض سریع مموری کارت. برای این کار باید اول قاب پشت گوشی رو دربیاریم! :19:
4- داشتن تنها یک اسپیکر کوچیک (هر چند کیفیت خوبی داره، ولی بلندی صداش خیلی خیلی کمه) :13:
5- حافظه داخلی 75 مگی این گوشی خیلی کمه و با نصب کردن چند تا برنامه مثل آفیس زود پر میشه. حداقل 100 مگ توش میزاشتن. :13:
6- نداشتن قطب نمای دیجیتال (البته نبودنش ضعف نیست و خیلی مهم نیست) :20:
7- نداشتن فرستنده FM (اینم خیلی مهم نیست و نشون دهنده ضعف گوشی نیست):20:
...
خیلی منتظرم که این گوشی بیاد. الان 430 هزار تومان برای گوشی بعدیم سرمایه گذاری کردم. :5: