مرموز درخت
ترجیح می دهم که درختی باشم
درزیر تازیانه ی کولاک وآذرخش
باپویه ی شکفتن وگفتن
تا
رام صخره ای
درنازودرنوازش باران
خاموش ازبرای شنفتن
استادشفیعی کدکنی
ازبودن وسرودن
Printable View
مرموز درخت
ترجیح می دهم که درختی باشم
درزیر تازیانه ی کولاک وآذرخش
باپویه ی شکفتن وگفتن
تا
رام صخره ای
درنازودرنوازش باران
خاموش ازبرای شنفتن
استادشفیعی کدکنی
ازبودن وسرودن
سلام
اين رو براي اين گذاشتمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369483&highlight=arzeva
ولي درباره ي ايننقل قول:
از یک آخوند میپرسن که گیتار حرامه و اون میگه آره و بعد میپرسن سنتور حرامه میگه اره و...
بهش میگن پس موزیک خمینی ای امام رو با........زدن!!!
خب دقیقآ هم مسئله همینه و اسلام هم همینو میگه که موسیقی حرام نیست بلکه هدف موسیقی باید مورد توجه واقع بشه نه اینکه تمام موسیقی ها رو حرام اعلام کنیم و...
خوب بايد بگم كه كلمه ي سته هم به معناي دوره است هم به معناي روز وبايد اشتباه را بايد از مترجم دانست وقرآن تحريف نشده .نقل قول:
طبق تحقیقاتی که من کردم در مورد داستان آفرینشی که در قران آمده مبنی بر اینکه تمام دنیا در 6 روز آفریده شده متوجه شدم که این قسمت تحریف شده(برخلاف چیزی که گفته میشه)و معنی این قسمت دقیقآ میشه در 6 دوره نه روز!
درباره ي بقيه ي حرفات بعدا مطلب ميذارم.
اگه دوره باشه خیلی بهتره هست و منطقی تر و همه چیز صدق میکنه
اما تو انجیل هم اومده روز پس روز هست
سلام
منظور از روز ، اين روزي نيست كه ما باهاش سر و كار داريم كه از حركت زمين به دور خودش و ظرف 24 ساعت حاصل ميشه
چون هنگام آفرينش هيچ خورشيدي نبود كه معياري براي حساب كرد زمان باشه
ستت به معني 6 هست و ايام منظورش روز و منظور از 6 روز ، 6 روز زميني ها نيست. بلكه هر يك از اين روزها ميتونه به قول دوستان يك دوره ي چند روزه يا چند ساله يا چندين هزار ساله باشه.
هوالذی خلق السموات و الارض فی سته ایام ....
سعي کنيد يک بحث درست حسابي تر طرح کنيد اين قديميه اخر هم همه به يک جواب ميرسند نميدونم
[QUOTE=sasha_h;4854066]سلام
منظور از روز ، اين روزي نيست كه ما باهاش سر و كار داريم كه از حركت زمين به دور خودش و ظرف 24 ساعت حاصل ميشه
چون هنگام آفرينش هيچ خورشيدي نبود كه معياري براي حساب كرد زمان باشه
ستت به معني 6 هست و ايام منظورش روز و منظور از 6 روز ، 6 روز زميني ها نيست. بلكه هر يك از اين روزها ميتونه به قول دوستان يك دوره ي چند روزه يا چند ساله يا چندين هزار ساله باشه.
هوالذی خلق السموات و الارض فی سته ایام ....[/QUOTE]
این توضیحات رو کی داده؟
پیامبر؟
قران؟
نه یکی مثل من و شما البته با ریش و یقه ی بسته
میخوام اینا رو ثابت کنه
نه اینکه فقط حرف
[QUOTE=arzeva;4855231]سعي کنيد يک بحث درست حسابي تر طرح کنيد اين قديميه اخر هم همه به يک جواب ميرسند نميدونم[/QUOTE]
نه اتفاقآ این بحث بسیار گسترده هست و هیچ موقع به یک جواب درست نمیرسه
ولی این دفعه فکر میکنم این اتفاق بیفته
[QUOTE=A.M.D.D.E.V.I.L;4853172]اگه دوره باشه خیلی بهتره هست و منطقی تر و همه چیز صدق میکنه
اما تو انجیل هم اومده روز پس روز هست[/QUOTE]
روز نیست دوست عزیز
خیلی چیزا توو انجیل و تورات اومده که در قران اصلاح شده
گردش تمام اجسام در فضا به دور زمین یادتون نیست
یا اینکه خداوند در روز هفتم استراحت میکنه که این رو قران نقض کرده و حتی به تمسخر گرفته چون خداوند بی نیاز هست
و...
[QUOTE=arzeva;4853143]سلام
[CODE]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369483&highlight=arzeva[/CODE]
اين رو براي اين گذاشتم
ولي درباره ي اين
خوب بايد بگم كه كلمه ي سته هم به معناي دوره است هم به معناي روز وبايد اشتباه را بايد از مترجم دانست وقرآن تحريف نشده .
درباره ي بقيه ي حرفات بعدا مطلب ميذارم.[/QUOTE]
قسمت اول حرفاتون
خب درسته
بیشتر بدن یک انسان یا حیوان و یا کره ی زمین رو آب تشکیل میده
آب از موسیقی لذت میبره و این ثابت شده ولی ما نمیدونیم واکنش های آب به این لذت چی هست
شاید یکیش دفع شدن از طریق شیر باشه که غلظت کلسیم رو پایین میاره
در مورد قسمت دوم حرفاتون
باید جمله رو کامل میزاشتید و اینکه اگر اینطور باشه که شما میگید تمام مترجم ها بی سوادن چون در تمام قران ها روز معنا شده!
[QUOTE=saeeddz;4836580]دوست عزیز حرفاتون درسته
ولی قدیمیه...
کوانتوم چیست؟به کوچکترین ذره ی سازنده ی هر واحد می گویند مانند فوتون که کوچکترین ذره ی سازنده ی نور هست
که البته میشه به جای فتون هم گفت کوانتوم
در فیزیک واحد کوچکتر از کوچکترین را انرزی می گویند که تمام اجسام و... از اون تشکیل شده و اون چیزی واحد هست برای مثال کوچکتر از فتون که کوچکترین ذره ی نور هست انرزی هست و کوچکتر از اون دیگه نیست
جمله ی اخرتون هم درست کاملآ بی ربط به موضوع بود
اون ماده و هر چیز دیگری از انرژی تشکیل شده
جدیدترین چالش پیش روی فیزیک دانان و خواسته ی اونها اینکه فیزیک کلاسیک و کوانتوم رو به هم پیوند بدن و یک فیزیک جدید و واحد بوجود بیارن
البته از اول هم نباید دو فیزیک می داشتیم و فیزیک باید یکی باشد و هست ولی خب چون دانش ما کامل نبوده و قوانین برای مثال فیزیک کلاسیک(فیزیک اجسام بزرگ و سنگین)در فیزیک کوانتوم(فیزیک اجسام کوچک و سبک)کاربرد نداشت و کار نمیکرد و برای راحتی این دو فیزیک دو مسیر مختلف رو رفتن ولی برای اینکه به دستاوردهای جدیدی برسیم و از این بن بست برای مثال ناتوان بودن هر دو فیزیک در مسئله سیاه چاله ها(که مفاهیمی از هر دو فیزیک کاربرد دارد و این برخلاف مسیر کنونی علم و فیزیک هست)خارج بشیم این دو فیزیک کم کم یکی می شوند و در این میان مفاهیمی از دو فیزیک باقی می مونن و مفاهیمی هم باطل میشن و از بین میرن و حالا منظور من هم از فیزیک کوانتوم در واقع پیوند این دو فیزیک و فیزیک واحد بود که آینده ی فیزیک رو تشکیل میده و به دو دلیل من اون رو فیزیک کوانتوم خوندم
1.برای اینکه فیزیک واحد هنوز در حد تئوری هست
2.برای اینکه مفاهیم فیزیک کوانتوم بیشتر دخیل بودن تا کلاسیک
البته بهتر بود که میگفتم فیزیک واحد و در فیزیک واحد حرفای قبلی من که شما نقد کردین کاملآ درستن و...
یه توضیحی هم در مورد دین و علم و حرفای شما بدم
دوست عزیز من شما به نظر من خودتون رو زدین به اون راه و خیلی پراحساس و بدون در نظر گرفتن حقیقت صحبت میکنین و از روی تعصب
ببینید حقیقت و واقعیت دو مقوله ی جدا از هم هستن
حقیقت چیست؟چیزی که باید باشد را حقیقت گویند
واقعیت چیست؟چیزی که هست را واقعیت گویند
شما و خیلی از دوستان از روی واقعیت قضاوت می کنید نه از روی حقیقت!
این یعنی در اشتباه هستید و راهی رو که من یکبار رفتم و مجبور به برگشت از اون شدم و در واقع سرم به سنگ خورد رو میرین
دوستان میدونن که من هیچ تعصبی رو هیچ چیز ندارم و مدتی هم دین رو کاملآ نفی میکردم و اون رو باعث تمام بدبختی ها و جنگها و...میدونستم ولی خب من آدم متعصبی نیستم و با تحقیق خیلی زود خیلی چیزا برام آشکار شد و...
من در اینجا سعی میکنم مشکل رو بیان کنم و اینکه حقیقت چیه و...
اینو بگم که من نه بسیجی ام و نه ملا و آخوندم ونه اینکه میخوام از دین دفاع کنم و اینکه فقط میخوام حقیقت اشکار بشه...
مشکل چیست؟مشکل اینکه ما به جای درس گرفتن از دین(برای مثال اسلام)فقط و فقط وفقط تقلید و اونهم کورکورانه کردیم
ببینید وقتی پیامبر مشروب رو حرام اعلام کرد گفت که چون ضررش بیشتر از فایده اش هست پس حرامه و این یعنی دلیل منطقی!
ولی حالا به اصطلاح رهبران دینی ما هر کاری رو میکنی یا نمیکنی ویا...میگین بده و حرامه و وقتی که دلیل میپرسی میگل چون خدا گفته و چون خدا خواسته
و شما هم حرف اینها رو نقد میکنید و ثابت میکنید که دروغه و این رو پای دین مینویسید
بزارید چند مثال دیگه هم بزنم
خب ببینید در مورد حقوق زنان پیامبر اومد و گفت که حقوق زنان نصف مردان هست
خب یک سوال میپرسم،آیا در ان زمان و در فرهنگ عرب زن هیچ حقی داشت؟جواب بدون هیچ شکی نه هست و گرچه همین الان هم دختران 8 ساله شان را به عقد مردان 40 ساله در می آرن!
خب ما از اون به جای اینکه درس بگیریم اومدیم و با یک تقلید کورکورانه همون قانون رو در جامعه پیاده کردیم در حالی که باید حقوق زن و مرد را مساوی هم قرار میدادیم!
طبق تحقیقاتی که من کردم در مورد داستان آفرینشی که در قران آمده مبنی بر اینکه تمام دنیا در 6 روز آفریده شده متوجه شدم که این قسمت تحریف شده(برخلاف چیزی که گفته میشه)و معنی این قسمت دقیقآ میشه در 6 دوره نه روز!
و دلیل این تحریف چه بوده؟برای اینکه قدرت خدواند بشتر جلوه گر بشه و این یک اشتباه بزرگه و باعث شده این داستان دروغ خوانده بشه!
و یا موسیقی رو رهبران دینی میگن که حرام هست و جوان امروز که دنبال دلیل هست میبینه که یک گاو هلندی با شنیدن موسیقی 2 برابر شیر میده و به خودش میگه مگه من ار گاو کمترم و درست هم میگه
یک جک جالبی هست در این باره
از یک آخوند میپرسن که گیتار حرامه و اون میگه آره و بعد میپرسن سنتور حرامه میگه اره و...
بهش میگن پس موزیک خمینی ای امام رو با........زدن!!!
خب دقیقآ هم مسئله همینه و اسلام هم همینو میگه که موسیقی حرام نیست بلکه هدف موسیقی باید مورد توجه واقع بشه نه اینکه تمام موسیقی ها رو حرام اعلام کنیم و...
پروفسور ایموتو امروزه ثابت کرد(به وسیله ی عکس برداری از حالات آب)که آب و در نتیجه بدن انسان از تمام موسیقی ها لذت میبره به جز موسیقی متال(که متاسفانه الان بیشتر دوستان گوش میدن)و موسیقی هایی که مزمونی زننده دارن
و این آزمایش رو یک خانوم در جشنواره خوارزمی در ایران انجام داد و البته نه فقط با آب بلکه با چندین عنصر دیگه و نشون داد که تمام عناصر این واکنش رو نشون میدن و از جشنواره جایزه هم گرفت
این یعنی ما نباید رپی که از اشعار وطن پرستانه و رپی که مشکلات جامعه رو بیان میکنه رو حرام کنیم بلکه رپهایی با مزمون زننده و...ولی خب در کشور ما خودتون میبینید که....
پیامبر اسلام گفتند که از هر دری فقر بیاد از همون در هم دین میره بیرون و حالا میبینیم که 80 درصد جامعه رو اقشاره متوسط و فقیر تشکیل میدن
و هزاران مثال دیگر
شما در واقع دین رو نقد نمیکنید بلکه شبه دین رو نقد میکنید
در اینجا من یک راه نو و یک جنبش و یک نگرش نو رو به همه معرفی میکنم و اون نگرش و جنبش 7 هست
همون گروهی که دکتر علی شریعتی در کتابهاشون بهش اشاره کردن و همون گروهی که هم میخوان دین نه شبه دین رو داشته باشن و هم علم و نه شبه علم رو و میخوان با فرهنگ(فر یعنی نور و خداوند و هن یعنی رفتن به سوی و این مفهومی هست که غرب همیشه ازش سو استفاده میکنه،ما با رفتن به سوی غرب و فرهنگش با فرهنگ نمیشیم و اونا دارن بی فرهنگی رو در جامعه ی ما تزریق میکنن بدون اینکه ما متوجه باشیم و یک توصیه:در مورد قوباغه آرام پز و این مقوله تحقیق کنید و به یاد بیارین که جامعه اینجوری منحرف میشه) باشن
این عقیده ی نو میگه
در دنیا یک راه است و ان راه پاکی است.اوستا
سه چیز حرام و گناه و اشتباه هستند،چیزی که به خودتون اسیب برسونه و چیزی که به دیگران اسیب برسونه و چیزی که به طبیعت ضرر بزنه
مژده ده بندگانی که به سخنان گوش میکنند و هرچه را دست تر یافتند تایید میکنند و دنبالش را میگیرند،اینها انسانهایی هستند که خدا به راهشان اورده و اینها هستند که شعور دارند.قران
من شما و همه ی دوستان رو به این تفکر نو دعوت میکنم[/QUOTE]
سلام
من امروز 3_4 صفحه از مطالبی که شما عزیزان نوشته بودید رو خوندم و چون از بحث های فلسفی لذت میبرم خواستم من رو هم در بحث هاتون شریک بدید.
در ابتدا میخواستم به آقای مصطفی محمدی عرض کنم که این تصوری که از مذهب دارن اونجوری که من در بحث های کلامی دیدم، این برداشت از دین خاص گروهی است به نام اشاعره که مثلا معتقدند هر چه خدا انجام میدهد درست است مثلا اگر خدا دروغ بگوید و امر به دروغ کند پس دروغ خوب است و بالعکس.
و گرهی در مقابل این گروه وجود دارن که معتزله نامیده میشوند و دقیقا خلاف آنها تصور میکنند یعنی مثلا در این مورد معتقد به حسن و قبح عقلی هستن(یعنی حتی اگر خداوند امر به راستگویی نمیکرد همه انسانها در درون خود این را می پذیرفتند که دروغگویی ناپسند وراستگویی شایسته است)
هرچند این گروه در بسیاری از موارد منطقی و صحیح برخورد کردند اما در بعضی موارد به افراط کشیده شدند
تا اینکه صدر المتالهین ملاصدرا حکمت متعالیه را بنیاد نهاد و تا حد بسیار مطلوبی به عنوان یک فیلسوف میان بسیاری از مسائل فلسفی و مذهبی جمع کرد.این لقب هم به همین خاطر به ایشان داده شد.
غرض از گفتن این مطالب این بود که من از صحبتهای دیگر دوستان متوجه شدم که بر خلاف اشاعره هیچگونه پذیرش بدون فکر را در مورد مسائل مذهبی قبول ندارند در حالی که به آن متهم شده اند!
سلامنقل قول:
باید رجوع کنید به منابع معتبر مثل لسانالعرب که يوم فقط بهمعنی روز وارد شده و معنی دیگری نداره:
اما در این جا میشه مفهومش رو بهقول شما دوره درنظر گرفت و کلاً قرآن زبان خاص خودش رو داره.کد:http://www.kl28.com/lesanalarab_r.php?search=8128
درباره موسیقی هم اگر از نظر شما خوبه و دلیلی برای این گفته دارید فقیهی هم اگر گفته مطلقاً حرام از روی باد هوا نگفته و دلیلی برای نظر خودش داشته، و شما هم باید از خودش بپرسید و دلیلی اگر دارید به خودش بگید.
...بلورشسته ی هر واژه آنچنان آلود
که ازرسالت گل
خاروخس رواج گرفت...
دوست عزیز ورود شما به تاپیک رو خوش آمد میگمنقل قول:
ببینید سوال من اینه که آیا خود خدواند این حرفها و نگرش ها رو بوجود اورده؟؟؟؟
جواب رو خودتون میدونید
من هم با این دو گروه نه رابطه دارم و نه میخوام داشته باشم چون هردو سوخته و از رده خارج شده هستن
یک تفکر نو ویک اندیشه ی نو رو باید جایگزین کنیم
اندیشه ی 7 و جنبش 7
جنبشی برخاسته از عقل و فهم و دانش
جنبشی برخاسته از امیر کبیر و مصدق و شریعتی و...
جنبشی که میگه شرع همان چیزی است که عقل حکم میکند البته در چهارچوب انسانیت
به خودتون نگاه کنید
فقط یک چیز شما رو از دیگران و از دیگر موجودات متمایز میکنه و اون عقله...
در مورد لسان العرب من هیچ وقت این کتاب رو مطالعه نمیکنم چون اون رو کسی مثل من و شما نوشته با این تفاوت که میخواد اون رو به نام خدواند و به تفسیرخودش بر دیگر افکار تحمیل کنهنقل قول:
اگر قسمتی از قران رو بزارید که خودم برم مطالعه کنم ممنون میشم
در مورد احادیث هم 95% جعلی هستن و برای اهداف خاص مثل قدرت و ثروت
من از به اصطلاح فقیهی که این حرف رو زده یک سوال دارم
چرا مواد مخدر رو حرام اعلام نمیکنه؟؟؟
معلومه چون به نفعشه و از اون سود میبره ولی هرچیزی که باعث شادابی جامعه بشه(حتی اگر علم اون رو ثابت کنه)رو حرام اعلام میکنه
من دلایلم رو همین جا خواهم گذاشت تا حداقل شما واقعیت رو بفهمید
تقلید کوکورانه و اصلآ تقلید از بدترین کارهاست که امروزه رواجش دادن به جای الگو گیری...
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
واقعآ از درکتون ممنونمنقل قول:
شما با این جمله ی کوتاه در این زمان خیلی چیزها گفتین