با سلام
در مورد جا موندن تصویر
اول بگم که من هیچ پلاسمایی رو سر فرصت و در حال پخش تصاویر تلویزیون ندیدم و از این بابت نمیتونم در موردش نظر بدم.
اما در مورد ال سی دی های جدید باید بگم این مساله اونقدر که شما گفتید به چشم نمیاد و در نتیجه اون چیزی که شما بهش توجه میکنی ناشی از چیز دیگه ای باید باشه.
همونطور که گفتم بهتره یه فیلم اکشن رو از روی USB پخش کنید و ببینید همین مشکل هست یا نه. من امتحان کردم و نبود.
این مساله از نظر من میتونه چند تا دلیل داشته باشه:
1- جاماندگی تصویر روی دوربین(مربوط به سورس میشه). مثلا شما نمیتونید انتظار داشته باشید که جزییات چمن ورزشگاه وقتی دوربین در حال حرکت هست دیده بشه.
2- پردازش تصویر
3- بزرگ بودن سایز و رزولوشن
اون دوستمون که فرمودند تو ال سی دی 19 اینچ چنین چیزی رو ندیدند خوب البته طبیعی هست.
4- مشکلاتی که تصاویر آنالوگ در ارسال بهش دچار میشند. مثل بازتاب امواج، نویز، مشکلات آنتن و ...
مثلا ممکنه یه سیم آنتن با طول بالا فرکانسهای بالا رو فیلتر کنه و بعضی از جزییات از دست بره
در مورد عمق تصویر
چنین اصطلاحی خیلی کم تو نت دیده میشه و به هر حال تلویزیونهای فلات خیلی تو نشون دادن عمق موفق نیستند.
البته این تعریف با اون چیزی که مورد نظر شماست فرق داره.
اینکه تصاویر پشت یا زمینه به خوبی تصاویر جلویی یا اصلی نیستند شامل این تعریف نمیشه.
ضمنا شما باید G10 رو با تصاویر آنتن و شرایط مساوی ببینی.
امواج آنالوگ ارسالی از آنتن با چندین پدیده مواجه میشند که کیفیتشون رو خراب میکنه.
اون مشکلی که مد نظر شماست تو این تصاویر هم دیده میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نیست احتمالا موضوع به کیفیت امواج ارسالی برمیگرده و اگر هست دقت زیاد شما رو نشون میده.
در مورد تصاویر off-angle
من خیلی متوجه این مساله نشدم.