دوست من Gta 4 آخر نداره . فقط هی میتونی خونه بخری و مراحلش رو بری .
به نظر من دیگه ادامه ندی بهتره ! هی واسه خودت برو تو شهر و آدم بکش !!!
Printable View
دوست من Gta 4 آخر نداره . فقط هی میتونی خونه بخری و مراحلش رو بری .
به نظر من دیگه ادامه ندی بهتره ! هی واسه خودت برو تو شهر و آدم بکش !!!
حرفی میزنی سروش عزیز!نقل قول:
وقتی اطلاعات کامل نداری نظر نده لطفا.(در ضمن GTA Vice City نه GTA 4)
-----
سعید عزیز:
بعد ازینکه بهتون اجازه ی خرید Asset Properties(همون محلهایی که میخرید) باید یک یا چند مرحله رو انجام بدید تا یک آیکون که روش علامت دلار روشه ظاهر بشه. برای دسترسی به مراحل آخر بازی(که دو مرحله هست):
1- باید 6 تا ازون آیکونها برات باشن که یکیش حتما باید Counterfeit Money Print Works باشه.(چاپخونه صاحبش ما رو به راه تقلب پول میندازه)
2- تمامی مراحل تمام شده باشه و هیچ مرحله ی داستانی برات نباشه.
اونوقت، از همون چاپخونه بهت زنگ میزنن. برو اونجا تا مرحله ی یکی مونده به اخر رو بگیری و آخر هم Lance بهت زنگ میزنه تا بری به ویلات توی جزیره ی استار فیش. اون مرحله ی آخره.
آخه عزیزم منم اون موقع که داشتم اینو بازی میکردم همین جواب رو گرفتم .نقل قول:
حرفی میزنی سروش عزیز!
وقتی اطلاعات کامل نداری نظر نده لطفا.(در ضمن GTA Vice City نه GTA 4)
-----
سعید عزیز:
بعد ازینکه بهتون اجازه ی خرید Asset Properties(همون محلهایی که میخرید) باید یک یا چند مرحله رو انجام بدید تا یک آیکون که روش علامت دلار روشه ظاهر بشه. برای دسترسی به مراحل آخر بازی(که دو مرحله هست):
1- باید 6 تا ازون آیکونها برات باشن که یکیش حتما باید Counterfeit Money Print Works باشه.(چاپخونه صاحبش ما رو به راه تقلب پول میندازه)
2- تمامی مراحل تمام شده باشه و هیچ مرحله ی داستانی برات نباشه.
اونوقت، از همون چاپخونه بهت زنگ میزنن. برو اونجا تا مرحله ی یکی مونده به اخر رو بگیری و آخر هم Lance بهت زنگ میزنه تا بری به ویلات توی جزیره ی استار فیش. اون مرحله ی آخره.
پس حیف شد . حالا مرحله ی آخرش چی میشه ؟
فقط در کامل کردن توضیحات PiNk PaNTHeR خواستم بگم که یادت نره بستنی فروشی رو هم بخری... ماموریتش اینه که به 50 نفر بستنی بفروشی و تا 50 تا کامل نشده از ماشین پیاده نشی!نقل قول:
دوست عزیز هم چاپخونه و هم بستنی فروشی رو تا آخر رفتم.باید برم از بین دوتا ساختمون پیداش کنم؟بعد قضیه ی موتوره چیه که باید از رو ارتش بپری؟نقل قول:
شنیدم اون تلفن رو باید از جایی پیدا کنی .دوستم خیلی مختصر و کوتاه گفت باید یه دخترو سوار کنی وقتی رسوندی یک علامت چتر ظاهر می شه .میشه لطفا کامل توضیح بدینقل قول:
این بازی جی تی ای فک نکنم اخر داشته باشه
منم تا اخرش بردم نصف شهرم خردیم ....اما هیچی که هیچی
دوست عزیز منم اول اینطوری فکر میکردم ولی با راهنمایی دوستان فهمیدم که آخری هم داره !
شما یه 2 صفحه ی قبل رو بخون ...
سلام .
آقا من همه اين چاپخونه و استاديوي فيلم سازي و فروشگاه ماشينو خونه دياز و بستني سازي و تاكسي راني و ... رو تموم كردم . پس از اتمام ماشين فروشي كه آخرين محلي بود كه بايد ميخردم و بايد ماشين ها رو توي پاركينگ پشت اين محل ميكردم حالا بازي تموم نشده . مرحله هاشم تموم نشده . كسي ميتونه راهنماييم كنه ؟ يا سيو گيم رو بزارم ؟
سه صفحه پيشم خوندم چيزي سرم نشد . همه مرحله هايي كه رفتم جلوشون سكه كه پول توش داره اومده . اما فقط اونجايي كه ماشين فروشي هست نيومده . اون اتومبيل رانيشو تموم كردم . البته با تقلب يعني تا مسابقه شروع شد همه ماشيناشونو تركوندم بعد برنده شدم . قسمت ديگش هم كه بالا توضيح دادم چيكار كردم . اگه شد كمك كنيد .
با تشكـــــــــــــــــــر
آخرین Save بازی رو بزار... حتما بهت کمک میشه!نقل قول: