مهندسی شیمی بازار کار داره ... مخصوصا اگه از دانشگاه تهرانم باشی...
مزایای دیگه ای هم داره کلا روزانه ...
پس در نتیجه بشین همون مهندسی شیمی رو بخون:دی
Printable View
مهندسی شیمی بازار کار داره ... مخصوصا اگه از دانشگاه تهرانم باشی...
مزایای دیگه ای هم داره کلا روزانه ...
پس در نتیجه بشین همون مهندسی شیمی رو بخون:دی
تبریک..پس تو هم میری پیش only_4you_mehr:20:نقل قول:
اصلا فکرشم نکن که بخوای آزاد رو ترجیح بدی، اونم به دانشگاه تهران !!!نقل قول:
خیلی اشتباه کردی که عمران علم و صنعت رو نزدی. اگه یه مقدار تحقیق میکردی میفهمیدی که توی عمران دانشگاه تهران و علم و صنعت قطب هستند. لازم به ذکره که عمران علم و صنعت 44 هیئت علمی داره که وقتی اومدی داشگاه، متوجه میشی که این تعداد خیلی خیلی زیاده. حالا هم ناراحت نباش. چند روز دیگه کارنامه نهایی که بیاد، معلوم میشه از رشته هایی که تو انتخابای بعدیت بودن، کدوما رو میتونستی قبول شی؟
فکر کنم رتبه عمران علم و صنعت رو آورده باشی که اگه این طور باشه میتونی بری دانشگاه تهران ثبت نام کنی و بعد برای تغییر رشته اقدام کنی. یه مقدار دردسر و دوندگی داره ولی اگه نمره عمران علم و صنعت رو آورده باشی، نهایتا به نتیجه میرسی، فقط یه کم پشت کار میخواد.
برق الک سنندج6900منطقه 2
تبریک به دوستان..
رهام یه سوالی میپرسی توام ها..نقل قول:
معلومه که مهندسی شیمی تهران بهتره..از نظر کار هم بهتره...ادامه تحصیلش هم بهتره..
من خودم با 3 رقمی مهندسی شیمی زدم..امیر کبیر..
نه بابا دانشگاه خوبیه..فقط تو یه محله عرب نشینه به اسم کوت عبدالله..ولی امکاناتش خوبه..اصلا ناراحت نباش..منم خیلی درباره اونجا تحقیق کردم..همه راضی بودم..من به خاطر بدی هواش نزدم...نقل قول:
دوستان عزیز برای مشاهده سایت دانشگاه خود به اینجا برید:کد:http://www.iranculture.org/links/index.php?group=c1
پس همکلاسیم...:11::31:نقل قول:
چه گرایشی؟
من فيزيك هسته اي دانشگاه اميركبير قبول شدم . ( انتخاب اولم بود )نقل قول:
بچه ها كسي از ما فيزيكي ها اطلاع دقيق نداره ؟ حتما بايد بعد از دوترم انتخاب گرايش كنيم يا ممكنه بعد از يك ترم هم انتخاب گرايش كرد ؟