سلام دوستان من با برنامه خوشنگار مشكل دارم
فارسي كه مينويسم يه سري حروف اجق وجق نشون ميده
راهنمايي كنيد لطفا:n12:
Printable View
سلام دوستان من با برنامه خوشنگار مشكل دارم
فارسي كه مينويسم يه سري حروف اجق وجق نشون ميده
راهنمايي كنيد لطفا:n12:
سلام
وقتی ورژن 1.1 چلیپا رو نصب و اجرا می کنم با این ارور مواجه میشم . وقتی روی اوکی و یا کنسل کلیک می کنم برنامه بسته میشه و عملا نمی تونم این برنامه رو اجرا و استفاده کنم :.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اضافه کنم مدام ناد32 فایل کرک رو بلاک می کرد ولی با دیسیبل کردن ناد32 کرک رو هم نصب کردم
ورژن قدیمی تر رو هم نصب و اجرا می کنم و بدون مشکل می تونم استفاده کنم ولی موفق نمیشم متن نوشته شده رو به فتوشاپ cs2 ببرم .
قبلا از چلیپا استفاده می کردم و مسلط بودم ولی الان مدت زیادیه که باهاش کار نکردم و روش انتقال متن به فتوشاپ cs2 رو فراموش کردم
سلام دوستان . من میخواستم ببینم آیا برنامه خوشنویسی وجود داره که بشه بوسیله اون توی برنامه هایی مثل پریمایر و افترافکت مثله بقیه فونت ها تایپ کرد ! یه کم ناجور گفتم نه ؟؟!!
بهتر بگم آقا من مجبورم واسه اینکه توی برنامه افتر خوشنویسی بیارم اول توی برنامه ی فتوشاپ خوشنویسی کنم مثلا با فونت ایران نستعلیق بعد هم چیزی که نوشتم رو با فرمت PNG یا PSD ذخیره کنم و بعد هم این فایل PNG (یا فرمت لایه ایی ) رو وارد نرم افزار افتر کنم . این کار دو تا ایراد خیلی بزرگ داره :
1- برنامه افتر یا پریمایر چون این فایل رو به عنوان یه عکس میشناسه افکت های مربوط به متن رو روش اعمال نمیکنه .
2- امکان ویرایش کلمه یا حرف توی افتر یا پریمایر وجود نداره .
ولی مثلا اگه من بخوام با یه فونتی مثه نازنین توی افتر تایپ کنم دیگه این دو تا مشکل رو نداره. چون میتونم به روش معمول متن رو توی نرم افزار فارسی نویس تایپ کنم و بعد توی نرم افزار افتر پیست کنم و اونوقت دیگه میشه افکت های مربوط به متن رو روش اعمال کرد .
ممنون میشم اگه از دوستان کسی مشکل من رو حل کنه .
lمتاسفانه این امکان فعلا وجود نداره شما میتونید با شرکت مریم سافت تماس بگیرید ببیند رنامه قلم برتر ویرایش جدید این امکان رو برا افتر،پریمیر و ادیوس فراهم کرده یا نه؟نقل قول:
با عرض سلام . من بعد از نصب و patch وقتی نرم افزاره کلک 2010 رو اجرا میکنم error میده میگه sina soft hard lock not found
میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟
فقط بدجوری زود برام لازمه
من نتونستم از این لینکها استفاده کنم مشکل کجاست؟؟
فکر کنم اون پوشه که پسوند dll داره رو باید از میرعماد کپی کنی و در مسیر ورد پیست کنی تا مشکلت حل بشه این مطلبو یه جایی دیدم نوشته بود ولی خودم امتحان نکردم
دوست عزیز شما که این نرم افزار کلک رو واسه دانلود گذاشتی با کسب اجازه از مدیران سایت sinasoft بوده یا نه؟نقل قول:
عاغا میشه لینک نرم افزار کلک 2012 رو بزارید
واسه ویندوز 8:n12:
ممون میشم
لینک خوشنگار رو دوباره میدین ؟ ( به همراه کرک )
ممنون !