آزاد › پيام نور › علمي كاربردي
1)
بله
دانشگاه جامع علمي - كاربردي به دو صورت در سطح كارداني دانشجو پذيرش ميكنه (پودماني و ترمي) كه هر دو بدون كنكور .. ولي تو سطح كارشناسي پيوسته و ناپيوسته كنكور داره
ترمي 100 برابر بهتر از پودماني چون اين مشكلاتي رو كه تو پست بالا نوشتم نداره
2)
پيام نور = علمي كاربردي ...
( فراگير پيام نور يه چيزي تو همين مايه هاي پودماني علمي - كاربردي و كسي مدارك پودماني و فراگير رو قبول نداره در حالي كه دانشجويان پودماني علمي - كاربردي و فراگير پيام نور هم سطح علمي شون از ترمي ها بالاتره و هم بيشتر زحمت مي كشن نسبت به ترمي ها ولي دوره هاي ترمي معمولي پيام نور كه از طريق كنكور سراسري دانشجو پذيرش ميكنه خوبه و مدركش با ارزش
آزاد › علمي كاربردي
آزاد هزار برابر بهتر از علمي كاربردي و پيام نور
علمي كاربردي نرم افزار بدون كنكور؟
سلام
ما كه تو كنكور 87 رشته رياضي نا اميد شديم:41:حال ندارم 1 سال ديگه هم واستم.:41:
كسي در مورد ادامه تحصيل در رشته علمي كاربردي نرم افزار رشته كامپيوتر اطلاعاتي داره؟ من هچ چيزي در اين مورد نميدونم اگه ميشه يه توضيح كامل بديد؟
يعني كنكور نيازي نيست؟ چطور بايد ثبت نام كنيم؟ چه دانشگاههايي ميشه رفت؟ كدوم شهرها؟مدركش اعتبار داره يعني مارو تحويل ميگيرن؟ تا چه مقاطعي ميشه ادامه تحصيل داد؟
اگه كسي اطلاعاتي داره كمكم كنه ممنون ميشم.:11:
سوال در مورد آزمون علمی کاربردی
نقل قول:
منظورت از عربی و ادبیات 3 چیه؟؟؟؟؟
اینجا که شما گفتین حرفی از 2 یا 3 نزده
اونا هم فقط ضرایب هستن که جلوی اسم منابع در ج شده
فقط هم کتابهای هنرستان خودتونو بخونین البته به دقت کفایت میکنه و لازم به خرید کتاب نیست
البته میتونین کتابای کمکی هم بگیرین
تو رو خدا یکی جوابه منو بده :19::19::19::19:
من متولد 67/8/24 مشمول نظام وظیفه م:2: آیا میتونم در آزمون ترمی دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم ؟ برام مشکلی ایجاد نمکنه؟ در ضمن من دیپلم تجربی دارم آیا میتونم توو رشته ای مثله ساختمانهای آبی که مربوط به ریاضیه شرکت کنم؟ و برای این رشته باید هممون دروس عمومی سه ساله دبیرستانو بخونم؟
تو رو خدا یه نفر اینو کامل توضیح بده:19::19::19::41::41: