مرسی. من کارت گرافیکم AGP واسه همین میرم یکی از این هایی که معرفی کردی رو تهیه می کنم
Printable View
مرسی. من کارت گرافیکم AGP واسه همین میرم یکی از این هایی که معرفی کردی رو تهیه می کنم
حالا دانیال نمیدونی چه جوری باید مشکل آنلاین بازی کردن رو حل کنیم؟من الان بزرگترین مشکلم اینه
تو هم که گیر دادی به این آنلاین مدنقل قول:
فعلن نمیدونم اگه راه حلشو پیدا کردم میگم
سلام
راستش من بعد از Fifa Manager 09 از منیجیر نا امید شدم، همون رو هم یه دو سه هفته ای بازی کردم و بعد بی خیالش شدم بس که افتضاح کاری داشت. بازی های 3D که رسماً توهین به اسم FIFA بود، گیم پلی بازی هم نسبت به 08 و 07 عملاً هیچ تغییر خاصی نداشت. وقتی 09 رو گرفتم انگار که داشتم 08 رو با همون مسخره بازی بازیکن ها ادامه می دادم. این شد که طرفش نرفتم دیگه. حالا می خوام ببینم می ارزه دوباره برم سراغ 10 یا نه؟ اینجور نیست که انگار داریم همون 09 رو ادامه می دیم؟
راستی، فروم رو که داشتم از اول می خوندم، دیدم دوستان انگار خیلی از 09 دق دلی داشتند. خواستم یادشون بیارم تو 08 و حتی 07 یادشون نیست سر ضربه ایستگاهی همه ی بازیکن ها می رفتن پشت خط نیمه ی خودی؟ رسماً منیج کردن خلاصه شده بود به ترکیب چیدن، که آخرش اون هم بی فایده بود، برا خط حمله ی 2 تایی حریف اگه هر کاری به جز 2 تا هافبک دفاعی گذاشتن با یه Sweeper نمی کردی، رسماً سوراخ سوراخ بودی؟ اخ یعنی اون آهنگ خوشحال اول این 3، 4 تا نسخه ی آخر ... اعصاب اون رو دیگه ندارم!!
بخریم یا نخریم دوستان؟ مسئله این است؟
من از سال 2004 دارم منیجر رو بازی میکنم سال 2009 واقعا بدترین ورژن منیجر از هر لحاظ بود امسال که دارم 10 رو یازی میکنم واقعا پیشرفت داشته نسبت به سالای قبلش و مثل پارسال پسرفت نداشته تا حدود زیادی اگه به فوت و فنش آگاهی داشته باشی پیشرفتم کرده.من خودم که روز اولی که اومد خریدم.این توصیف من بود از 10 حالا خود دانینقل قول:
خوب آخه مهمترین بخشی که به بازی اضافه شده اینه که ما فعلا ازش بی بهره ایم در حالیکه اگه به سایتش بری مدام تعداد بازی کنایی که در حال حاضر آنلاین بازی میکنن رو مینویسهنقل قول:
فیفا منیجر 10 کد تقلب نداره که بشه باشگاه رو بخریم ؟
مشکل از کرک بود وقتی آپدیت و کرکش رو ریختم 3d اومد ولی دست بازیکنا بازه و انگار دارن فوتبال دستی بازی میکنن.نمیشه درستش کرد؟نقل قول:
نقل قول:
نه من رم 2 گیگ و گرافیک 9600جی فرس دارم .فکر نکنم از گرافیک باشه . .. من یه منیجر بازه حرفه ایم . خیلی منتظر این ورژن موندم. حالا هم که 3دی خرابه . اعصابمو خورد کرده. فکر نکنم مشکل کرک باشه .میشه بگی کرکو کجا دانلود کنم؟؟؟ کمکم کنید:19::41:
من پچ و کرک رو ریختم ولی مشکل شما رو ندارم...فکر کنم مشکل از سیستم خودتون باشه.