این که میشه 10 نفر عزیز؟!نقل قول:
رتبه ی آخرین فرد قبولی 413
رتبه ی اینجانب!! 423 یعنی 110 نفر بیشتر!
Printable View
این که میشه 10 نفر عزیز؟!نقل قول:
رتبه ی آخرین فرد قبولی 413
رتبه ی اینجانب!! 423 یعنی 110 نفر بیشتر!
سلامنقل قول:
فکر کنم اشتباهی شده
فکر کنم منظور دوستمون برق علوم و تحقیقات تهران بوده و شما برای فارس منظورتون بوده
مکانیک هم آخرین نفر تزازش حدود 6100 بوده از اونجایی که آزمایشی دادم و قبول نشدم :31: حدود همون 6200 که شما گفتید
با اجازه
بای
سلامنقل قول:
واقعا راضی هستی به دانشگاه آزاد؟
بعدش بستگی داره کجا و چه رشته ای باشه
و اون هم 10 نفره که اشتباه تایپی بوده
اگر معلوم کنی کجا و چه رشته ای می شه گفت امید داشته باشی یا سال دیگه بخونی ولی اگر می خوای بزاری سال دیگه از همین حالا رو بچسب حداقل هفته ای 70 ساعت رو بخون راحت سراسری قبول شو دانشگاه آزاد کلا باید بگی آزاد نه دانشگاه برای خودش هتل زده اون هم پوکیدش
من خودم اگر جای شما بودم می خوندم سال دیگه خود دانی
موفق باشی
بای
سلامنقل قول:
هرچند بعید می دونم اما نه دانشگاه آزاد هر چیزی ازش بر می آد
شما یه زنگ بزنید روابط عمومی دانشگاه آزاد بگید برای اعتراض باید چه کار کرد راهنمایی تون می کنند عجله کنید که توی ایران همیشه وقت اعتراض تمام شده !!!!!!!!!!!! نباید بهانه دست کسی داد دیگه:21:
موفق باشید
بای
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم باید 200 امتیاز بسیج داشته باشی(که میشه همون فعال!!!! من خودم تا حالا اصلا بسیج ثبت نام نکردم)
بعدش 40 % هم سهمیه هر ظرفیتی باشه مثلا 100 تا بخواند 40 تا رو از این هایی که سهمیه دارند می گیرند فقط اولا باید تراز کف رو بیارند که اصلا کاری نداره مثلا شیراز رشته تاپش مکانیکش هست که 4000 می خواد نخونده که خوبه بچه اول ابتدایی هم 4 هزار رو می یاره
بعدش اگر تعداد مثلا 50 تا متقاضی برای این 40 سهمیه باشه می یاند 40 تای اول رو می گیرند
کلا توی ایران درست توضیح نمی دهند این هم یکی از رفقام که توی بسیج هست می خواست تبلیغ کنه برم می گفت
فکر می کنم برای این 200 امتیاز حدود سه سال باید فعال باشی و اردو ها و.. ها رو هم شرکت کرده باشی
موفق باشید
بای
من ترازم تو غیرپزشکی 7300 شد.(تجربی ام) می خواستم ببینم کجاها میتونستم تو مکانیک بالاتر از قزوین قبول بشم؟
سلام دوستان
من یه سوال بسیار مهم و عجله ای دارم که میخوام از شماها بپرسم.
برادر من در کنکور آزاد غیر پزشکی سال 87 یعنی همین سال از رشته ی مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار از شبستر قبول شده ولی یک چیز برای ما مبهم است اونم این هستش که برادر بنده یکی از درسهای دوره پیش دانشگاهی بنام حساب دیفرانسیل و انتگرال 2 مونده و امتحانش 26 شهریور ماه هستش خودمم نمیدونم چرا آموزش پرورش اینطوری دیر هماهنگ کرده ولی یه چیزی که من نفهمیدم اینه که زمان ثبت نام از 23 تا 25 شهریور ماه هستش که صد در صد در حین ثبت نام مدرک پیش دانشگاهی هم میخوان ولی امتحان داداشم 26 شهریور هستش که تا نتیجه ها رو بدن و همچنین خیلی زود بدن 28 شهریور ماه میدن آیا راهی وجود داره که برادرم در موقع ثبت نام بره ثبت نام کنه و پول و شهریه دانشگاه رو بپردازه ولی مدرک پیش دانشگاهی رو مثلا 28 شهریور به دانشگاه بده آیا راه اینچنینی وجود داره؟
سوال دومم هم اینه که آیا این رشته ای که قبول شده رشته ی خوبیه یا نه؟
ممنون میشم جوابمو بدید.
موفق و سربلند باشید.
ادبيات فارسى 76
عربی 90
دینی 90
زبان عمومى 74
ریاضیات 45
فیزیک 82
شیمی 79
نمره اختصاصی ها 7189
نمره عمومی 6900
نمره کل 7020
نمیشه قبل از گرفتن مدرک پیشدانشگاهی ثبت نام کنند چون ممکنه برادرتون خدای نکرده باز هم قبول نشه
فکر کنم باید از نیم سال دوم شروع کنه....یعنی ترم بهمن
ولی تا اونجا که میدونم مهلت ثبت نام از 23 تا 28 شهریور هستش(ولی باز خودت 1 سرچ بکن)
اگه تا 28 ام باشه
پس میتونید با مدرسه و معلمش صحبت کنید..برگه رو زود صحیح کنه
فکر کنم توی رشته های ریاضی هر جا میخواستی میتونستی قبول بشی!!:27:نقل قول: