تعبییر خواب از نظر من:
نادر و رضا قلی خان لیلی رو به شوروی میفروشن!
Printable View
تعبییر خواب از نظر من:
نادر و رضا قلی خان لیلی رو به شوروی میفروشن!
me too:31:نقل قول:
اون تیکه که خانوادش بیژن رو دیدن واقعا قشنگ بود...اونجایی که داداشش گریه کرد محشر بود...من داشت گریم میگرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اینجا ایرانه ها!!:31:نقل قول:
راستی اون لباس روسی پوشید که روسری نداشت...چه جوری اجازه دادن روسری سرش نکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه اون کلاهه رو روسری حسابیدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطو که دوستمون گفت این نادر پشم شیشه داره...اخر این دخمل روس رو میفروشه به روسا...!:41:نقل قول:
در مورد انتخابشم که من میگم میاد پیش بیژن...اینطوری که معلومه بیژن نمیذاره که لیلی بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهههه؟؟!!!:18:نقل قول:
ولی حیف که لیلی میمیره...
راست میگین؟؟
حیف اون دختر کوچیکه به اون خوشگلی که فوت کرده....حتی نرسید فیلم خودشو ببینه....:41:
کدوم دختر کوچیکه؟؟؟
همون كه نقش كوچيكي هاي ليلي رو بازي كرده...نقل قول:
[صلوات]:41:
:18:نقل قول:
جدی؟؟
راستی اسم این دختره لیلی چیه؟
من هر دفعه میخوام برسم به تیتراژ اولش نمیشه ببینم
اسم بازیگر نقش کوچیکیه لیلی، بیتا توکلی هست که سال 84 تو تصادف درگذشتش... این لینکو ببینید...
هر چند منظور من از لیلی، خود کارکتر لیلی بود که میمیره (نه بیتا توکلی)... کسانی که از قسمت اول، در چشم باد رو دیدین، احتمالا یادشون هست که نشون میده که بیژن قصد کرده که بره دنبال قاتل لیلی و بعد داستان فلش بک میزنه میاد زمان کوچیکیه این دو تا...کد:http://www.sourehcinema.com/People/People.aspx?Id=138112210600
یاعلی:11:
یعنی دقیقا این سریال از چه سالی در حال ساخت بوده که تازه الان پخش شده؟نقل قول:
اسم بازیگر نقش کوچیکیه لیلی، بیتا توکلی هست که سال 84 تو تصادف درگذشتش
والا فکر کنم کماکان دارن فیلم برداری میکنن!!!:27:نقل قول:
ولی خارج از شوخی از اواسط 82 شروع کردن به ضبط تا اواخر 87.
تو ویکیپدیا میتونی جزئیات کاملترش رو بخونی...
لینک زیر رو ببین:
یاعلی:11:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%B1_%DA%86%D8%B4%D9%85_%D8%A8%D8%A7%D8%AF