eee ای پی 2.5 نیس؟؟؟ تو اکسکیوترز یکی ک رفته بود 1.91 گفته بود که شیفت 2 با موفقیت اجرا شد فک کردم ap2.5ــه... شرمنده ویرایش شد :|
Printable View
eee ای پی 2.5 نیس؟؟؟ تو اکسکیوترز یکی ک رفته بود 1.91 گفته بود که شیفت 2 با موفقیت اجرا شد فک کردم ap2.5ــه... شرمنده ویرایش شد :|
در کمال احترام
ااااااااااااااااااااااا بابا این چه وضعشه10تا10تا جواب میدید تو تاپیک سوالات و راهنمایی های عمومیx360هم همینو داریم وقتی یکی جواب میده خواهشا چند بار نگید لبته دوست اولی مون گفته منو اصلاح کردن منظور من جنابpar3aبود............خواهشا چند بار چند بار نگید....................
ممنون
ببخشید اگه بی احترامی کردم
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
BLACK OPS هست نهMW1نقل قول:
سلام به همه
بچه ها من تازه کارم میخوام fifa11 رو آپدیت کنم باید چی کار کنم؟ لطفا سریع جواب بدید مرسی
طریقه استفاده از Sputnik 360 برای آنلاک کردن درایوهای اسلیم (MXic , تعداد محدودی winbond که بروش روسی آنلاک میشن)
روش خیلی آسونی داره فقط یکبار لحیم کاری و بعد فقط برای آنلاک مجدد استفاده از 4 کلید روی Sputnik 360 برای سوئیچ کردن بین مقاومت های 5،10،15،20 اهم .
باید سه نقطه از بورد خراشیده و Sputnik لحیم شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امیدوارم زودتر بیاد ایران اینجور که C4 داره فریمور میده 2هفته درمیون باید آنلاک کنیم:20:
محتوای مخفی: سرچشمه
میگم خب حالا که اینا دارن هـکهای به این خوف ناکی برای 360 میدن، خب یهویی بیان HomeBrew (نمیدونم درست نوشتم یا نه) هـک کنن بره پی کارش دیگه. من میخوام MKV توی XBoxاَم ببینم خوب :19::31:
دوستانی که 1.91 ریختن ﻣﯿﮕﻢ ﺭﻭﺵ ﺭﯾﺨﺘﻦ 1.91 ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻮﻥ 1.9 ﻫﺴﺖ ﺩﯾﮕﻪ؟منظورم همون روش سوزن این چیزاس ! ﺑﻌﺪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ 2.5 ﺩﺍﺭ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﭻ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﭘچی که واسه 1.9 ﮐﺮﺩﻡ ﮐﺎﺭ ﻣیکنه ؟ ممنون!
نه دیگه لازم نیست پچ کنید همون کافیه..نقل قول:
بله مثل همونه........اگه شما با سوزن اون فایلا رو کشیدی دیگه لازم نیست این کارارو کنی ها
ممنون آره DVD Key رو دارم سوالم فقط این بود که روش خاص دیگه ای نداره ! بازم ممنون !نقل قول:
نه هیچی نیست فقط اگه با داس فلشر رایت میکردی من توصیه میکنم با خود جانگل رایت کن اینجا آموزش هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
اقایون حرکت زدم اساسی ! :دي
اکس باکس رو باز کردم ریختم وسط اتاق سیماش رو درست کردم سوزنه رو هم زدم بعدش اومدم ساتا رو وصل کنم دیدم کامپیوتر دسک تاپ ندارم ! : دي فک کردم می تونم با تبدیل ساتا به یو اس پی وصلش کنم به لپتاپ ! تونستن تونستما ولی این یارو جانگله نشناختش !
موندم چی کارش کنم ! تا فردا اگه درست نشه داداش کوچیکم می کشه منو ! :دي
البته خودم یه فکری دارما ! ولی باید لپتاپو باز کنم ... می خواستم ببینم روش دیگه ای نیست ؟
مرسی !