درخشش فوق العاده تصویر در این عکس کاملا مشهود هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درخشش فوق العاده تصویر در این عکس کاملا مشهود هست !
دوستان خبری از زمان ورود v10 نیست؟ نیاز فوری
ممنون
اوایل پاییز باید بیاد , دیگه خیلی دیر کنه حداکثر اواسط پاییز .نقل قول:
امروز گذرم خورد به خیابون جمهوری , نمایندگی پاناسونیک رو دیدم ,گفتم بپرسم ببینم قیمتا تغییری نکرده .
g10 رو 1.750 قیمت داد ! . جای چونه هم داشت یعنی می شد تا 1720 هم آورد پایین . به هر حال اگر بگردین چه بسا 1.700 هم پیدا کنید .
چند هفته پیش 1.800 بود همه جا با تخفیف اینا 1.770 1.780 می دادن .
هر چند ارزش قیمت واقعی این تلویزیون 1.200 هست و ما متاسفانه نزدیک 600 تومن پول زور پرداخت می کنیم ....
چند تا مشکل در مورد پاناسونیک های مدل 2009 دیدم که گفتم اینجا مطرح کنم:
اول اینکه ورودی کامپیوترشون(PC Input) با رزولوشنهای 1080 مشکل داره. هر چند حداکثر رزولوشن در حالت کامپیوتر 1920 در 1080 هست ولی توصیه کرده از 1366 در 768 بالاتر نرید چون مشکل پیدا میکنه. یعنی حداکثر رزولوشن در حالت PC رو 1366 در 768 اعلام کرده
دوم اینکه component هاش 1080p رو ساپورت نمیکنه(البته 1080i رو ساپورت میکنند) که این ممکنه در آینده مشکل ساز بشه
متاسفانه بلوتوث یا ورودی LAN هم ندارند
البته HDMI هاش هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره
بالاتر از این رزولوشن نمیتونید برید چون اصلا ورودی VGA این مدل بالاتر از این رزولوشن رو قبول نمیکنه پس این که اگر بالاتر برید مشکل پیدا میکنید غلطه چون اصلا بالاتر رو قبول نمیکنه.نقل قول:
اول اینکه ورودی کامپیوترشون(PC Input) با رزولوشنهای 1080 مشکل داره. هر چند حداکثر رزولوشن در حالت کامپیوتر 1920 در 1080 هست ولی توصیه کرده از 1366 در 768 بالاتر نرید چون مشکل پیدا میکنه. یعنی حداکثر رزولوشن در حالت PC رو 1366 در 768 اعلام کرده
در عوض کارت گرافیک هایی که خروجی HDMI دارن میتونن روی 1080p قرار بگیرن که این قضیه مربوط به مسائل فنی درسیستم پردازش رنگ پنل هست که با خروجیهای قدیمی Compatible یا سازگار نیست.
نقل قول:
دوم اینکه component هاش 1080p رو ساپورت نمیکنه(البته 1080i رو ساپورت میکنند) که این ممکنه در آینده مشکل ساز بشه
خروجی HD به صورت آنالوگ از طریق کابل کامپوننت توسط استاندارد CEA یا Consumer Electronics Association تعیین شده که بهش میگن CEA-770.3-rev C از اونجایی که در زمان تعیین این استاندارد فقط رزولوشنهای 1080i و 720p به صورت آنالوگ تعریف شدن خروجی 1080p به صورت آنالوگ از این کابل رسمیت نداره و استاندارد نیست ولی به هر حال امکانپذیر هست.نقل قول:
There is no official standard for delivering 1080p over analog, even though it can be done.Consumer Electronics Association (CEA) may change that.
کنسولهای بازی و خیلی از پخش کننده های بلو ری برای خروجی روی 1080p از طریق کابل کامپوننت با یک محدودیت مواجه هستن و اون هم این هست که اونها از طریق استانداردی به اسم AACS بر روی خروجی 1080i از طریق کابل کامپوننت محدود شدن.
واین قضیه ربطی به پنل V10 نداره.
منبع:
ورودی Lan هم در مدلهای آمریکایی و اروپایی موجود هست برای اینکه این پنلها به اینترنت وصل میشن.کد:http://www.hdtvinfo.eu/news/hdtv-articles/1080p-over-component-video-standard-proposed-to-the-cea.html
------------------Deleted------------------
bye everyone
اول از همه ممنون که وقت گذاشتید
این دفترچه ای که من از G10 دیدم مثل این عکسی هست که من اینجا قرار میدم دوست عزیز:
این مسئله رو که شما توی اون عکسهای پست خودتون علامت زدید اگر توجه کنید یک مقدار گنگ هست چون تو دفترچه پاناسونیک اول ادعا کرده که تا این رزولوشن میتونه نمایش داده بشه با توجه به عبارت Can be displayed و اون عبارتی که در آخر بهش اضافه کرده کمی تناقض به وجود آورده که ممکنه از اینجا این اختلاف برداشت به وجود اومده باشه که باید کسی تست کنه ببینه TV رزولوشن بالاتر رو از راه پورت VGA قبول میکنه یا نه.
به هر حال هم حرف شما ممکنه درست باشه هم حرف من که البته حرف شما محتمل تر هست با توجه به نوشته های داخل دفترچه راهنمای پنل و به قول شما پاناسونیک این مسئله رو فقط از جهت قابل اعتماد بودن گفته باشه.
یک نکته ای اینجا هست و اون این قضیه هست که هیچ DVD پلیری وجود نداره که روی پورت کامپوننت خروجی 1080p بده و هر DVD پلیری که به رزولوشن 1080p آپ اسکیل میکنه فقط زمانی که روی پورت HDMI متصل هست این کار رو انجام میده البته تا اونجایی که من دیدم, و با توجه به اینکه این قضیه خروجی 1080p از روی کابل کامپوننت هم استاندارد نیست هر چند امکان پذیر هست چون با اضافه شدن طول سیم به شدت مشکل نویز پیدا میکنه حتی در کابلهای فوق العاده با کیفیت این مسئله هیچ وقت به صورت استاندارد در نیومده پس مشکلی با هیچ پلیری در عمل وجود نداره.نقل قول:
به هر حال مدلهای دیگه ای که من دیدم(B650 سامسونگ، LH ال جی و W550 سونی) همشون 1080p رو از طریق کامپوننت قبول می کنند. فقط پاناسونیک بود که 1080p رو ساپورت نمی کرد.
فقط میمونه Xbox 360 که اونها هم فقط در مدلهای اولیشون خروجی HDMI نداشتن و بازیهای 360 هم بالای 99 درصد به صورت native روی 720p اجرا میشن و خروجی 1080p شون در حقیقت همون آپ اسکیل شده 720p هست که خود TV هم اینکار رو انجام میده پس قبول کردن یا نکردن سیگنال 1080p از روی کابل کامپوننت عملا یک موضوع منتفی هست.البته این رو با توجه به حرف شما که گفتید ممکنه در آینده باعث ایجاد مشکل بشه گفتم چون تنها مورد مشکل دار در اینجا مربوط به گذشته هست که اون هم متوجه مایکروسافت هست چون خیلی HDTV های دیگه هم هستن که از ورودی کامپوننت فقط به صورت 1080i پشتیبانی میکنن.
با سلام میشه لینک دانلود دفترچه g10 و v10 بدهید شما که دارید من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم منتظرمنقل قول:
برای دانلود دفترچه راهنما باید به سایتهای محلی برند مورد نظر مراجعه کنید تا دفترچه ای که میگیرید با مدل شما کاملا هماهنگ باشه مثلا برای TH-P42G10 و TH-P50V10 باید به سایت خاورمیانه ای پاناسونیک برید.
دفترچه ها یا توی صفحه اصلی تلویزیون یا تا بخش Support هستند.
ولی متاسفانه سایت خاور میانه ای پاناسونیک دفترچه راهنماهای محصولات را روی سایتش نگذاشته(یا حداقل من نتونستم پیدا کنم) بنابراین باید به سایت یه منطقه دیگه مراجعه کرد
بهترین کار اینه که به منطقه ای مراجعه کنید که مدل مشابهی رو ارائه میده. مثلا من به سایت استرالیای پاناسونیک رفتم و از اونجا دانلود کردم. مدل TH-P42G10A و TH-P50V10A
کد:http://www.panasonic.com.au/support/downloads
P42G10A:(3.3Mb)b
P50V10A:(3.6Mb)کد:http://panasonic.com.au/content/library/files/F002301.pdf
کد:http://panasonic.com.au/content/library/files/F002405.pdf
البته یه فرق کوچیک با مدل خاورمیانه ایش داره اونم اینکه گیرنده Free Digital TV (که اصولا باید یه ورژن از همون FreeSAT باشه)داره که فکر کنم مدلهای خاور میانه ای نداشته باشند. در موارد اصلی فرقی ندارند.