سلام
من عضو جدید هستم و امروز هم روز اولمه :biggrin:
زیاد هم وارد نیستم ولی میخوام تو این بحث شرکت کنم.
:happy: :happy: :happy: :blush:
Printable View
سلام
من عضو جدید هستم و امروز هم روز اولمه :biggrin:
زیاد هم وارد نیستم ولی میخوام تو این بحث شرکت کنم.
:happy: :happy: :happy: :blush:
سلام سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Night Star
خیلیییییییییییییییییییییی ی خوش اومدی به جمع پی سی وردی ها :)
برات آرزوی موفقیت دارم
راستی نام کاربری قشنگی هم داری! :happy:
سلام k@vir
به خاطر تحویل گرفتن هم ممنون :thumbsup:
راستی بقیه نیستن؟ این جا خیلی ساکت و خلوته :sad:
آره خيلي خلوت كاشك يك نفر موضوع پيدا كنه
سلام
منم اومدم
خوش اومدي :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط ترانه
موضوع بحث چیه؟ نمی خوایم شروع کنیم؟
عزیزه دلم اینجا موضوعه خاصی نداره هراز گاهی آتیشه خانوما تند می شه و N تا صفحه به این تاپیک اضافه می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش تا یه چند وقتی اینجا خاک می خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا وروده شما و ترانه جون رو تبریک می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثانیا اگه به نظرتون موضوعی جالب و بحث بر انگیز بود اینجا مطرحش کنید تا در موردش صحبت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط موضوع باید محمدوده یه قوانینو رعایت کنه
سلام مونيكا جونم
دلم كلي واست تنگ شده بود
يه موضوعه خوب پيدا كردم
بهتر از اين نميشه نه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
ميخوام ببينم چه جوري شروع ميكنيش ها ....
سلام آرمیتایه عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دلم خیلی برات تنگ شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم معرفته دوستایه قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موضوع عهم بحثش خیلی جنجالی می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خب تو صندلیه داغ یه توضیحاته مختصری راجعبش دادم ... اگه خوندی و کافی نبود تو پی ام بهم بگو خودم همه چیزو واست می گم خانومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
راجع به انجمن عشق کسی چیزی می دونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز یه چیزایی راجعبه تشکیلش تو ایران شنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا کسی می دونه این انجمن چی هست و کارش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ونوس جون در تخصصه شماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]