من الان این رو متوجه نشدم.یعنی این روشی که گفتی اگه درجه دار نباشی هم کل اسلحه ها رو آنلاک میکنه؟نقل قول:
بعد این چیته؟ یعنی اگه بفهمن بن میکنن؟
من الان تو یه سرور درجه گرفتم ولی نمیدونم کجا اسلحه آنلاک کنم.میشه دقیقتر بگی کجای بازی هست؟
من الان این رو متوجه نشدم.یعنی این روشی که گفتی اگه درجه دار نباشی هم کل اسلحه ها رو آنلاک میکنه؟نقل قول:
بعد این چیته؟ یعنی اگه بفهمن بن میکنن؟
من الان تو یه سرور درجه گرفتم ولی نمیدونم کجا اسلحه آنلاک کنم.میشه دقیقتر بگی کجای بازی هست؟
آقا امروز 2 دست بازی کردیم.لعنتیا خیلی حرفه این بعضیا.من اصلا نمیفهمیدم از کجا دارم میخورم.چطوری این کارا رو میکنن؟منم میخوام حرفه ای بشم...:19:
باید فقط یک جا قایم بشی تا بیان . بعد از پشت سر به رگبار می بندی.البته ممکنه یکی هم تورو بکشه ولی اگه آروم از پشت سرشون بری نمیفهمن.نقل قول:
آقا امروز 2 دست بازی کردیم.لعنتیا خیلی حرفه این بعضیا.من اصلا نمیفهمیدم از کجا دارم میخورم.چطوری این کارا رو میکنن؟منم میخوام حرفه ای بشم...
سلام دوستان.من کارت TV دارم.حالا میخوام بدونم میشه تصویر روی مانیتور رو روی تلویزیون داشته باشم؟منظورم اینه که ما اگه بازی می کنیم بقیه با تلویزیون ببینن.من قبلا از تلویزیون به کامپیوتر رو داشتم.اگه کسی با کارت TV کار کرده لطفا کمکم کنه.
نه چيت نيست جزو امکانت خود بازيهنقل قول:
گفتم که بايد درجه داشته باشيد
اگه مراحل رو درست انجام داده باشی بعد از اين که لاگين شديد صفحه اي باز ميشه که انتخاب ميکنيد کدام اسلحه ها آنلاک بشن.
کمپ کردن کار درستی نيست:41: مگر اسنايپر باشيدنقل قول:
باید فقط یک جا قایم بشی تا بیان . بعد از پشت سر به رگبار می بندی.البته ممکنه یکی هم تورو بکشه ولی اگه آروم از پشت سرشون بری نمیفهمن.
نيازی به کارت tv نيست و نميشهنقل قول:
سلام دوستان.من کارت TV دارم.حالا میخوام بدونم میشه تصویر روی مانیتور رو روی تلویزیون داشته باشم؟منظورم اینه که ما اگه بازی می کنیم بقیه با تلویزیون ببینن.من قبلا از تلویزیون به کامپیوتر رو داشتم.اگه کسی با کارت TV کار کرده لطفا کمکم کنه.
بقل کارت گرافيک يه خروجی (رنگ زرد) تصوير هست
اون رو به ورودی تلوزيون وصل کنيد
شايد لازم باشه از قسمت تنظيمات کارت گرافيک اون قسمت رو فعال کنيد
اگه پینگ پایین باشه درسته اما وقتب پینگ بالای 300 هست کاردیگه ای نمیشه کرد.نمی فهمی از کجا خوردی.نقل قول:
کمپ کردن کار درستی نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگر اسنايپر باشيد
واقعا حیفه ما به خاطر اینترنت افتضاح ایران از این بازی توپ محروم باشیم.وقتی میبینم طرف داره با پینگ 9 یا 20 یا 40 بازی میکنه واقعا حسودیم میشه و اعصابم خورد میشه.معلومه که یارو تو بازی پیشرفت میکنه و حرفه ای میشه ولی ما هنوز تو پیش نیازهای اولیه بازی که یکیش اینترنت با پینگ خوبه مشکل داریم چه برسه بخوایم وارد تاکتیکها و روشهای مبارزه و جنگ در میدان و انواع مپ ها و غیره بشیم.
شاید اگه یه سرور ایرانی باشه و بتونیم با پینگ زیر 100 بازی کنیم بشه از بازی لذت برد وگرنه کار دیگه ای نمیشه کرد.
اتفاقاً ping من بيشتر وقت ها دور بر 300 هست اما لگ ندارم و معمولاً رنکم تو بازی خوب ميشه, بعد يه مدت به ping بالا عادت ميکنيد
تو سرور های چينی اصلاً بازی نکنيد بيشتر تو server های آلمان يا کشور های اروپايی بازی کنيد پينگش نسبت به بقيه جاه ها بهتره
اگه هميشه در حال ورج و ورجه(دو، پرش، حرکت به سمت چپ رو راست، سينه خيز،...) باشيد و اصلاً بی حرکت و آروم حرکت نکنيد کمتر دميج ميخوريد
من تو یه تاپیک خوندم که پینگ مثلا 500 بعنی نیم تانیه طول میکشه که اطلاعات وارد کامپیوتر ما بشه . بخاطر همین زود میکشنت و بعد از نیم ثانیه که تیر خوردی می فهمی.اما یه چیز جالب این که من بعضی وقت ها چند تا سرور پیدا میکنم که پینگش صفر هستش.راستی امروز بجای کلید w از Mouse 2 استفاده کردم و تو SP با سطح Easy ، تونستم 33 نفرو بکشم و 5 بار بمیرم.فکر کنین ، با یه دست و 3 تا کلید روی موس.تا فردا هم احتمالا دستم رو باز می کنم.امیدوارم تا اون موقع یه سرور ایرانی را بیفته تا از بازی کردن واقعا لذت ببریم.
من دیروز حدود نیم ساعت با پینگ 300 تونستم تو سرور 209.44.97.172 بازی کنم ولی بعدش دیگه افتضاح شد و نوشت there is a problem with your connection و پینگ بالای 900 رفت.
ولی در کل سرور خوبیه شما هم امتحان کنید.
شما هم تو هر سروری تونستید با پینگ خوبی بازی کنید آی پی رو اینجا بذارید تا بقیه هم استفاده کنن.