دوستان در مورد زاویه دید این مانیتور بهتره اول شما این مسوله رو حداقل روی 20 یا 30 مانیتور دیگه تست کنید تا این مطلب بیشتر دستتون بیاد :blink:
متوجه میشین زاویه دید این 2230 چه افقی و چه عمودی از خیلی مانیتور های lg , samsung موجود در بازار بیشتر و قابل قبول تره مگه اینکه بخواین اونو با تصویر مانیتور SONY مقایسه کنید :18:
دوست عزیزی که به براق بودن صفحه این مانیتور ایراد گرفتن باید عرض کنم این صفحه Glare بصورت محافظ
هم عمل میکنه و جدا از اینکه باعث شفافی و براقی بیشتر تصویره صفحه این مانیتور به راحتی تمیز میشه و خش نمی افته :10:
در مورد اندازه و بزرگی صفحه این مانیتور هم من خودم شخصا در محیط های متن و برنامه نویسی زیاد باهاش کار میکنم که مشکلی ندیدم در واقع چشمام به بزرگی تصویر عادت کردن :24:
برای دیدن فیلم هم همون یک و نیم تا دو متر کافیه که واقعا عالی و لذت بخشه . همونطور که میدونید 22 اینچ جون میده برای تماشای فیلم و کارهای گرافیکی :8:
کسی که مدتی با 22 اینچ کار کنه وقتی مانیتور های 17 و یا 19 اینچ رو میبینه متوجه میشه تصویرشون چقدر کوچیکه :19:
نکته دیگه که دوستان کمتر بهش اشاره کردن طبیعی و واقعی بودن رنگها در2230 است که خیلی خوب و عالی عمل میکنه :5:
درکل نسبت به مانیتورهای فعلی موجود در بازار انتخاب خوبیه :7: