HP Elitebook 2730p
قیمت اینو می خواستم... اصلا الان توی ایران اومده؟ می دونم 1670 هستش توی دنیا!!!
من دنبال لپ تاپ تبلتی می گردم که کارت گرافیکی ش خیلی پایین نباشه... چه مدلی پیشنهاد می کنین...؟ خودم 4 ساعت گشتم تا اینو پسندیدم!
HP Elitebook 2730p
قیمت اینو می خواستم... اصلا الان توی ایران اومده؟ می دونم 1670 هستش توی دنیا!!!
من دنبال لپ تاپ تبلتی می گردم که کارت گرافیکی ش خیلی پایین نباشه... چه مدلی پیشنهاد می کنین...؟ خودم 4 ساعت گشتم تا اینو پسندیدم!
quote=samintorrent;3514016]Lenovo ThinkPad X200t
Motion LE1700
Xplore iX104C4
HP Elitebook 2730p
Fujitsu LifeBook T5010
Fujitsu LifeBook T1010
Advantech MARS-3100R
GETAC B300
GETAC P470
Lenovo ThinkPad X61
Gateway C-141
DRS ARMOR X10
GD-Itronix Duo-Touch II
سلام! ببخشیدا شرمنده! اینا لیست tablet pc های مورد توجه توی دنیاس. می خواستم ببینم کسی از وجود هر کدوم از اینا توی بازار ایران و قیمت اونا اطلاع داره یا نه؟ به خصوص مارکای معروف تر مثل اچ پی و توشیبا...مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
:41:
معذرت می خوام...:13: پستمو اصلاح کردم... واضح تر می گم یه tablet pc می خوام با قیمت در رنج 1.500 تا 1.600 که از کارت گرافیکی خوبی هم برخوردار باشه؟ چیزی رو پیشنهاد می کنید یا بهتره برم سراغ لپ تاپهای معمولی؟
سلام یه سوال دیگه هم اینکه اگه بخوام چیزی بخرم در قد وقواره xps m1330 ! میشه مدلای دیگه از مارکای دیگه که با این حدود قیمت موجود باشند رو همراه قیمتشون به من معرفی کنید؟ مرسی!
HP pailion tx2 - 1075
cpu : AMD turion - 2.2
ram : 3 gig
hard : 320 gig
vga : ATI radeon HD 3200
lcd : 12.1 ich
finger print
1.430.000
با گارانتی ایران اچ پی
موفق .....
نقل قول:
اگه گرافیک خوب میخوای میتونم بهت مدل TX 2675ee از HP هست که میتون با قیمت 1 میلیون و 300 هزار تهیه کنی ، اگه مشخصات کامل رو میخوای این پست رو بخون :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3515112&postcount=6187
سلام. متشکر از جواب ولی این مدلی که شما پیشنهاد دادین هم گرافیکش ATI 3200 است. :13:خوب این که توی مدلای تبلت اچ پی خیلی چیز معمولیه. اکثر مدلای دو سال اخیر! هم در این حد هستند. من یک چیزی می خوام یه کم بالاتر از اینا ... ایده آلم شبیه HP Elitebook 2730p هستش:27: اگه قیمتش نیرزه یا توی ایران موجود نباشه، کم تز اینا هم خوبه ولی دیگه نه به ضعیفی ati 3200. :46:
dell inspiron mini 12
+
از کجا میتونم گیر بیارم ؟
اگه تهران هستی حتما پایتخت گیرت میاد ، فکر نکنم نایاب باشه که پیدا نشه ...نقل قول:
والا Tablet رو نباید انتظار زیاد داشته باشی ، در حد یه لپ تاپ نمیتونی ازش کار بکشی و انتظار داشته باشی برات آخرین بازی ها رو اجرا کنه ، بهترین مدل رو هم بگیری باز هم یه تبلت هست و تمام !نقل قول:
مطمئن باش اگه کار اصلی شما با Tablet نیست بعد از یه مدت دلت رو میزنه و ازش خسته میشی ...
آخه دلیران هم فقط mini 9 رو داره نه 12نقل قول:
بعدشم من تهران نیستم . باید مطمئن بشم که جایی داره تا بیام بگیرم